Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malpka48

Chlopak daje prezenty znajomym, a mi nie

Polecane posty

Chlopak mieszka zagranica i wysylam mu regularnie kartki i paczki. Ostatnio dostal paczke od wspolnych znajomych, bardzo sie ucieszyl, i powiedzial, ze musi koniecznie im cos tez wyslac. Mieszkalam kiedys z tymi wspolnymi znajomymi, i sie od nich wyprowadzilam bo dwojka z nich, w tym jedna wredna zmija, zadreczali mnie emocjonalnie. Problem w tym, ze oni od roku sie do niego nie odzywali, ja mu zawsze paczki wysylam. I nigdy mi nic nie wyslal w zamian. Ogolnie mi to nie przeszkadzalo, ale zrobilo mi sie bardzo przykro gdy zobaczylam jego reakcje na paczke od tych znajomych. Wytlumaczylam mu o co chodzi, i on nadal nie widzi problemu. Mowi, ze 'nie wiedzialem, ze tez chcialas paczke'. Ale jakos z tymi znajomymi nie gada, ale doszedl do wniosku, ze pewnie chca paczke. Dodal, ze to niegrzeczne z jego strony, gdyby im nic nie wyslal. Ale nie wysylanie niczego mi juz nie jest niegrzeczne? On jest w zwiazku z nimi czy ze mna? Paczka to cos osobistego i milego, dlaczego jego znajomi na to zasluguja, a ja nie? Przesadzam? Jest mi teraz bardzo przykro :(

Gość gość
Pociesz się, żmija nie chce od niego prezentów ani jego nie chce:p, lepiej ci robaczku?

mam przeczucie, ze on woli te zmije ode mnie, ale ona go nie chciala wiec jest ze mna. ale nadal jej caluje d**e i sie przed nia plaszczy bo ja chce...

Gość gość
22.59 takie całowanie doopy jak sama wiesz może być mile:p to taka namiastka bliskości, nie przejmuj się, dajesz mu dużo wiecej;)

Gość Carycka
A dlaczego wysylasz mu paczki? P.o. co to?

Gość gość
Sorry małpka, ale uważam, że mu na tobie nie zależy. PRZESTAŃ wysyłać mu cokolwiek i się starać. Po prostu bądź, zobaczysz, co z tego wyniknie.

Gość gość
Ale jesteś materialistką

Nieprawda, nie jestem materialistka. Bylabym materialistka gdybym chciala od niego cos konkretnego. Niewazne co mi wysle, moze byc nawet stara gazeta. Ale zeby sie wysilil i pokazal ze o mnie mysli. Chodzi o gest i uczucie.

Gość gość
Zużyty papier toaletowy może być?

Gość gość
Nie zależy mu na Tobie. Ważniejsi są dla niego znajomi, a może właśnie ta żmija, jak ja nazwalas, cos ich łączyło kiedyś? I teraz bardziej jej chce się przypodobac ta paczka...? To nie rokuje dobrze, Nie widać zakochania z jego strony.