Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zerwałybyście znajomość z facetem gdyby...?

Polecane posty

Gość gość

...spotykał się z wami prawie od miesiąca, często, deklarował chęć związku, ale jednocześnie jako że oficjalnie nie padły deklaracje spotykał się ze swoją ff? dla mnie to jakieś kurde słabe, niby jeszcze wolny więc może robić co chce, ale z drugiej strony udaje zakochanego, a z drugą się chędoży na boku... jakie macie o tym zdanie?

Gość gość
Typowe na te czasy. Nie wiem. Nie lubię ludzi z gęby szmaty robiących więc pewnie pa.

Gość gość
proszę o opinie. :)

Gość gość
a z Tobą juz sypia? moze sprawdza ktora lepsza w te klocki

Gość wiem to i tamto
jak nie dajesz mu doopy to może się spotykać z kim chce, nawet z 10 na raz, ale gdy już zarooha to powinien się zatrzymać na tej w którą pakuje pytąga, taka jest niepisana zasada

Gość gość
nie, jeszcze nic nie było

Gość gość
"jak nie dajesz mu doopy to może się spotykać z kim chce, nawet z 10 na raz, ale gdy już zarooha to powinien się zatrzymać na tej w którą pakuje pytąga, taka jest niepisana zasada" ehh, jakaś c***jova ta zasada

Gość gość
ja sie dziwie, ze tak oficjalnie przyznaje sie potencjalnej partnerce ze ma ff, niełatwo bedzie mu zrezygnowac z tego ukladu

Gość gość
mam podobnie chorą sytuację może jakiś mędrzec sie wypowie

Gość gość
Zwykly ruch/acz. Daj se spokoj. On Ciebie urabia, a Ty lykasz. Ile masz lat?

Gość gość
Bleeehhhh. Zużytych nie tknęłabym. Jesteśmy dla siebie z mężem pierwszymi, dom, syn, drzewo, Lachy my nasza Polasza, sława i chwała nam!!!

Gość gość
nie przyznał się, wiem z innych źródeł. ;) tzn. z góry mówię, że "legalnych", nie grzebałam mu w telefonie czy coś.

Gość gość
Kobiety! Nie badzcie naiwne, blagam.. Oni wam mowia, to co chcecie uslyszec, byleby sie w koncu dostac do waszych dziur. Taka prawda. I nie trzeba tu byc "medrcem" żeby sie zorientowac o co chodzi.

Gość gość
czyli od poczatku Cie oklamuje, a przynajmniej nie mowi calej prawdy\. balabym sie takiego kolesia ale moze jak sie zakocha to zmądrzeje

Gość gość
gość dziś niech będzie hoojowa zasada ale taka jest więc żyj z tym. Facet który nie rooha laski nie traktuje jej poważnie ani nie uważa że ona go traktuje poważnie. Do momentu roohania są tylko "przyjaciółmi" nie żadną parą, więc nie wymajcie tego.

Gość gość
no tak,ale co takiego w tych dziurach niby jest takiego? śmierdzą i tyle

Gość wiem to i tamto
gość dziś nie, jeszcze nic nie było Zgłoś no więc masz odpowiedź

Gość gość
właśnie też mi się tak wydaje, że rooochacz i jestem ostrożna. ale pewna nie jestem, bo wygląda trochę jakby szukał kogoś do związku, interesuje tym, jaką jestem osobą, moim charakterem itd. ale wiem, że może to być po prostu dobra bajera. ;) może nie uważa niezerwania tego układu za coś złego dopóki się nie określimy, choć to dość dziwne dla mnie.

Gość gość
gość dziś taka natura, ty musisz oddychać a facet roohać, czym młodszy tym więcej i częściej

Gość wiem to i tamto
gość dziś daj mu kilka miesięcy, szpary nie dawaj, jak jest tylko ru/chacz od odpadnie sam, jak chce być na poważnie to te pare miesięcy poczeka, ale nim mu dasz szpary nie oczekuj ekskluzywności, bo parą nie jesteście

Gość gość
Jak miałam 16 lat i mój chłopak tez tyle i sexu nie upeawialismy wtedy ale para byliśmy!! Zaczęliśmy od miłości :)

Gość gość
Jestes naiwna. Nie usprawiedliwiaj jego zachowania. Jakby szukał do zwiazku, to chcialby poznawac tylko Ciebie, a nie je/bać na boku. Nie masz pewnosci ile ma tych kolezanek.

Gość gość
No tak ma czekać aż święta w końcu sama zaproponuje seks? Ty nie bądź naiwna.

Gość gość
Sam fakt tego, ze ma regularna "przyjaciolke" na seks mowi, ze szuka tylko seksu, a nie powaznej relacji. Ty moglabys ta "przyjaciolke" zastapic albo byc jej zamiennikiem. Daj sie urabiac dalej. Wrocisz tu za jakis czas, piszac, ze Cie wykorzystal.

Gość gość
Autorko, daj mu d**y najlepiej bez zabezpieczenia w dni plodne, wtedy się okaze czego szukal haha

Gość gość
może i tak. ale przecież układ ff można nawiązać jeżeli dwie osoby czują do siebie pociąg, ale nie stwierdzają, że nie pasują do siebie charakterami. w ich przypadku możliwe że chodzi też o różnicę wieku, bo ona jest 5 lat starsza. można być w ff i jednocześnie szukać kogoś do związku przecież. co nie znaczy że tak jest w jego przypadku i nie będę "zamiennikiem"...

Gość gość
*ale stwierdzają miało być

Gość gość
Autorko, znajdz sobie przyjaciela ff i powiedz temu ruch/asiowi o tym, ze tez kogos masz. Zobaczysz jak zareguje :-D