Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Toksyczne związki

Polecane posty

Gość gość

Wytłumaczcie mi dlaczego tak jest,że ludzie pakują się i trwają w toksycznych związkach? Masochizm?

Gość gość
Nie, emocje.

Gość gość
a gdzie rozum.logika i zdrowe myślenie?

Gość gość
U niektórych emocje ważniejsze. Ciężkie dzieciństwo wystarczy, żeby uzależnić się od wyniszczajacych emocji. I potem rozum mówi stop a postępujemy inaczej.

Gość gość
często z litości,bo nie umieją się uwolnić od takiego zdesperowanego smroda z d**y

Gość gość
czasami też pijar robi swoje,bo uważają,że ta osoba jest inna

Gość gość
Ja jestem w takim związku i nie wiem dlaczego jeszcze. Może dlatego że przez 1.5 roku facet dbal i ludze się ze to wróci jeszcze kiedyś. Teraz za wszystko zwala winę na mnie nawet gdy to on prowokuje a ja już nic się nie mogę odezwać bo czeka mnie kolejna cisza. Facet już woli pić piwo i siedzieć sam niż być ze mną. Dla mnie ma czas raz w tygodniu a kiedyś było codziennie i mówi że to moja wina. Nie wiem już co mam dalej robić bo rozum mówi stop a serce wyje z bólu

Gość gość
11.13 bo uczucia się wypalaja z czasem, kiedyś mógł byc zakochany ale już mi przeszło, poki co jest z Toba bo, ze tak powiem, nowej dziury jeszcze nie znalazl ale miłości już nie ma z jego strony, a kobiety w takich sytuacjach ludza się ze skoro kiedyś był taki dobry to to jeszcze wróci. Raczej nie wróci, a faceci są wygodni, kalkuluja sobie wiec nadal tkwią w mniej sarysfakcjonujacuch związkach, dla regularnego seksu (lepsze cos niż nic) ale jak poznają już inna to kopia w d...e swoja obecna do której już nic nie czują. Tutaj nie trzeba się dopatrywać drugiego dna.