Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana_26

Nic na siłę?

Polecane posty

Gość rozczarowana_26

Od dłuższego czasu brakuje mi kogoś bliskiego, tej iskry, podniecenia mitycznej chemii. Dlatego zaczęłam szukać. Poznawać facetów przez internet i znajomych. I niestety to jedna wielka porażka. Zwykle jest tak, że albo nie ma o czym gadać nie mówiąc o jakiejkolwiek iskrze. Miałam taką sytuację że na zabawie sylwestrowej flirtowałam z facetem,tańczyliśmy, chwilę rozmawialiśmy, przytulaliśmy się trochę i potem się z nim umówiłam. Okazało się, że spotkanie to była porażka. Ciężko mi się go w ogóle słuchało a niektóre teksty które mówił świadczyły, że w sumie chętnie przygarnął by każdą która by go zechciała...Czułam się totalnie niezręcznie, byłam niechętna na jego dotyk czy pocałunek więc po prostu zmyłam się pod pretekstem. Wczoraj z kolei znajomy po urodzinach koleżanki odprowadzał mnie do domu.Czasami pisaliśmy, były jakieś tam podteksty w moją stronę, ale traktowałam to z przymrużeniem oka. Na koniec z zaskoczenia pocałował mnie namiętnie i to był najgorszy pocałunek w moim życiu. Obrzydził mi je chyba na długo:/. Nie wiem co jest nie tak, że nie mogę trafić ani na faceta do związku ani nawet na takiego z którym cokolwiek zaiskrzy. Chyba po prostu w najbliższym czasie nie jest mi to przeznaczone.

Gość katarina_89
Mam tak samo. Mężczyźni których poznałam w ciągu ostatnich kilku lat sprawili, że nawet ten pocałunek ciężko mi sobie wyobrazić :/.

Gość gość
Po prostu tajnych facetów jest coraz mniej, mam wrażenie ze z każdym rokiem jest coraz gorzej. Wokół mnóstwo doopkow, kłamców, kobieciarzy, roochaczy, prostakow, agresorów. Nie dla kazdej starczy tych dobrych ktorych jest chyba jakies 10%, a fajnych i ladnych kobiet o wieele wiecej. Ja już przestałam szukać, nie ludze się, mamy ogromną konkurencje w tych czasach :( ...

Gość gość
Szczera prawda. Kobiecie koło 30-tki ciężko będzie znaleźć fajnego wolnego atrakcyjnego faceta. Jeśli mieszka w większym mieście to jest jeszcze jakaś szansa, ale tym z małych miasteczek i wiosek będzie ciężko.

Gość gość
12:25 Wejdz na Kochaj.pl Tam jeszcze gorzej.

Gość katarina_89
A kochlik, randki org, buziak? Tam to jest dopiero "ciekawe" towarzystwo.

Gość gośćxaxa
Oj, skad ja to znam.. jedno wiem na pewno, ze szukanie na sile przynosi wiecej szkody, niz pozytku. Naprawde warto dac sobie spokoj z tym. Co ma byc, to bedzie, ja wychodze z tego zalozenia, ze jak sie ktos trafi to ok, jak nie, to tez dobrze... mialam rowniez taku okres w zyciu, ze intensywnie szukalam, nie jusze chyba mowic, ze to byla czysta strata czasu, jeszcze niepotrzebnie robilam nadzieje zdesperowwnym facetom, ktorzy mnie wrecz odpychali na spotkaniach, ale ludzilam sie, ze cos moze z tego byc. Sprawa jest prosta-milosc poznaje sie wtedy, kiedy bajmniej sie tego spodziewamy, spontanicznie i przypadkowo. Wtedy, kiedy zupelnie sie o tym nie mysli :)

Gość gość
Gosc xaxa w pełni popieram. Gdy szukałam trafiałam na samych dziwnych typów, albo facetów szukających przygody na jedną czy kilka nocy

Gość gość
Niestety z kiepskimi facetami się zgodzę , kiedyś facet bardziej szanował kobietę a teraz ? " jak nie zrobisz tego co chce to cię zostawię " mam na myśli seks , zmuszanie dziewczyny do zmiany wizerunku , i ogólnie brak akceptacji dla niej taką jaka jest , a sami mają do zaoferowania tylko kłamstwa ,zdrady agresję

Gość gość
gość 19.04 zgodzę się. Oczywiście są faceci którzy kobietę szanują ale jest ich mniej niż kiedyś.

Gość gość
Żyjemy w czasach gdzie facetom się przewrocilo we łbie a mają czelność gderac na kobiety

Gość gość
Wszystko dlatego, że facetów jest mniej niż kobiet, więc to oni są górą i mogą wybierać i kręcić nosem.

Gość gośćxaxa
Wlasnie, teraz samotne kobiety, singielki po 20 sa na straconej pozycji juz raczej. Jestem w tej grupie ale niczego nie zaluje :) wrecz sie ciesze, ze masa problemow mnie omija, zas siebie ustawiam na pierwszym miejscu :)

Gość randkowiczka_Rzeszów
Jest niestety coraz mniej ciekawych facetów. Jak sobie przypomnę swoje randki to po prostu tragedia. Napaleni, brak szacunku do kobiet, teksty mające na celu uwodzenie to chyba z gimnazjum... A każdy z nim miał ponad 20 lat.

Gość rozczarowana_26
Właśnie najgorszy jest ten brak wolnych facetów którymi można by się było zainteresować. Od prawie 2 lat takiego nie spotkałam.

Gość gość
Rozczarowana witaj w klubie, na mam 25 lat, takze mamy ten sam problem... a jestes czesto miedzy ludzmi, starasz sie poznac czy nie? Ja na sile nie szukam, co ma byc, to bedzie ;)

Gość rozczarowana_26
Zaczęłam poznawać przez jakieś grupy fb zrzeszające ludzi. Dwa ostatnie przypadki opisane przeze mnie to właśnie stamtąd :).

Gość gość
Rozumiem, ze jak ja, w szkole, na studiach (jesli nie bylas to gdzies indziej) nie spotkalas nikogo wyjatkowego? Mi sie wydawalo, ze poznalam, okazal sie "wykorzystywaczem" :O

Gość rozczarowana_26
Też spotkałam raz "wyjątkowego" jak się wydawało krętacza, a w szkole i na studiach nikogo fajnego

Gość gość
No wlasnie... szukalam na sile -nic, przestalam -tez nic. Ale jakby nie patrzec, mnostwo jest plusow zycia bez faceta :) szczerze radzilabym Ci jak najwiecej czerpac ze stanu wolnego korzysci :)

Gość gość
Nie każdemu przeznaczona jest miłość :/.

Gość gość
Nie każdemu przeznaczona jest miłość :/.

Gość gość
Facetom się przewróciło w głowie? Bo co, bo już nie pozwalają się szmacić i srać sobie na głowę? Bo w końcu zaczynają reagować tak jak kobiety czyli coś nie pasuje to skok na nową gałąź? Faktycznie, strasznie się przewróciło,, jak żyć.

Gość gość
16:50 jest wprost odwrotnie. Pomylily ci sie kobiety z mezczyznami i mezczyzni z kobietami.

Gość gość
Jasne, całe generacje nosiły was na rękach w zamian dostając tylko pogardę i pretensje. Witamy w realnym życiu.

Gość gość
Przeprowadziles rozumiem globalna ankiete i piszesz tym samym o kazdym mezczyznie i kazdej kobiecie? Kobiety wreszcie sa wolne i to Was boli, "mezczyzni";)

Gość gość
No to jak już jesteście takie wolne to teraz przestańcie jojczyć że życia nie ogarniacie, sieroty. Chcemy być wolne ale tak żeby dalej nas nosili na rękach i we wszystkim wyreczali.

Gość gość
Nie rzucaj slow na wiatr i nie kieruj ich do osob, ktorych nie znasz. Jojcza chyba tylko niezdary uwieszone na facetach i ich portfelach. Madra kobieta to taka kobieta, ktora jest niezalezna, nie musi martwic sie humorami faceta, jego zachciakami, fochami. Zyje dla siebie i siebie stawia na pierwszym miejscu. Facet zas powinien byc tylko milym dodatkiem, jesli jest w porzadku. Szanujaca sie i powaznie o sobie myslaca kobieta nigdy nie bedzie rozpaczac z powodu braku faceta :) wrecz przeciwnie, uzna to jako czas tylko dla siebie. Moge Ci tylko wspolczuc, ze znasz same sieroty, ktore musza byc trzymane przez faceta za raczke.

Gość gość
Tez.nie szukam. Ale jestem po 30stce a kobietom po 30stce ogromna konkurencje robia kobiety po 20stce wiec znalezienie fajnego mezczyzny dla siebie jest wrecz niemozliwe ;) ale lepsze to niz byc z kims kto nas obrzydza i robic mu nadzieje albo byc z facetem dla ktorego jestesmy zapchajdziura. Ladnych mlodych kobiet jest baaaardzo duzo (Warszawa) wiec faceci wybieraja i grymasza.