Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana_26

Nic na siłę?

Polecane posty

Gość gość
Cóż, taka to sprswiedliwosc dziejowa. Do 30 to wy sobie wybrzydzacie i przebieracie wśród tych wszystkich skaczących dookoła was białych rycerzy, po 30 to mężczyźni zaczynają wybrzydzać. Karma wraca :D

Gość gość
Taa, skaczacych bialych rycerzy... jaja sobie robisz gosciu?? Teraz to juz widac ze jakis malolacik sobie w kulki leci, szkoda czasu na taka rozmowe :)

Gość gość
Well, do 30 wy przebierałyście, teraz to w was przebierają :). Cycki opadły, adoratorzy się zmyli I doopa zbita, nic tylko narzekać "gdzie ci prawdziwi mężczyźni?". Ano byli, ale się zmyli :D

Gość gość
22:14 cos ty sie tak uparl z tymi trzydziestkami? Autorka ma 26, ja troche mniej. Opanuj sie chlopcze bo z mlodymi dziewczynami masz do czynienia ;)

Gość gość
Jedną szybciej nadgryza ząb czasu i wypada z rynku inną wolniej. Po 30 już z górki, jak was trafiło w wieku 26 to tylko współczuć. Żałować was nie będę, było tak nie przebierać i grymasić: D

Gość gość
Koncze z toba dyskusje, szkoda na ciebie czasu. Dyskusje z ludzmi z ulomnosciami intelektualnymi sa bezsensowne. Milego wypuszczania mokrych pierdow na osoby, ktore maja cie w jelicie grubym :) tylko pozbieraj po sobie te smierdzace bobki ;)

Gość gość
Ojejku, prawdziwa dama z ciebie wylazła, frustratko. Pogłaszcz lepiej kota. Tylko nie pod włos. I nie zapomnij nad ranem przewrócić poduszkę na suchą stronę, spełniona singielko

Gość gość
Takie jęczące, co się uważają za wspaniałe bez wad i narzekające ciągle na facetów, to najczęściej zołzy i "księżniczki", co wyżej srają niż dupę mają.

Gość gość
Sprawa jest prosta-milosc poznaje sie wtedy, kiedy bajmniej sie tego spodziewamy, spontanicznie i przypadkowo. Wtedy, kiedy zupelnie sie o tym nie mysli x Brednie głupich pensjonarek. Życie to nie bajeczka dla naiwnych.

Gość gość
Nie szkoda ci czasu, zeby sie srac w kobiecym temacie? Widac, ze wszystkie te teksty pisze tutaj jakis zalosny, sfrustrowany prawik, ktory fapie do papierowych kobitek. Ale trzeba byc przegrancem, zeby nie spedzac romantycznego wieczoru z kobieta, jak ja teraz i miec z nia beke z zalosnych przegrywow, tylko srac sie do ludzi, ktorzy maja cie w tylku. Ci, do ktorych sie srasz, sa tysiac razy madrzejsi od ciebie, bo sikaja na to co piszesz cieniutkim sikiem pajaka :classic_cool: tworz dalej swoje zalosne teksciki, chetnie sie posmieje :D

Gość gość
Haha, ten prawik z kobieta?! Z czym do ludzi :D przeciez wlasnie o to chodzi, ze dla kobiet jest niewidzialny, wiec jedzie na recznym pod swoje ciete riposty na forach :D reke ma juz tak spuchnieta, ze pisze komentarze nosem :D efekty widac :D zalosne, zalosne, zalosne!!!

Gość gość
gośćxaxa 2018.01.28 "co ma być to będzie" haha, mój znajomy to powtarza już prawie 20 lat, teraz dobija 50tki a panna jak nie zapukała tak nie zapuka mu do drzwi, tak samo będzie z wami kobietami, tylko wasza data ważności szybciej umyka, to tylko natura nic więcej, bez aktywnego szukania dobijecie tylko emerytury jak mój znajomy, bo samo NIC się nie dzieje i nie stanie. Ja jak byłem młodszy to przebierałem sporo laskami aż jedna została, a znajomy nic i czekał na cud chyba, debil

Gość gość
Fajnie ze spelniony facet ma czas i ochote nas tu pouczac ;) ja jak mialam faceta to nawet kafe nie czytalam :D

Gość gość
Autorko moze jednak dalej szukaj w necie az sie uda? Ja juz stara to sobie zycie odpuscilam (33) ale Ty masz jeszcze szanse.

Gość gość
gość dziś czytam kafe dla rozrywki, głównie w pracy, nieraz z ciekawości zobaczyć co ludzie sobie robią sami lub nawzajem, a nie pouczam tylko pisze co wiem z własnego i innych doświadczenia, bo troche lat już mam i to i owo się widziało

Gość gość
gość dziś 33 lat stara? toś ty podupadła jak Kargulowa?

Gość gość
"Ja mam 28 lat fakt nie wygladam na swoj wiek wszyscy saja mi 16 -19" Ładnie odleciałaś :D... O jak dobijesz do magicznej 30 to zaczną cię prosić o legitymację szkolną?

Gość gość
Wy to jednak macie ból d**y o to że niektóre kobiety potrafią wyglądać o dekadę młodziej. Ciekawe czy to sfrustrowane chłopcy czy zazdrosne baby które zaczęły się sypać już w gimnazjum...

Gość gość
Dzis 1:38 dokladnie:D a do goscia mozesz wierzyc lub nie ale tak jest jeszcze niedawni w biedronce pani nie chciala mi sprzedac redsa bez dowodu, jak bylam z mama u fryzjera fryzjerka po moim wyjsciu zapytala do ktorwj klasy chodze myslala ze mam 15-16 lat :D i wiele osob reaguje podobnie jal ktos mi daje 28 a rzadko sie tak zdarza to czuja sie wrexz ublizona:d a tak na marginesie to 28,33 to wcale nie jest duzo lat, jak kobieta piekna, zadbana to nie ma znaczenia ile ma lat jesli bedzie wygladac przeslicznie, poza tym w tym wieku nie ma mowy jeszcze o tym by wygladac staro.ja mam zamiar wyglądać do 50 vo najmniwk atrakcyjnie i trzymac linie i cieszyc sie zyciem, moze ewentualnie pozniej pozwole sobie na mala rozpuste. A wy jal chcecie to narzekajcie na ta straszna 30 za 10 lat bedziecie chcialy wrocic do tych lat i w brode sobie pluly ze w ten sposob myslalyscie o sobie i nie korzystalyscie z zycia.

Gość gość
28 latka której dają 16 :D... Wy już naprawdę straciłyście wszelki kontakt z rzeczywistością. Ja wiem ze durne gazety wmówiły wam że każda z was jest najbardziej z******ta pod słońcem ale to już przesada :D

Gość gość
Wow albo jestes okropnym zakompleksiuchem albo ja nprawde jestem jakas wyjatkowa skoro nigdy wczesniej nie spotkales takiej kobiety :) wiesz nie obraza mnie to nawet ani nie dam sie przekonac bez wzgledu co powiesz ze jest inaczej bo.przytaczam fakty z mojego zycia i tak wlasnie jest;) jesli ty czujesz sie staro wygladasz to po prostu postaraj sie o siebie zadbac no i zmien te okropne nastawienie od razu ci lat odejmie.;)

Gość gość
z taką megalomanią powinnyście wszystkie latać pod sufitem jak balon :D:D

Gość gość
gość dziś żadna kobieta nie wygląda o dekade młodziej, szczególnie młoda, każda wygląda na swój wiek z własną genetyką, a wy się nie wiem do kogo porównujecie, chyba do zapijaczonych szmat z disco

Gość okiem artysty
gość dziś wyślij mi fotke to ci zaraz powiem na ile wyglądasz naprawde

Gość gość
Znowu ten bajkopisarki, co to zawsze wyglądają dziesięć lat młodziej. Albo te kretynki, co to jak się im napisze parę słów prawdy, to reagują prostacką agresją.

Gość gość
a ja wygladam 10 lat starzej, mam 30, wygladam na 40, mam nadwage no i tyle....

Gość gość
11:48 a ty przegrywie co soba reprezentujesz? Udzielasz sie bez przerwy w tematach dla kobiet i obrazasz je, bo kozakowac to najlepiej w necie, co? Nie boj, wszyscy cie juz frustracie tutaj z goscia poznaja. A w realnym swiecie jestes pewnie zwykla cio/ta, zapewne rowniez w wyniku orientacji seksualnej, bo tylko ciotki tak moga sie wypowiadac o kobietach. Zaden facet ci nie dal i teraz swoje sfrustrowanie wylewasz na obce osoby? Zmien nastawienie i probuj dalej, moze sie dorwiesz w koncu do jakiegos rozporka.

Gość gość
A wez, olej tego frustrata, jak ktos ma problem z glowa to zadne twoje komentarze nie pomoga mu wrocic do normalnosci umyslowej.

Gość gość
Znowu ta agresywna dresiara pluje jadem.

Gość gość
No niestety, zaden mi nie chcial dac... a bylem juz we wszystkich agencjach w wojewodztwie. Moze wy jestescie chetni, Panowie?