Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

portal randkowy pytanie głównie do facetów

Polecane posty

Gość gość

jeżeli piszecie z dziewczyną (na razie nie wiecie jak ona wygląda) i wydaje wam się że się dogadujecie to czy w momencie otrzymania zdjęcia jeśli wam się ona nie spodoba to od razu skreślicie czy mimo wszystko będziecie kontynuować znajomość?

Gość gość
Jasne ze,skreslaja. To tylko taka zagrywka by wyslala zdjęcie. Ja nie jestem brzydka. Ale mam nadwage i przerabialam to juz z 7razy...dlatego oszczedzam sobie tego pisania bez fotki. Mam fotke i jak ktos juz pisze to wie z kim i nie ma obustronnego rozczarowania

Gość gość
Skreślają też kobiety nie tylko mężczyźni

Gość gość
Kontynuje znajomość, bo liczy się charakter, a nie wygląd.

Gość gość
skreślamy bo 90% użytkowników takich portali skreśla i tyczy się to obydwu płci.

Gość gość
j.w.

Gość gość
W 90% tak właśnie jest.

jeżeli piszecie z dziewczyną (na razie nie wiecie jak ona wygląda) i wydaje wam się że się dogadujecie to czy w momencie otrzymania zdjęcia jeśli wam się ona nie spodoba to od razu skreślicie czy mimo wszystko będziecie kontynuować znajomość? " To zależy od jej szczegółów:P.

Gość gość
gość wczoraj - przykro mi, sama znam ten ból (przy czym nie poznawałam facetów na portalach randkowych ale też przez net). Tylko dobrze jest dać fotki na których wygląda się nie lepiej a troszeczkę gorzej niż w rzeczywistości. Jasne, ze mniej facetów napisze, ale przynajmniej na spotkaniu na żywo będą miło rozczarowani, że nie dość że jesteś bardzo podobna do osoby z fotki, to jeszcze wyglądasz lepiej. Gorzej, jeśli pomimo starań na fotce wychodzisz dziwnie, no ale na ileśdziesiąt fotek z kilka powinno wyjść w miarę fajnych, na których przypomina się siebie.

Gość gość
gość dziś tylko że do spotkań dochodzi proporcjonalnie rzadko, a jak dostanie zdjecie gdzie laska wyszła nie najlepiej, to odrzuci i po zabawie. Czyli laska wysyłając gorsze zdjęcie sama się z góry skazuje na odrzucenia 9/10 przypadkach, więc to bez sensu samej tak sobie szanse zaniżać.

Gość gość
gość dziś - ale niech ma powiedzmy ze dwa, trzy zdjęcia, które mogą obejrzeć wszyscy odwiedzający profil i nie będzie rozczarowania, bo napiszą tylko Ci ,którym się podoba. Fotki na których wygląda się lepiej, to na dłuższą metę kiepska strategia, wiem co mówię.

Gość gość
Ryzykowna zagrywka ale być może to racja. Najgorzej mają osoby które fatalnie wychodzą na zdjęciach bo poprostu są niefotogeniczne. Wiem co mówię..

Gość karol X
sam wygląd jest gòwno warty, dlatego portale to debilizm, wole podać z laską miesiącami bez wymiany fotki i tak się poznać, a potem zobaczyc w realu pierwszy raz, ale kobiety zawsze chcą od razu fotke, ale nic, pustaki mnie nie interesują

Gość gość
gość dziś dlatego wole z dziewczyną rozmawiać bez fotki i zobaczyć jak się dogadujemy, ale rzadko która tak chce, :(

Gość gość
gość dziś gość dziś dlatego wole z dziewczyną rozmawiać bez fotki i zobaczyć jak się dogadujemy, ale rzadko która tak chce, - e tam takie gadanie. Nawet jakbyś miał z daną osobą setki wspólnych tematów, czułbyś że z nikim tak dobrze się nie dogadujesz, to musi być to i wtedy przychodzi pora na wymianę fotek, a tam na przesłanym zdjęciu dziewczyna która kompletnie ale to kompletnie ci się nie podoba, no mówiąc brzydko jest według Ciebie szpetna, odpychająca. Uwierz, że najbardziej zagorzali zwolennicy teorii typu "liczy się wnętrze," , "najważniejsze jest niewidoczne dla oczu" w tym Ty, po prostu by spasowali, prawdopodobnie urywając nawet kilkumiesięczną wirtualną znajomość w jednej chwili - w chwili ujrzenia zdjęcia. Taka jest brutalna prawda i nie da się tego przeskoczyć.

" gość dziś gość dziś tylko że do spotkań dochodzi proporcjonalnie rzadko, a jak dostanie zdjecie gdzie laska wyszła nie najlepiej, to odrzuci i po zabawie. Czyli laska wysyłając gorsze zdjęcie sama się z góry skazuje na odrzucenia 9/10 przypadkach, więc to bez sensu samej tak sobie szanse zaniżać. " Dla mnie jest coś ważniejszego niż wygląd:P.