Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivia271088

CZY TEN ZWIĄZEK MA SZANSE ??

Polecane posty

Gość Olivia271088

Witam, jestem tu nowa. Nie pisałam nigdy na takiej stronie, ale mam problem i straszny mętlik w głowie. Zatem zacznę od tego, żE od dawna czuję się samotna i mam napady depresji. Poznałam mojego aktualnego chłopaka, Z którym jestem od 7 miesięcy. Kocham go ale często jestem przez niego smutna. Bardzo dużo pije praktycznie codziennie z kolegami, ciągle z nimi pisze i spędza z nimi więcej czasu niż ze mną. Aktualnie pojechał na ferie zimowe z kolegami... nawet nie zapytał czy chciałabym jechać albo czy się zgadzam. Po prostu mnie zostawił tu samą. Teraz mało pisze, nie dzwoni, czuję się olana. Dużo tam pije, a mi robi awanturę o kilka papierów na imprezie. Smutno mi on chce tylko miłości fizycznej w naszym związku, ale nigdy nie uprawilismy seksu bo ustaliliśmy żE to dopiero o ślubie. Czuje żE go tracę i ze koledzy SĄ na 1 miejscu. Kocham go najbradziej na świece ale nie wiem czy to wszystko ma sens... Co mam zrobić ? Proszę o pomoc. Dodam żE mam 18 lat a on 25

Gość gośćśćć
raczej facet nastawiony na zabawę, pewnie na tych feriach zalicza chętne dziewczyny dlatego ciebie ze sobą nie wziął. Takiego co pije i już od początku pokazuje że ma cię gdzieś, nie liczy się z tobą i twoimi uczuciami to najlepiej od razu zostawić i nie tracić na niego czasu bo nie warto.

Gość Olivia271088
Na pewno mnie nie zdradzi bo nie jest takim typem nie wiem co zrobić

Gość gość
Jeżeli tak się zachowuje przed ślubem to co będzie po ślubie? Naprawdę wierzysz, że 25 letni facet nie uprawia seksu? A czekanie z seksem do ślubu to totalna głupota - a jak sie nie dobierzecie. Miłość miłością, ale seks w związku jest ważny . Inna sprawa, że ja bym się nie zdecydowała na seks z osobą która mnie nie szanuje - jego zachowanie o tym świadczy.

Gość gość
13.16 dokładnie. Ale ty jesteś nainwa...nie jest takim typem? Oj dziecinko jeszcze sporo musisz się dowiedzieć o facetach bo żyjesz w blogiej nieswiadomosci... Fakty są takie ze on cie olewa, ważniejsi są dla niego koledzy, pije dużo i tak jest od początku. On Cie nie kocha! Ty jesteś zakochana a dla niego raczej jestes zabaweczka. Mogę sie założyć ze Ci koledzy z którymi dużo pisze, to pewnie tez ,,koleżanki" a Ciebie nie wziął na ferie bo nie jesteś mu potrzebna, pewnie donrze soe bawi w męskim gronie i zalicza tam chętne panienki. Obudź się dziewczyno.