Gość gość Napisano Styczeń 28, 2018 Hej,mam taki problem z rodziną byłej żony mojego faceta ze teraz obwiniaja mnie za rozpad ich małżeństwa bo niby ja go uwiodlam chociaz prawda jest inna taka że jak oni byli w małżeństwie ona dużo pila alkoholu i mieszkałam obok nich i widziałam jak wracała pijana do domu on jest starszy ode mnie i nigdy nie myślałam że ja i on kiedyś razem ale tak się stało zaczęliśmy razem czas spędzać i wgl ale zawsze była ta myśl ze ma żonę i obrączkę.. po jakimś czasie już regularnie się spotykaliśmy pisalismy on wziął rozwód ale ona cały czas robiła wszystko żeby go zobaczyć i wgl.. dowiedział się ze go zdradzala.. jesteśmy ze sobą już kilka ładnych lat ale jej rodzina teraz wszystkie złości na mnie pokazuje że ja ich małżeństwo rozwalilam ze to ja jej go odebralam ze gdybym go nie uwiodla byli by nadal razem .. nie wiem sama co o tym myśleć może gdybym nie zaczęła się z nim spotykać nadal byli by razem ?? Sama już nie wiem co myśleć .. a Wy jak myślicie ? Moja wina ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach