Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czeko123

egzamin zawodowy protetyk słuchu 2018

Polecane posty

Witam, czy ktoś już miał egzamin praktyczny na protetyka słuchu 2018? Jeśli tak to czy mógł by podać jakieś pytania, ja egzamin mam w najbliższych dniach wiec była bym wdzięczna za pomoc .pozdrawiam

Gość gość
Hej ja już po egzaminie , trzeba dobrać 2 aparaty i 2 wkładki na symetryczny ubytek słuchu, opisać konserwacje i uzytkowanie aparatu

Gość gość
Niedosłuch odbiorczy? Konserwacja, czyli pielęgnacja aparatu czy sprawdzenie stanu technicznego? (Rdza na stykach,pęknięcia obudowy itd.) Za zadanie praktyczne odlew ucha/audiometria/przegląd aparatu?

Gość gość
Podbijam pytanie wyżej: jakie było zadanie praktyczne? I czy zaprotezowania użyty RIC, dopasowanie otwarte czy normalna wkładka?

Gość gość
niedosłuch symetryczny, lekki , odbiorczy aparaty ric, jak dbać o aparat czyli jak go czyścic*****elęgnować, oraz jak uzytkować. Nie było przeglądu aparatu.

Gość gość
witam,czy było coś na temat doboru wkładki,wentylacji ?Czy opis sytuacji był na tyle jednoznaczny ,że dobór aparatu według klucza nie sprawiał kłopotu?

Gość gość
witam,czy było coś na temat doboru wkładki,wentylacji ?Czy opis sytuacji był na tyle jednoznaczny ,że dobór aparatu według klucza nie sprawiał kłopotu?

Gość gość
Witam, czy zdawał już ktoś w Polsce egzamin zawodowy praktyczny z protetyka słuchu?