Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assembler

Dlaczemu patusy mają tak ładne kobiety?

Polecane posty

Gość gość
16.51 a ci sami faceci miedzy sobą mówią o kobietach locha, spaślak, odpad, jak autor- to jest poniżające , anie że ktoś sie z kimś czasem pokłóci nawet ostro. A w internecie tacy wrazliwi i tak szanują kobiety

Gość gość
No ale jak chodzi o możliwość poznawania innych ludzi to wspomniałeś tylko siłownie i imprezy.

Gość gość
własnie, ludzie się czasem kłócą, bywają nie w humorze, czasem na siebie warkną. To nie znaczy, że się nie szanują czy nie kochają.

Gość assembler
dziś Jest opcja ,,e" to prowo :) straciłycie swój cenny czas ;) Dobra umiałem się teraz mogę isc sie odprężyć w jacuzzi ;) elo Swoja droga dlugowłosa brunetka na obcasie to całkiem fajna laska tylko tutaj kobiety są bardzo zazdrosne o takie slicznotki bo same mają krótkie włoski jak facet ;)

Gość gość
a skąd przekonanie, ze panna na obcasach i niebrzydka nie może być tępa i wkurzająca i to do tego stopnia ,z ę nawet patus sie wkurzy? ile można słuchać paplania słodkiej idiotki- pamiętaj ze seks to krótka chwila, a pustaka musisz tolerować cały dzień

Gość gość
jaki jest sens prowokacji która nie jest śmieszna tylko przedstawia autora w złym świetle? No zrobiłeś z siebie kretyna i się cieszysz... Zawsze mnie zastanawiało skąd biorą się ci idioci którzy nagrywają się w kompromitujących sytuacjach i wstawiają to na neta - ten sam typ co autor.

Gość gość
A kto niby mówił, że niefajna laska? Była tylko mowa, ze nie z jego ligi.

Gość assembler
dziś Ale przy wyeksplatowanym odrzucie po 10-ciu ciążach facet nie dojdzie :)

Gość assembler
dziś Dla ciebie to moge być nawet amebą, bawią mnie te teksty :) jak wy tutaj piszecie w pocie czoła a tak naprawde to tracicie czas dając porady wyciagniete z ksiezyca :) Skoro wierzysz wszystkim w internecie to do madrych nie nalezysz :)

Gość gość
Nie przesadzasz trochę? To jest forum, ludzie tu się relaksują. Ktoś opisał swoj problem, a inni urdzielali rad. Nie ma powodu od razu zakładać, że ktoś kłamie. Równie dobrze możesz być samotnym nolifem którego laski na imprezach olewają, a teraz zasłaniasz się "prowokacją" bo zrobiło ci się głupio. Dla nas, odpowiadających, to nie ma znaczenia. Chetnie sobie porozmawiamy nawet jak już wreszcie pójdziesz do jacuzzi/brodzika

Gość assembler
dziś Jakbym miał problem to bym poszedł do siostry :) a nie opowiadał swoje historie jakim obcym ludziom :) Samotny to ja jestem bo duzo podróżuje rozwijając sie :) Nie jest mi glupio bo takich problemow nie mam, ale jest mi wstyd za Ciebie jakie ty glupoty piszesz :) Jak moge być nolife skoro robie miedzynarodową kariere jako programista. Spełniam marzenia to czego chcieć więcej?? :) A co do kobiet to co kwartał nowa przychodzi :)

Gość gość
Chyba lepiej wypadłbyś gdybyś jednak prosił obcych ludzi o obiektywną opinię na temat problemu niż próbując się chwalić dwa posty po tym jak przyznałeś, że wchodzisz na fora kłamać. Ciekawe dlaczego masz potrzebę zmyślania tematów, pewnie to uczucie spełnienia zawodowego daje ci takie natchnienie ;)

Gość assembler
dziś Ty serio nie mylisz samodzielnie. Tak wchodze bo mam beke, a ty tutaj siedzisz robic z siebie pseudo Pana/ia psycholog po podstawówce ;) ,, pewnie to uczucie spełnienia zawodowego daje ci takie natchnienie" A skad wiesz ze jestem spełniony zawodowo bo pamietaj moge kłamac i okazac się gimbusem ;) Kobiecinko z próżnią w głowie mysl samodzielnie ;)

Gość gość
ze zrozumieniem sarkazmu to u ciebie kiepsko autorze, co? Właśnie o to chodziło, że najpewniej kłamiesz i jak większośc facetów na kobiecym forum jesteś nieudacznikiem :) Miłego popołudnia.

Gość assembler
dziś Teraz bronisz się sarkazmem ;) Teraz pomysl jak mozna wyczuć sarkazm w tekcie gdzie pisze to kobieta z prożnią w głowie? Jestem nieudacznikiem bo kłamie?? ile razy ludzie z twojego otoczenia Ciebie okłamali?? Z kim sie zadajesz takim się stajesz ;) pozdrów koleżanki feministki od assemblera ;)

Gość gość
Może autor ma jakąś formę autyzmu? W końcu ludzie wyłapują żarty i sarkazm bez problemu nawet z tekstu, nawet dzieci czytając bajki to robią

Gość assembler
dziś ,,Ale ta feministka jest piekna" ,,Ale ten facet jest przystojny" Ktory to sarkazm? Zgadnij czego brakuje.

Gość gość
Kilku punktów IQ autora żeby mógł napisać dobrą ripostę? Ok, on jest nudny, idę sobie na jakieś ciekawsze tematy.

Gość assembler
dziś Dlaczego dyskryminujesz ludzi z autyzmem? Przecież wiesz że nie mam autyzmu. Bo co jestes feministka i myslisz ze jestes kims? Wiem ze z tym autyzmem to miała być obelga.

Gość assembler
dziś Nadal nie odpowiedziałas ktory to sarkazm ;) ciagle chcesz cos udowodnic ale ciagle to nie skutkuje ;) Zegnałas sie juz kilka postow temu. Wiesz ja przynajmniej odpowiadam na pytania i jak narazie to udowodniłas swoja anoreksje umysłowa ;)

Gość gość
Jeśli przyjąć że mówisz prawdę i facet to Seba to skąd wiesz że ta dziewczyna jest inteligentna i wrażliwa super laska? Sebuś poderwał Karyne, kupił jej kilka ciuszkow i kosmetyki by się dobrze prezentowała, jemu zostało tylko na flaszkę. A rozmawiają z sobą tak jak zawsze.

Gość gość
Kobieta z patologii to nie jakiś monster są też tam atrakcyjnie fizycznie.

Gość assembler
dziś Weź przeczytaj posty wyżej ;) (kisne).

Gość gość
Rozumiemy, nienawidzisz kobiet. Miłego!

Gość assembler
dziś Ja tak nie napisałem, ale spoko :) To że wyszła taka dyskusja to nie znaczy ze nienawidze kobiet ;) ale macie nawalone w głowach. Ja kocham kobiety ale tylko te mądre.

Gość gość
Ja kocham kobiety ale tylko te mądre. xx I zapewne stąd właśnie bierze się Twój ból -na codzień nie masz do czynienia z mądrymi kobietami. Wiesz dlaczego? Ponieważ mądre kobiety nie gustują w takich facetach, jak Ty. Którym brakuje kultury osobistej, którzy zabawę i satysfakcję znajdują w okłamywaniu ludzi w internecie i - kolokwialnie mówiąc - robieniu z nich idiotów. Popracuj nad własnym poziomem, to być może Twój problem z relacjami z wartościowymi kobietami zniknie. Pozdrawiam.

Gość gość
Rozumiem, że słowo "patus" odnosi się do kogoś głupiego i chamskiego. Pomijam sprawę pozorów, bo czasem może ktoś tylko nieciekawie wyglądać. Też się zastanawiałem nad tym dlaczego tyle kobiet woli takie osoby niż jakichś ciekawszych ludzi. To jest fakt, a nie czyjeś narzekactwo. Sam nieraz się z taką sytuacją zetknąłem i też byłem zły, bo nie rozumiałem dlaczego zawsze przegrywam. Z biegiem lat zrozumiałem że ów "patus" to typ osobowości manipulatora. Osoby poddane manipulacji z własnej woli realizują cele manipulatora i oczywiście wcale nie muszą to być tylko kobiety, one po prostu się dla nas liczą. Manipulator wydaje się nam głupi, bo jego działania są nieintuicyjne. Wydaje się chamski, bo w sposób wyrafinowany rozbudza emocje. Nie to jest jednak najgorsze. Otóż "patus" to wszystko robi niejako mimowolnie. On to ma w genach. Dlatego nigdy go nie pokonamy. Nigdy nie nauczymy się go naśladować, ani przed nim bronić. Znanym w kulturze przykładem manipulatora-socjopaty jest niejaki Kalibabka z Pomorza. Ten prymitywny rybak poderwał, oszukał i wykorzystał mnóstwo kobiet, co nie przeszkadzało mu, po powrocie z odsiadki, mieć kolejki dziewcząt pod drzwiami. Powodzenia.