Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kasiulak94

co mam zrobić aby do niego wrocic

Polecane posty

Prawie rok temu rozstałam się z chłopakiem, po tym jak go zdradziłam. Wtedy miałam go juz kompletnie gdzies i nasze drogi sie rozeszły. On i ja znalezlismy sobie kogos, ale tylko na jakis czas. Pare razy sie jeszcze gdzies tam minelismy ale konczyło sie przeważnie na wymianie spojrzeń. Ale dopiero po tym jak rozstałam sie z chłopakiem, z ktorym byłam po nim, zorientawałam sie jak bardzo za nim tesknie i jak mocno chciałabym do niego wrocic. Jest tak od jakichs dwóch miesiecy. Kilka dni temu poprosiłam naszego znajomego aby zorganizował imprezę, na która zaprosi i mnie i mojego byłego, tak abysmy mogli porozmawiać. I gdy juz do tego doszło to było całkiem miło, duzo rozmawialismy, mysle ze byl juz w stanie mi wybaczyc. Ale wtedy poszedł posprzatać kuchnie po imprezie i jak wrocił to zobaczył jak leże pod koldra w samej bieliznie z tym naszym znajomym. Bylam strasznie pijana i kompletnie nic nie pamietam, nie wiem jak moglo do tego dojsc i on sie strasznie zdenerwował i kazał mi sie ubierac, po czym odwiozl mnie taxowka do domu co mam zrobić aby mi wybaczyl????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować