Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnusiaM

Łowienie ryb

Polecane posty

Gość AnusiaM

Mam pytanie. Czy puściłybyście faceta z kumplami nad morze na łowienie ryb na jakimś kutrze? Bo ja mam trochę obawy co do tego.

Gość gość
Pusc go :) Jak mu sie spodoba to następnym razem moze Ciebie wezmie :)

Gość gość
A powiedział Ci o tym czy ukrywa? :D

Gość gość
Ja tez przez ostatnie dwa lata tak mowilem swojej zonie (akcja w uk) final byl jaki byl bo ani kutra nigdy nie bylo ani ryb,jedynie rusałka o imieniu Marta..:)

Gość AnusiaM
Oczywiście, ze powiedział. Aczkolwiek ja się trochę waham. Powiedział wszystko, nazwę kutra, datę itp. Ale jakieś mam wątpliwości.

Gość driano
też się wybieram, gdzie Twój facet się wybiera? bo ja w tym roku wypływam na maszoperii helskiej. słyszałem dużo dobrych opinii. może przypadkiem on też? swoją drogą nie masz się czego obawiać. jeżeli to jego pasja to śmiało puść go.

Gość ja_Dyzio
w miesiącu luty chcesz wypuścić faceta na dorsza ? jasne, być może przywiezie piranie !

Gość gość
Ostatnio po raz pierwszy w życiu byłem na wędkarstwie morskim na połowie dorsza. Takie łowienie ryb to świetna przygoda i jest o wiele bardziej emocjonujące od tradycyjnego łowienia ryb. Jeżeli jesteście tym zainteresowani to zgłoście się do www.wedkarstwomorskiefeniks.pl Ja wypływałem z nimi na połów dorsza.