Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość prawietrzydziestolatka

Samotność

Polecane posty

Gość prawietrzydziestolatka

Mam 29 lat i strasznie dokucza mi samotność. Nie chodzi o to, że desperacko szukam faceta, nie umiem żyć sama...bo umiem, organizacyjnie sobie świetnie radzę, ale zupełnie nie mam powodzenia u płci przeciwnej i w sumie zawsze tak było. Pierwszego i w sumie jedynego chłopaka, miałam w wieku 22 lat, rozstaliśmy się, jak skonczyłam 25...wcześniej nigdy nie miałam powodzenia, potem w sumie też...obecnie mężczyźni też się mną raczej nie interesują, a brakuje mi najprostszych i banalnych rzeczy, jak to, żeby ktoś mnie po prostu przytulił czasem, pogłaskał, poleżał obok...już nawet pomijając sam seks, to brakuje mi fizycznej bliskości z kimś. To bardzo frustrujące. Brzydzą mnie przypadkowe kontakty...a nie wiem, co robię źle, że jestem całkiem przezroczysta dla mężczyzn...wiem, że nie jestem już młoda, ale dbam o siebie, nie mam nadwagi, mam długie włosy, przeciętną twarz i nie szukam supermena, a normalnego chłopaka, który będzie mnie pociągać... co tym zrobić? Jak poznać kogoś? Tinder to jakaś porażka za porażką póki co...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować