Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów.Dlaczego mój mąż tak postępuje?

Polecane posty

Gość gość

Oczywiście wiem,że nie siedzicie w jego głowie ale może pomożecie mi zrozumieć.Jestem od 4 lat w związku mamy 2letnia córkę. Gdy byłam w 9 msc ciąży mój mąż zaczął co 2-3msc wybywac z domu tzn wypił w domu zaczął awanturę i wychodził nie było go 2-3dni sam nigdy nie przyszedł zawsze to ja się prosiłam.Dzis już wiem że rozstanie to najlepsze co mogę zrobić dla mnie dla niego i naszego dziecka.Bo poco dziecko ma oglądać kłótnie,płacząca mamę itd.Dla siebie to,że nie będę szarpana i wyzywana a dla niego że sądzę że już się dusić nie będzie w naszym związku.on pochodzi z domu alkoholika nie ma ambicji bynajmniej nie jest tego nauczony.U niego w domu żyje się z dnia na dzień byle by wódka i fajki były. U mnie musiał pracować by mieć lepszy byt by sobie coś kupic itd.tylko nie rozumiem mógł powiedzieć że woli inne życie takie jak ma u siebie.Czemu nie Powiedział? Wczoraj wyjechał do sklepu po fajki ,godzinę go nie głowie pojechałam to szukać no i zauważyłam że jest na imprezie poszłam zapytałam co on tu robi a on do mnie że bawi się a ja pytam jedziesz do domu czy wolisz się bawić. Odpowiedział normalnie ze spokojem że woli się bawić i poszedł .dziś Się nie odzywa mam zamiar za chwilę mu rzeczy zawieź i zapytać czy pójdzie do pracy jeżeli nie to niech napisze do brygadzisty że nie będzie już go. Wiem że nie powinnam ale razem pracujemy na jednym stole i martwię się sama o siebie.mam 24 lat a on 23 sądzę że dla niego to wszystko za szybko ale sam chciał dziecko mała nie była wpadka .Sądzę że woli żyć sam przez siebie bawić się pić a nie sluchac baby nie wiem jak to rozumieć .może ktoś się wypowie

Gość gość
Nic z niego nie będzie. Niebieski ptak. Szkodliwy dla najbliższych.

Gość gość
Im szybciej pozbędziesz się trutnia, tym lepiej dla Ciebie i dziecka. Wierzysz w jego cudowną przemianę? Z genami i wzorcami rodzinnymi nie zawalczysz.

Gość gość
Ten chłoptaś nie dorósł do roli męża, a tym bardziej ojca.

Gość gość
No też mu tak mówiłam ale to on stwierdził że to ja nie powinnam być matka heh

Gość prawi 124
nie wiem dlaczego tak postępuje , nie jestem w jego głowie. Jedyne co mogę ci podpowiedzieć to , że żaden facet nie chce panny z dzieckiem .. Więc jeśli się z nim rozejdziesz to będziesz sama do końca życia .

Gość gość
Po hooja brałaś takiego debila???? Sama jesteś winna własnej sytuacji w 200%. Kończ ten idiotyczny związek natychmiast.

Gość prawi 124
znam kilka kobiet w tym moją ciocie które po rozwodzie nigdy sobie nie znalazły faceta.

Gość gość
następna durna baba ofiara losu, przesrałaś swoje i dziecka życie durnym wyborem debila, pytanie dlaczego tyle bab robi IDENTYCZNE BŁĘDY bo tego jest plaga?????

Gość gość
prawi 124 dziś kobieta z dzieckim musi mieć 2-3X więcej pozytywnych atutów niż singielka aby być atrakcyjna pomimo balastu w postaci dziecka, mało która ma te 2-3X więcej. Faceci biorą je jedynie na seks ale nie chcą na stałe, przykre.

Gość gość
Mężczyzna żeby zdobyć kobietę zachowuję się podobnie do narkomana, obieca jej wszystko żeby tylko była jego. A potem zaczyna się proza życia. W twoim przypadku mąż okazał się i za młody na rodzinę i wychowanie w domu rodzinnym nie nauczyło go odpowiedzialności. To zwykły gówniarz jeszcze, może kiedyś dorośnie, ale teraz dla niego stanowczo za wcześnie.

Gość gość
No super słowa.zabraklo mi słów "nikt nie chce baby z dzieckiem "

Gość gość
Nie teraz pora rozważać, czy ją ktoś kiedyś zechce czy nie, najpierw musi uwolnić się od niedojrzałego alkoholika.

Gość prawi 124
powoód jest prosty zaden facet nie chce wychowywać nie swoje dziecko by nie wyjść na frajera ..

Gość gość
prawi 124 dziś Autorka nie szuka faceta, tylko pyta o swój związek. Piszesz nie na temat. To, co będzie kiedyś, czas pokaże.

Gość prawi 124
Nie wiem jaka jest sytuacja ,ile on pije .. Czy codziennie czy tylko 2 piwa dziennie czy 5 piw .,.

Gość gość
A o co tu pytac? Wybrala na ojca dziecka alkoholika ktory ja leje i jak kazda durna Polka myslala ze jak bedzie dziecko to "on sie zmieni" Jestes po prostu bezdennie glupia autorko i jedyne co mozesz jwszcze zrobic to przestac narazac dziecko na ataki pijaka - dobrze wiem ze nie chcesz od niego odejsc, wiec oddaj dziecko do adopcji i dalej pilnuj swojego pijaka zeby do innej nie poszedl!

Gość gość
Oddaj dziecko i pij z nim - wtedy bedzie cie kochal!

Gość gość
Co za róznica ile pije jeśli jasno powiedział że woli się bawić na imprezie niż być w domu? Już chyba wyraźniej nie można się określić. Pozostaje spakować jego rzeczy i adieu.

Gość gość
Po prostu jestem w szoku oddać dziecko do adopcji ? Czy wy jesteście normalni.Mam ambicje i plany wiem czego chce w życiu. Nie pytałam czy mam go zostawić ?????Pytałam czy ktoś potrafi mi pomóc zrozumieć go. Mimo że jest pijakiem życzę mu jak najlepiej .A czy ktoś mnie będzie chciał z dzieckiem czy nie to szczeze mam to gdzieś .Mam przy sobie miłość swojego życia.

Gość gość
Ale co tu rozumiem chcesz?on jest młody,ma 23 lata.to nie jest wiek na dzieci.

Gość gość
Skoro nie chcesz go zostawić to po prostu bądź z nim. Kochaj się z nim jak najczęściej. Czekaj z obiadem ale nie każ mu nic. On ma robić co chce, gdzie chce i z kim chce.

Gość gość
Nie nie ma takiej opcji nie wrócę do niego .No zresztą on sam powiedział że chce się bawić tylko mógł jak człowiek usiąść porozmawiać. Dziś dzwoniłam odebrał i powiedział poco do mnie dzwonisz i koniec.napisalam mu smsa a co z naszą córka powinniśmy się dogadac jak to bedziea on mi napisał przywiez mi ja dzis po czym dostałam telefon od szwagra że mój mąż wódkę pije i nie mam mu dziecka przywozic.oczywiscie nie zawìozlam. Napisałam smsa że rozumiem że woli takie życie ale mam nadzieję że będziesz o nią dbał a on mi nic nie odp.