Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elwirkamalinka

Czy iść na randkę z internetu jak jestem gruba?

Polecane posty

Hej za parę dni mam randkę z internetu i boję się spotkać z tym chłopakiem no bo nie jestem mega szczupła czy chuda. moje koleżanki twierdzą że tylko dziewczyny w rozmiarze 34 podobają się chłopakom. mam 165 cm wzrostu i ważę 56 kg, spodnie noszę w rozmiarze 38 czasami zdarzy się 36 ale to rzadkość a bluzki tak 36/34. moja góra jest super ale nogi to masakra coś w tym stylu http://www1.pictures.stylebistro.com/bg/Vanessa+Hudgens+Tops+Hoodie+ADqzMggx7bGx.jpg https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/08/02/cd/0802cdf0681ead04da5ba4f3c58fea70.jpg kiedyś było ok ale moje koleżanki nagadały mi że chłopacy lubią mega szczupłe i ja już sama nie wiem. mam 19 lat tak przy okazji a ten chłopak jest wysportowany i boje się że lubi dziewczyny chude jak modelki co robić? spotykać sie?

Gość gość
spotkaj się z psychiatrą

ja mam wrażenie że myślę psychicznie ale moje koleżanki tylko gadają że chłopacy lubią supermodelki i że takie normalne dziewczyny to nie a ja zawsze bylam pewna siebie i przez to ją straciłam :(((

Gość gość
w tym moencie nie ma sensu sie spotykac. mudisz zbić to sadlo bo koles z daleka cie zobaczy i da nogę

Gość gość
Powiedz tylko czy duże masz piersi?

Gość gość
Może mu capi z paszczy, a ty srasz żarem naderemno.

Gość Carycka
Serio? Przeciez nie jestes gruba. A poza tym facec***atrza na twarz I ogolnie aparycje.