Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

DLACZEGO facet bardziej pragnie grubego ciala, pelno celulitu, niezdrowego niz..

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Dlaczego faceci bardzo leca na grube baby gdzie te cialo brzydkie jest, pelno celulitu, niezdrowe w srodku, niezdrowo sie odzywiaja takie babki, jak sie ubiora to jeszcze te cialo jakos wyglada, ale jak sie rozbiora to wchodzi brzydkie cialo, ktore bylo ladnie ubrane... niz na ladne ciala, ktore sa regularnie sportu poddawane, zadbane, zdrowo sie odzywiaja?...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Nie wiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸w za siebie zboczony fetyszysto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wi臋cej cia艂ka do pieszczenia i fajnie uje偶d偶aj膮 takie pulchne .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chudy z gruba to dopiero komedia ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Chcialbys zobaczyc jak takie cialo wwyglada od srodka, jak narzady wenetrzne sa obtluszczone? wpisz w necie rendgen obtluszczonej kobiety...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
by艂em w takim ciele w 艣rodku i chc臋 by膰 cz臋艣ciej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nawet nie wiecie jakie takie puszyste cia艂ko jest mi臋kkie i przyjemne w dotyku , a jak ujezdza艂em puszyst膮 i by艂em w pusi to czu艂em si臋 jak w si贸dmym niebie. Tylko facet musi by膰 do g贸ry i jest super.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A normalnie kobieta, badz typ CURVY nie jest miekka? Miekkie cialo to jest trupa... TO po co dbac o cialo, cwiczyc, zdrowo sie odzywiac, jak facet leci na brzydkie cialo z celuliten, niezdrowo odzywiane/wrecz schorowane?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
TO po co dbac o cialo, cwiczyc, zdrowo sie odzywiac, jak facet leci na brzydkie cialo z celuliten, niezdrowo odzywiane/wrecz schorowane? - nie leci. Ja jestem pulchna i jedyne na co mog臋 liczy膰 to seks bez zobowi膮za艅 i 艣niadzi. A dodam, 偶e sporo si臋 ruszam i nie 偶r臋 za dwoje. Taka genetyka, 偶e szczup艂a bez ogromnego wysi艂ku nie b臋d臋 i ju偶. Brzuch mam w miar臋 szczup艂y, ale pup臋, nogi, r臋ce grube. Wedle obowi膮zuj膮cej w naszym kraju rozmiar贸wki jestem plus size.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
one s膮 boskie w wyrku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem gruba i nie chce mi sie codziennie cwiczyc, zbyt zmeczona, spocona bym byla.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
21:07 no pisz臋 ci ca艂y czas blondi 偶e to co opisujesz mi si臋 podoba a ty mi uciek艂a艣 z tematu jakby艣 mia艂a brzuch wystaj膮cy na p贸艂 metra to rozumiem ale typ gruszki jest seksowny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlatego 偶e facet chce r贸偶nicy, ta r贸偶nica go poci膮ga i jest dla niego seksowna. Sam jest zbudowany z twardych mi臋艣ni i nie ma 偶adnych wypuk艂o艣ci, dlatego poci膮ga go kobieta kt贸ra jest inaczej zbudowana, mi臋kka i ma wypuk艂o艣ci. Te wszystkie fit laski kt贸re pracuj膮 nad tym 偶eby mie膰 twarde zwarte cia艂o i kaloryfer na brzuchu nie s膮 tak atrakcyjne bo robi膮 si臋 m臋skie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gruba kobieta , czy chuda to jest chyba, taki sam materia艂 do dotykania, przytulania. Rozumiem, jak kto艣 艣mierdzi np .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 - takich jak ty, kt贸rym podoba si臋 takie cia艂o jest niewielu a bywam cz臋sto w du偶ym mie艣cie i pracuj臋 w firmie gdzie jest sporo facet贸w mniej wi臋cej w moim wieku (cz臋艣膰 z nich na pewno wolna) i co? No i nico.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
21:27 serio to jest dziwne? Nie m贸wimy o osobach 200 kg , kt贸re nie mog膮 wsta膰 z 艂贸偶ka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 - jaki艣 czas temu nawet zosta艂am wy艣miana jak podrywa艂 mnie w klubie przystojny 艣niady m艂odzieniec (nie arab a hindus bo troch臋 z nim gada艂am) Polaki mia艂y z tego niez艂y ubaw, cho膰 wcale si臋 nie prosi艂am o to by ten egzotyczny do mnie podchodzi艂. 呕aden z tych Polak贸w by do mnie nie podszed艂, bo wiadomo - za gruba, a do wy艣miania pierwsi. Przez to ju偶 nie mam ochoty na wypad do klubu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
21:35 a chwalisz si臋 czy 偶alisz? I jaki typ faceta wolisz bo si臋 gubi臋? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 - chyba wida膰, 偶e 偶al臋, bo co w moim po艣cie mia艂o niby charakter pochwalny? To 偶e napisa艂am, 偶e zaleca艂 si臋 do mnie egzotyczny? Przecie偶 wed艂ug Polak贸w oni lec膮 na wszystko co si臋 rusza. Jakich facet贸w wol臋? Tolerancyjnych, wyrozumia艂ych, ale z mojego kr臋gu kulturowego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dysputy o niczym. O gustach si臋 nie dyskutuje a one s膮 r贸偶ne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Brzydkie cialo, czy ladne zdrowe, zdrowo odzywione?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie pociagaja kobiety typ CURVY, ale nie jakies otyle...

Udost臋pnij ten post