Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO facet bardziej pragnie grubego ciala, pelno celulitu, niezdrowego niz..

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego faceci bardzo leca na grube baby gdzie te cialo brzydkie jest, pelno celulitu, niezdrowe w srodku, niezdrowo sie odzywiaja takie babki, jak sie ubiora to jeszcze te cialo jakos wyglada, ale jak sie rozbiora to wchodzi brzydkie cialo, ktore bylo ladnie ubrane... niz na ladne ciala, ktore sa regularnie sportu poddawane, zadbane, zdrowo sie odzywiaja?...

Gość gość
Nie wiem

Gość gość
Mów za siebie zboczony fetyszysto.

Gość gość
więcej ciałka do pieszczenia i fajnie ujeżdżają takie pulchne .

Gość gość
chudy z gruba to dopiero komedia ;)

Gość gość
gość dziś Chcialbys zobaczyc jak takie cialo wwyglada od srodka, jak narzady wenetrzne sa obtluszczone? wpisz w necie rendgen obtluszczonej kobiety...

Gość gość
byłem w takim ciele w środku i chcę być częściej.

Gość gość
Nawet nie wiecie jakie takie puszyste ciałko jest miękkie i przyjemne w dotyku , a jak ujezdzałem puszystą i byłem w pusi to czułem się jak w siódmym niebie. Tylko facet musi być do góry i jest super.:)

Gość gość
A normalnie kobieta, badz typ CURVY nie jest miekka? Miekkie cialo to jest trupa... TO po co dbac o cialo, cwiczyc, zdrowo sie odzywiac, jak facet leci na brzydkie cialo z celuliten, niezdrowo odzywiane/wrecz schorowane?

Gość gość
TO po co dbac o cialo, cwiczyc, zdrowo sie odzywiac, jak facet leci na brzydkie cialo z celuliten, niezdrowo odzywiane/wrecz schorowane? - nie leci. Ja jestem pulchna i jedyne na co mogę liczyć to seks bez zobowiązań i śniadzi. A dodam, że sporo się ruszam i nie żrę za dwoje. Taka genetyka, że szczupła bez ogromnego wysiłku nie będę i już. Brzuch mam w miarę szczupły, ale pupę, nogi, ręce grube. Wedle obowiązującej w naszym kraju rozmiarówki jestem plus size.

Gość gość
one są boskie w wyrku

Gość gość
Ja jestem gruba i nie chce mi sie codziennie cwiczyc, zbyt zmeczona, spocona bym byla.

Gość gość
21:07 no piszę ci cały czas blondi że to co opisujesz mi się podoba a ty mi uciekłaś z tematu jakbyś miała brzuch wystający na pół metra to rozumiem ale typ gruszki jest seksowny.

Gość gość
Dlatego że facet chce różnicy, ta różnica go pociąga i jest dla niego seksowna. Sam jest zbudowany z twardych mięśni i nie ma żadnych wypukłości, dlatego pociąga go kobieta która jest inaczej zbudowana, miękka i ma wypukłości. Te wszystkie fit laski które pracują nad tym żeby mieć twarde zwarte ciało i kaloryfer na brzuchu nie są tak atrakcyjne bo robią się męskie.

Gość gość
Gruba kobieta , czy chuda to jest chyba, taki sam materiał do dotykania, przytulania. Rozumiem, jak ktoś śmierdzi np .

Gość gość
gość dziś - takich jak ty, którym podoba się takie ciało jest niewielu a bywam często w dużym mieście i pracuję w firmie gdzie jest sporo facetów mniej więcej w moim wieku (część z nich na pewno wolna) i co? No i nico.

Gość gość
21:27 serio to jest dziwne? Nie mówimy o osobach 200 kg , które nie mogą wstać z łóżka.

Gość gość
gość dziś - jakiś czas temu nawet zostałam wyśmiana jak podrywał mnie w klubie przystojny śniady młodzieniec (nie arab a hindus bo trochę z nim gadałam) Polaki miały z tego niezły ubaw, choć wcale się nie prosiłam o to by ten egzotyczny do mnie podchodził. Żaden z tych Polaków by do mnie nie podszedł, bo wiadomo - za gruba, a do wyśmiania pierwsi. Przez to już nie mam ochoty na wypad do klubu.

Gość gość
21:35 a chwalisz się czy żalisz? I jaki typ faceta wolisz bo się gubię? :P

Gość gość
gość dziś - chyba widać, że żalę, bo co w moim poście miało niby charakter pochwalny? To że napisałam, że zalecał się do mnie egzotyczny? Przecież według Polaków oni lecą na wszystko co się rusza. Jakich facetów wolę? Tolerancyjnych, wyrozumiałych, ale z mojego kręgu kulturowego.

Gość gość
Dysputy o niczym. O gustach się nie dyskutuje a one są różne.

Gość gość
szok

Gość gość
Brzydkie cialo, czy ladne zdrowe, zdrowo odzywione?

Gość gość
Mnie pociagaja kobiety typ CURVY, ale nie jakies otyle...