Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie. 21 stycznia uprawiałam petting z chłopakiem. Ja byłam w spodniach i robiłam mu robrze ręką. On doszedł. Chwilę lezelismy i dalam mu chusteczki zeby wytarl sperme z brzucha. Nie dotykał jej jednak palcami, ale na wszelki wypadek je również wytarł. Jakieś dwadzieścia minut potem włożył mi palca do pochwy, nie głęboko i nie byłam rozgrzana. Miałam wtedy na 70% dni niepłodne. Partner twierdził że miał suchy palec. Czy jest możliwość zapłodnienia? Bardzo sie boimy, bo dopiero zaczynamy naszą przygodę z życiem seksualnym.proszę o szybką odpowiedź.

Gość gość
jak mu sie palec spuscił to jest ryzyko ciąży. Skoro zaczynacie dopiero zycie seksulane to moze najpierw zaczerpnąc wiedzy na ten temat? oczywiscie nie z internetu.

Gość gość
Proszę o normalne odpowiedzi.chcę tylko wiedzieć czy jest ryzyko

Gość gość
nie ma ryzyka dziewczyno. Zeby zajsc w ciaze musiałoby dojśc do stosunku. Pamietaj, ze przed spuszczeniem sie z penisa wydobywa sie płyn, który równiez moze miec plemniki. Zawsze sie zabezpieczajcie. Poznaj swój cykl. Wiesz kiedy są dni płodne?? podejrzewam ze macie mała wiedze na ten temat. Warto sie douczyc

Gość gość
Niestety mam nieregularne miesiączki. Dziękuję za odpowiedź :)

Gość gość
Okres miałam 3.01 I trwał do 8.01 14.01 współzylam z narzeczonym cykle mam nie regularne bo karmię piersią więc mam co 21-28 dni Robiłam 25.01 test ciąży wyszedł negatywny.jest możliwość ciąży jeśli nie doszedł we mnie ? Dziękuję.