Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związałam się z najlepszym kumplem..

Polecane posty

Gość gość

Po kilku tygodniach zostawił mnie, twierdząc że mnie nie pokochał. To on sam chciał tego związku, zgodziłam się. Spędzaliśmy ze sobą całe dnie. Jak nie w domu, to w pracy (pracujemy razem). Byliśmy blisko, seks też był. Poznał mnie z rodziną. Powróciliśmy do poprzedniej relacji, mimo że czułam się zraniona i oszukana, jednak mam wrażenie, że on ma większy problem z tym niż ja. Zaczął się jakoś inaczej zachowywać. Znów patrzy mi prosto w oczy itd. ale mam wrażenie, że jest jakiś smutny. Ja zachowuję się jak kiedyś. Nie mam pojęcia co się dzieje.... ktoś mi to umie wytłumaczyć ?

Gość gość
Może ma wyrzuty sumienia, że cię tylko lubi, a nie jest w stanie pokochać.

Gość gość
ale dlaczego, skoro powiedzialam mu, ze wszystko jest w porzadku ? fakt, naobiecywal zlote gory, a ptoem nic z tego... ale ja jestem przyzwyczajona, bo praktycznie kazdy moj zwiazek sie tak konczy

Gość gość
Mezczyzni maja wyrzuty sumienia jak uprawiaja seks bez milosci

Gość gość
a ja pomyslałam że skoro nie moze pokochac to po prostu widzi cię na bzykanie i dlatego tak patrzy, bo ma chcice

Gość gość
23:35 nie mają

Gość gość
Nie rozumiem jak z dobrym kumplem nie można szczerze porozmawiać na taki temat. Po to się ich ma żeby być szczerym.

Gość gość
Ma smutne oczy, bo nie sprawdziłaś się w związku i nie udowodniłaś swojej przydajności. Po prostu mówiąc słaba z ciebie ru/chawka!

Gość gość
Probowalam. Twierdzi, ze wszystko w porzadku. ale ja wiem, ze nie

Gość gość
Widocznie nie chce z tobą gadać na ten temat. Uszanuj to i tyle. Ludziom na siłę nie pomożesz ani nie dogodzisz.

Gość gość
Umiecie czytac ze zrozumieniem ? :o

Gość gość
"Po prostu mówiąc słaba z ciebie ru/chawka!" x A może to on kiepski w te klocki i wstyd mu? dlaczego to zaraz kobieta musi być słaba w tym?

Gość gość
Ludzie, musicie wszystko sprowadzać do *******a? Nie na tym życie polega.

Gość gość
Jedli nie potraficie rozmawiać jak ludzie i zachowywać się jak dorosli czyli jasno dawać do zrozumienia czemu jesteście smutni, weseli, cokolwiek to widocznie powinniście zmienić znajomych czy tam partnera. Kto ma zrozumieć obcego człowieka na odległość?

Gość gość
0.33 - raczej to on słaby w te klocki. Jednak nie przeszkadzało mi to, bo super się dogadywaliśmy.

Gość gość
Lubi Cię ale nie kocha i wie ze nie pokocha być może wrócił do ciebie nie dlatego że kocha a dlatego ze tak trzeba czym nieszczęśliwi i ciebie i 8 siebie zamykając drzwi każdemu z was do szczęścia bycia z kochającą i kochaną osoba szkoda życia na bycie z kimś kto nas nie kocha lub my go nie kochamy

Gość gość
nie jesteśmy razem, po prostu wrocilismy do poprzedniej relacji - jestesmy kumplami. ale on mimo to zachowuje sie jakby byl zazdrosny itd.

Gość gość
12:45 Żadnymi już kumplami nie jesteście.Jesteście nieznajomym.

Gość gość
Post wejsciowy nie jest E a O i nie dotyczy K a L.