Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kogoś jeszcze Nie interesuje Mackiewicz i jego wyprawa w góry ?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem po co o tym media trąbią, portale internetowe kogo to obchodzi. Codziennie dziesiątki ludzi popełnia samobójstwa, bo nie mają wyiścia, bo nie mają pieniędzy, bo mają długi, bo są schorowani, bo coś w nich pęka i Ludzie przechodza obok tego obojętnie, Ludzie mają to gdzieś, media mają to gdzieś. A gość ma trójke dzieci żonę pieniądze i wybiera podróż w góry gdzie 50% wypraw kończy się śmiercią. No to wybrał a my powinniśmy mieć na to gdzieś. Teraz jego rodzina będzie napewno otrzymywała wyrazy współczucia, pomocy a ja się pytam czy ktoś współczuje sąsiadce której mąż powiesił się 2 lata temu? Poza paroma życzliwymi ludźmi każdy ma to gdzieś

Gość gość
Też się dzis nad tym zastanawialam. Pasja pasja ale jak się ma dzieci to niestety trzeba myśleć o nich przede wszystkim. Szkoda człowieka ale ten szum jest przesadzony.

Gość gość
Pasja? Prosze cię Pasje to można mieć do jazdy na rowerze, do śpiewania, do wspinaczki górskiej. Ale nie lecieć w Himalaje i na 50% wiedzieć że sięz nich nie wróci mając dzieci które się kocha. No szok to nie jest tak że w życiu nam wszystko wolno bo mam pasję i jesteśmy zajarani nią , no tak to nie działa

Gość gość
A po ciul tam szedł? Oni wszyscy maja cos nie tak z głowa. Rozumem jeszcze zdobywać w lecie, ale w zimie to głupota totalna.

Gość gość
Autorze a wiesz ze masz racje w 100%! Faktycznie dokladnie tak jak mowisz. Bedac kamikaze gdy ma sie rodzine oznacza ze chyba nie doroslo sie do roli ojca czy meza,albo jest sie takim snobem ze patrzy sie tylko na swoje przyjemnosci bez zainteresowania konsekwencjami wyrzadzonej krzywdy najblizszym

Gość gość
Ale to dla mnie jest chore, wiecie ile jest wypadków na budowie? Mąż 28 letniej kobiety z dwójką dzieci spadł z rusztowania, Ktoś przyjechał chciał zatuszowac całą sprawę, wszyscy na kobietę się wypieli i oczywiście dostała rentę ale żadnego odszkodowania. No ico? Ktoś się tym interesuję? Każdy na to leje, ale tutaj robić trzeba meczenika z kogoś kto świadomie idzie po śmierć