Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Radio samiec powraca

Polecane posty

Gość gość

Jak widać zacięta walka i pranie mózgu przez Pana Mareczka nie zna granic ! Wszystkie filmy wgrał na vimeo , wiecie co robić ;) link :https://vimeo.com/radiosamiec

Gość gość
No nie wszystkie. Tych filmów powinno być powyżej 700. A ponadto to jednak na vimeo szanse wypromowania się ma dużo mniejsze. Ci którzy go znają, lubią to przyjdą, ale nowych słuchaczy to za bardzo nie zyska, nie oszukujmy się.

Gość gość
Samego Mareczka powinni usunąć :-/!

Gość gość
jak to sie zglasza ? chcialem ale nie wiem jak

Gość gość
gość dziś jak to sie zglasza ? chcialem ale nie wiem jak - jak najedziesz kursorem na obszar po prawej stronie komentarza wyświetli się: "Zgłoś >".

Gość gość
gość dziś jak to sie zglasza ? chcialem ale nie wiem jak X Nie wiem ale link macie ode mnie podany także wiecie co robić :)

Gość gość
Na forum braciasamcy śmieją się z kafee i osób tutaj, i mają racje.

Gość gość
gość dziś gość dziś jak to sie zglasza ? chcialem ale nie wiem jak - jak najedziesz kursorem na obszar po prawej stronie komentarza wyświetli się: "Zgłoś XX Jemu chodziło chyba o stronkę a nie komentarz

Gość gość
A ja się śmieje z tego Kotońskiego i jego wiernych fanów,fajnego macie guru hahahaha :D Dobrze że ktoś zamieścił link , trzeba coś z tym robić . Ten facet peerdoli głupoty i nastawia mężczyzn przeciwko kobietom , jak jesteście peezdy i ofermy i musicie kogoś takiego słuchać to gratuluję . Wstyd mi za moją płeć że słucha takiego debila :(

Gość gość
Fajnie jest się podszywać pod kobietę nie ? :D Fanem Marka Kotońskiego nie jestem, ale w dużej części chłop ma rację, a prawda często boli.

Gość TypowyCzłowiek
gość dziś Fajnie jest się podszywać pod kobietę nie ? smiech.gif Fanem Marka Kotońskiego nie jestem, ale w dużej części chłop ma rację, a prawda często boli. xxxxxx Znalazłem teraz ten wpis i zgadzam się z tym że on ''perdoli'' i również was namawiam do zgłaszania jego konta na vimeo pozdrawiam .

Gość TypowyCzłowiek
Jeszcze dodam od siebie że przez takich półgłówków jak on wychodzi w Polsce zniewieściałe pokolenie debili i palantów a nie mężczyzn ! Pozdro i bez podszywów , ps. mam 30 lat a nie 15 i jestem mężczyzną z jajami ale nie jestem szowinistą takim jak Mareczek .

Gość gość
no to teraz palnąłeś. Mężczyzna z jajami, siedzący na babskim forum. Albo podszywacz, albo typowa p***a w świecie, jakich wielu tutaj.

Gość gość
Radio Samiec to dno , na początku mi się podobało ale z czasem stwierdzam że to jest szowinistyczna propaganda mająca na celu przeciwstawić Polaków przeciwko Polkom

02:02 - To właśnie feminizm, w społeczeństwach pochodzenia aryjskiego, ma za zadanie zantagonizowanie kobiet z mężczyznami, tak, aby aryjskie kobiety były zapładniane przez negrów i semitów i rodziły mieszańców rasowych. To wyjątkowo wyrachowany plan Coudenhove Calergii...

Ale Marek Kotoński w*****a mnie tym, że Boga, w którego wierzę, nazywa demonem i kłamie na Jego temat....

Gość gość
AveDave dziś Tu gość z gość dziś . Co ma feminizm do Kotońskiego ? Napisałem że on chcę skłócić mężczyzn z kobietami w Polsce , tyle w temacie :) On mówi jakie kobiety są złe nie widząc jakie głupoty gada

02:15 - Kotoński słusznie doradza mężczyznom, jak nie stać się frajerem w******nym na kasę, tu robi bardzo dobrze. A temat feminizmu poruszyłem, bo Kotoński też słusznie mówi o feminizmie, że to "cyrk dla gojów"...

Gość gość
avedave mareczek to idiota,on nie doradza a pierze mozgi :) dobrze ze teraz zauwazylem ten topik , pozniej zglosze jego konto a co do feminizmu to tez ma swoje plusy , kobiety nie sa od rodzenia i garow a jak sadzisz ze sa to nie szanujesz ich

02:22 - Od garów są faceci, bo lepiej im wychodzi gotowanie;) A kto, jak nie kobiety jest od rodzenia? Musi być co najmniej dwójka dzieciaków na parę, żeby naród przetrwał. Statystyki nie oszukasz. A Kotońskiemu i tak nic nie usuną z vimeo, bo ma ten kanał opłacony. To nie YT, że byle leszcz może złożyć donos...

Kotoński nie pierze mózgów, może czasem koloryzuje trochę i ma błędy merytoryczne. On podobnie, jak angielski filozof Aleister Crowley, nie każe brać tego co głosi na wiarę, tylko naprowadza słuchacza na określoną refleksię i wyciąganie wniosków...

Gość gość
avedave ty jesteś kotoński pewnie :D nara

Możecie kotońskiego w pompkę pocałować, bo i tak mu kanału na vimeo nie skasujecie

Gość gość
Radio samiec to g****o

Gość gość
żenująca walka :)

Gość gość
Kotoński to currrwiarz i szowinista ... yebac cie kotonski :D

Gość gość
Ja uważam że radio samiec jest w porządku i rozumiem Pana Marka , po mimo że nie jestem mężczyzną , fakt że 40 procent tego co mówi nie powinno się słuchać ale w większości ma on racje , kobiety potrafią być złe i okropne ale nie należy się źle nastawiać do życia Panowie, też musicie coś od siebie dać ;) A Pan Marek zły nie jest

Gość gość
gość dziś xxx lecz się kobieto :(

Gość gość
Marek kiedyś uprawiał seks z mężczyzną ... Stąd jego odtrącenie do kobiet