Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halo tu autor

Dziwne zmienne stany emocjonalne kobiety

Polecane posty

Gość Halo tu autor

10 lat małżeństwa. Żona twierdzi, że kocha męża i okazuje to. Po tygodniu od ostatniego wyznania okazuje się, że poznaje kochanka i od razu idzie z nim do łóżka. Maż słyszy, że nie kocha go od ponad roku i tylko jej się zdawało. Kocha za to po tygodniu kochanka. I mówi, że to ten właściwy. Problem, że maż słyszał wiele wyznań miłosnych, żona pałała miłościa, tylko Ona trzyma się wersji, że to nieprawda od dawna, a ważne, że raz wspomniała o braku miłości. Jednocześnie miesiac przed romansem tatuuje sobie imię męża. Nie kocha też od wielu lat rodziców. Nie ma kontaktu i nagle przez kochanka kontakt odżywa. O co tu chodzi z tymi stanami uczuciowymi?

Gość gość
może i faktycznie romans z tym dupkiem odkrył w nie jakieś pokłady miłości. zdarza się że kobieta wychodzi za mąż z rozsądku i kocha, ale na swój sposób. w ogóle z miłościami to jest tak że każdego kocha się inaczej, tego nie można porównywać. ale są takie miłości które rozkręcają w człowieku miłość do całego świata i być może to to ją spotkało. po drugie, nie wiadomo jak ty traktowałeś i mówiłeś o jej rodzicach, może zerwała z nimi kontakt bo sądziła że ty tego od niej oczekujesz a tamten ma inne kryteria rodzinne i wręcz ją zachęcił to odnowienia ich. można gdybać ale za mało jest szczegółów z waszego życia.

Gość gość
Chciałem by miała kontakt, a ona ich skreśliła na wiele lat. on powiedział słowo i zaraz zadzwoniła. Miłość wróciła. Jak tu zrozumieć kobiety. Motyle w brzuchu też pewnie robia swoje. Tylko czy to miłość ot tak?

Gość gość
Kobiety są bardzo emocjonalne. Gdy są zakochane mogą wszystko. Twoja może właśnie to przeżywa. Nie skupiam się na tym, pomysł raczej co zrobić z sytuacją w której się znalazłeś porozmawiaj z nią ustalcie coś mi nie wiem rozwód? Podział majątku opiekę nad dziećmi ivtakie tam rzeczy

Gość gość
uwielbiam jak niunie pisza w trzeciej osobie bo to, ze pisze to kobieta, a nie mezczyzna jest pewne jak amen w pacierzu :D

Gość gość
8.54 a faceci to nie- jak puka kochankę to ją kocha, jak wróci do domu to kocha zone

Gość gość
Taaak, takie pewne jak pewne jest to że ja w spodniach noszę fiuta, haha

Gość gość
8:56 Obojętne dla mnie czy napisał to chłop czy baba. jest sytuacja, ktoś pyta ktoś odpowiada Obojętne co było przyczyną trzeba się zastanowić co teraz i jak to po ludzku załatwić. Z mojego punktu widzenia gdy jest zdrada nie ma małżeństwa i tyle

Gość gość
Tu autor. Jestem mężem tej Pani. Mnóstwo planów. Rozmów. I nagle zmiana o 360 stopni. Rozwód w toku. Po prostu nie rozumiem co z tym wyparciem uczuć do mnie.

Gość gość
ależ to proste. Kocha innego, "wyparła uczucia do ciebie" . czego tu nie rozumiesz?

Gość gość
Czyli kocha mnie, tydzień później seks z innym. Mnie nie kocha i kocha jego. Jednocześnie wniosek, że nie kocha mnie od dawna. Wszystko jasne

Gość gość
Autorze, nie będziesz wiedzieć co z Tym wsparciem uczuć, jeżeli ona sama tego Ci nie powie. A z tego co napisałeś powiedziała że od roku nic nie czuje to nie jest istotne, po co chcesz to rozdrapywac? co da Ci taka wiedza? poczujesz się z tym lepiej? Wątpię odpuść rozgrzebywanie i analizowanie stanów emocjonalnych żony jest rozwód jest pozamiatane żyj dalej

Gość gość
chłopie, ciebie kocha ale już tak jak sie kocha brata, bez emocji, bez napięcia seksualnego. to tez jest jakas miłość ale juz taka nudnawa. trafił sie nowy , lepszy w łozku to poczuła motyle i tyle. Jako facet powinienesto rozumieć bo to zwykle wam wystarczy włozyć fiooota do fajnej dziury i jestescie od pierwszego włozenia zakochani i zostawicie rodzine w 5minut.