Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

450 zł alimentów, czy tak wysoka kwota jest normą?

Polecane posty

Gość gość

Przecież utrzymanie dziecka powinno być kwestią dwójki rodziców, a nie tylko ojca?

Gość gość
A myślisz ze 450 zł jest wystaraczjace na utrzymanie dziecka ?

Gość gość
450 od jednego rodzica razy dwa i to jeszcze nie wystarczy

Gość gość
Jedzenie 100 zł Ubrania 50 zł Szkoła 100 zł Reszta na buty dla matki

Gość gość
serio utrzymasz dziecko za 450? no to gratulacje:)

Gość gość
8.57 a doliczenie gnojka do czynszu , wody, prądu, w końcu nawet mały smierdziel musi się umyć i gdzies mieszka. Poza tym 100 zł na jedzenie dla gnojka na miesiąc- to chyba odpadkami. I chyba jesteś z patologii jeśli myslisz , że ogarnięta kobieta kupuje takie tanie buty

Gość gość
Chcesz, żeby matka dawała drugie 450? Czyli macie opiekę naprzemienna, tak? Dziecko spędza u Ciebie tyle samo czasu? Organizujesz mu rozrywki? Bierzecie na przemian L4, gdy choruje?

Gość gość
Płacę 350 zł, a upierdliwa żona chce podwyższenia. Przedstawiła jakieś papiery z karate i basenu, na które dziecko wcale nie chce chodzić. Miałem podwórko i mi wystarczyło. Z resztą na komunię dałem synowi swojego laptopa, a sam musiałem sobie kupić nowego.

Gość gość
8.47 jedzenie 100 zł ? Na ile to starcza na 1 tydzień? Moze nawet nie.

Gość gość
prowokacja. Ferie się zaczeły prawda? ale że ci się chciało tak rano wstać zeby pisac te bzdury

Gość gość
Moja 100zł to ma na picie do szkoły. A gdzie obiady? Ubrania 50zł miesiąc? Ty chyba nie byłeś nigdy w sklepie. 5par majtek kosztuje 50zl. Oprócz obiadów w szkole jedzenie w domu,jakaś gra,basen,kino,lody. Ty z tego dziecka to chcesz kocmolucha zrobić czy co? My na dziecko wydajemy ok 1000zł miesiąc w miesiąc.Raz więcej raz mniej. Nikt Ci dziecka nie kazał robić więc nie skoml i płać. Co to jest 450zł. Wczoraj mloda była na basenie na 2godziny,później pizza-poszło 50zł.

Gość gość
To zacznij siebie utrzymywać za 250 zł .... jak uważasz ze tak można?!Tak to jest jak nieodpowiedzialny człowiek bierze się za robienie dzieci... dałem synowi swojego laptopa a sobie musiałem kupić nowego...biedaczyna... szkoda ze dziecku nie kupiłeś nowego... tatuś się znalazł!!

Gość gość
No to weź dzieciaka do siebie, dawaj mu miesięcznie żarcia za 100 zł, to będzie nawet zabawne jak dojedzie ciebie opieka, a potem prokurator za znęcanie się nad bachorem i głodzenie go.

Gość gość
450 ×2 to 900zł. Ja jako pracujaca osoba tyle na siebie wydaje.

Gość gość
450 ×2 to 900zł. Ja jako pracujaca osoba tyle na siebie wydaje. z czynszem i jedzeniem? no to bieda niunia, bieda. Bo ja wydaję na siebie 90 ale na ciuchy, z czynszem, zyciem i rozrywkami to mi wychodzi min. 2500

Gość gość
900 na ciuchy miało być