Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mamunia z gorlic

mamunie na wrzesień 2018 zapraszam na pogawędki cz.3

Polecane posty

Gość młoda mamunia z gorlic

chcę podyskutować z kimś na temat ogólnie więc zapraszam tylko normalne osoby

Gość mimi93
Witam, dziś byłam u ginekologa i lekarz powiedział że może jestem w ciąży, więc byłam na pobieraniu krwi beta i jutro wynik.

Gość gość
A ty mamuniu ( hi hi) jesteś normalna?

Gość gość
Witaj. Jestem w 7 tyg według ostatniej miesiączki. Do wczoraj miałam nadzieję że termin mam na wrzesień. Niestety okazało się że nie ma jeszcze zarodka. I beta rośnie za wolno. Dostałam duphaston. Muszę czekać. Za dwa tyg ponowna wizyta. Może zdarzy się cud. A jak nie to czeka mnie zabieg. Nawet nie chce o tym myśleć. Może któraś z was też tak miała?

Gość gość
To były czasy... Zainspirował mnie serial "Tulipan" Do 29 roku życia podobnie postępowałem. Tylko że nie kradłem itp. czynów zabronionych nie czyniłem. Kobietki uwielbiałemusmiech.gifusmiech.gifusmiech.gifusmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif były różne, wygolone, owłosione, przystrzyżone... To co mnie kręciło najbardziej to po rozbudzeniu nadzieji ucieczka:)

Gość gość
Ja was nierozumiem dziewczyny dlaczego sie wstydzicie tatusia dziecka i intymność macie z obcym facetem lekarzem? Macie prawo do obecności osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań krocza zabiegu i porodu. Ja zawsze przy każdym badaniu krocza mam męża bo to PACJENT decyduje o obecności a nie z boczny ginekolog bo tylko tacy wypraszają naruszając Prawo ! !! Miałam porody z mężem bo cc jest ryzykiem powikłań po wyszarpywaniu dziecka.