Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda kobieta z częstochowy

mamy listopadówki 2018 zapraszam na pogawędki cz.2

Polecane posty

Gość młoda kobieta z częstochowy

chciałabym pogadać z wami na temat porodu więc zapraszam tylko normalne mamy

Gość gość
Może będę na listopad. Staramy się od pół roku i nic nie wychodzi.

Gość gość
Hej kobitki! Która na listopad się szykuje? :)

Gość gość
Która?

Gość gość
Halo

Gość gość
Witam, staramy się o drugie dziecko. Czy któraś już jest z terminem na listopad 2018?

Gość Kaoli84
Hej. W ciazy co prawda nie jestem a wlasciwie jeszcze 3 dni do @ mam mala nadzieje chociaz test dzisiaj 26dc wyszedl negatywny. ..ale jestem juz mama 4 dzieci najmlodsze ma 2 latka. Jesli w tym cyklu by sie udalo to termin na 9 Listopada

Gość gość
Wow! Odważnie, czyli teraz planujesz 5-te dziecko? Jak sobie radzicie z taką gromadką?

Gość gość
Czy jest już ktoś na listopad?

Gość gość
U nas szacunkowa data porodu byłaby na 19 listopada

Gość gość
Cześć dz dziewczyny. Zrobiłam test w poniedziałek. Pozytywny. Będzie to moja 3 ciąża. Termin z moich obliczeń 5 listopada. Najstarszą córkę urodziłam 3 listopada.

Gość gość
Super ! Gratulacje! Jak długo staraliście się o ciążę? W jakim wieku masz dzieci?

Gość gość
Dziewczyny mam do sprzedania parę rzeczy po kosztach, wszystkie są nowe. Niedługo wrzucę na aukcję również ubranka dla chłopca, nowe jedynie wyprane, ale nie używane. Wszystko w naprawdę atrakcyjnych cenach. Zapraszam :) https://allegro.pl/uzytkownik/zulti?order=m

Gość gość
Umówiłaś się już do lekarza?

No coz jakos samo idzie 3 dzieci jest juz duza bo w przedziale wiekowym 15-12 lat. Jak byli mali dawalam rade bez wiekszych problemow :) teraz pomagaja mi przy mlodszym jesli oczywiscie chca...nic na sile :) zawsze twierdzilam i twierdze ze kobieta potrafi dac sobie rade ze wszystkim bo jestesmy tak elastyczne ze do kazdej sytuacji jestesmy w stanie sie dostosowac.

Gość gość
Kobiety to silna płeć, a dla dziecka to na rzęsach staną aby było wszystko ok:). Pozdrawiam

Gość gość
Witam Ja jestem na 13 listopad☺ dziś się dowiedziałam,w moje urodziny☺

Gość gość
Gratuluję! Kiedy miałaś ostatnią miesiaczkę?

Cześć Może i ja dołączę. Test pozytywny, ostatnia miesiączka 6 luty. Wg kalkulatora termin był by ok 14 listopada. Na wizytę jeszcze się nie umowilam. Narazie czekam czy się przyjmie, bo ostatnia ciąża to ciąża biochemiczna. Jezeli przetrwam bez krwawienia do końca przyszłego tygodnia to będę chciała umówić wizytę na NFZ zaraz po świętach. To będzie moje trzecie dziecko. Mam córkę i syna. Oba porody naturane. Samopoczucie dobre, nic się nie dzieje. Troszkę brzuch w dole boli, mam nadzieję że to nic złego. Zgaga mnie odrobinę pali.

Gość Dama0106
Ja też przycupnę - ostatnia @ 30.01, testowałam dziś. Wynik nie pozostawia złudzeń :) Mam już dwójeczkę 5 i 8 lat, wiec już trochę z pieluch wyszłam. Pozdrawiam Waa serdecznie

Gość gość
Dama gratulacje!:) długo staraliście się?

Gość Dama0601
Powiem tak - nie staraliśmy się wcale tzn. ja bardzo chciałam, mąż, jak to mąż, raczej nie specjalnie. Ze względu na specyfikę naszej pracy, nie prowadzimy zbyt bujnego życia erotycznego, wiec tym bardziej jestem zaskoczona. Myśle, ze muszę zagrać w totka, bo prawdopodobieństwo ciąży, było takie, jak trafienie 6-stki ;)

Dama gratuluję! Boli mnie podbrzusze jak na @ i dziś mnie dosyć dosyć mdliło. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Boję się strasznie, że znowu popłynie Jednak umowiłam się na wizytę pod koniec marca.

Gość Dama0106
Ja poki co, nie umówiłam się wcale. Lekarka do której chętnie bym poszła, terminy ma na maj... więc muszę gdzieś indziej uderzyć jeszcze w tym miesiącu. Mnie też lekko pobolewa brzuch, ale to normalne, wiec się nie nakręcam

Gość gość
13 listopad . oby wszystko bylo ok ;)) starania 4 miesiace

Gość (13:29) gratuluję! Ile masz lat, to Twoja pierwsza ciąża? Kiedy idziesz do lekarza?

Gość Ynka
Hej:) I ja powoli mogę się wpisać na listopad. Chociaż jeszcze się nie cieszę, bo w czercu straciłam ciążę. Ostatnia miesiączka 4.02. Wizyta na 27.03

Gość gość
Ja jestem listopadowa 2017. Zazdroszczę :-)

Hej, ja mam planowany termin na początek listopada. Ostatnia miesiączka 26.01. W piątek 9.03 i w poniedziałek 12.03 robiłam testy i oba od razu wyszły pozytywne. Wizyte mam umówioną prywatnie 21.03 w środę, żeby potwierdzić ciąże, a 17.04 normalnie już u ginekologa na NFZ, u którego będę prowadzić ciąże. My staraliśmy się rok i bardzo mnie zaskoczyła ta ciąża, bo w lutym kochaliśmy się tylko dwa razy i się udało. Jestem w szoku, ciesze się i jestem zaniepokojona jednocześnie :)

Agape gratuluję:) Mnie zaczęły boleć sutki i to dosyć intensywnie. Wizytę mam 28 marca mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Mamy dwójkę dzieci,ale niewiele pamiętam z poprzednich ciąż