Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda dziewczyna z legnicy

mamunie majówki 2019 zapraszam na pogawędki cz.2

Polecane posty

Gość młoda dziewczyna z legnicy

chciałabym pogadać z kimś na temat porodu więc zapraszam tylko normalne mamy

Gość gośćkoralina
Czesc . Ja moze bede miala termin na maj o ile sie udalo w tym cyklu :) jestem ok 4 dni po owu dzis mam jakies skurcze jak na okres nie mniewam tak zazwyczaj.

Gość gość
jest ktos jeszcze ??

Gość gość
Mi się w tym cyklu nie udało, zyczę Wam dziewczyny powodzenia i dużo zdrówka dla Was i Waszych maleństw. Ania.

Gość gośćkoralina
Aniu moze nastepny cykl bedzie szczesliwy. Ja czekam na testowanie , czas mi sie dluzy. Wczesniej testy wychodzily mni tydzien przed terminem@ Bede testowac 1 raz w poniedzialek. Ktos jeszcze??

Gość gośćkoralina
Dzisiaj dopadl mnie jakis katar normalnie woda z nosa sama sie leje i nie ma jak oddychac, mam nadzieje ze to nie wplynie na moze zaczynajaca sie ciaze :) chociaz czytalam ze to jeden z nietypowych objawow ciazy , fajnie by bylo

Gość gość
Widzę, ze temat starszy odkopany, Ale z całej szacunkiem do autorki - zapraszasz normalne mamy, a sama nawet nie jestes w ciąży i co wiecej, z góry wiesz, ze zajdziesz tak, zeby miec termin na maj?!:O:D

Gość gośćkoralina
Moze autorka stara sie od dluzszego czasu o dziecko i nie ma rezultatow i z kazdym miesiacem ma nadzieje. nie wiem jak jest, ale temat jest dla przyszlych mam tych co juz wiedza i tych co sie dopiero dowiedza

Gość gość
przy obydwu ciazach na poczatku mialam tak meczacy katar i kaszel , do tego totalne zmeczenie, ze w pierwszej ciazy myslalam ze grypa. Przy drugiej jeszcze przed pozytywnym testem wiedzialam ze to to.. Powodzenia

Gość gośćkoralina
Dziekuje :) mam cicha nadzieje ze sie udalo

Gość gość
Jakie mamunie trollico? nawet w ciąży nie jestes a poza tym mama bedziesz po urodzeniu dziecka.

Gość gośćkoralina
Gosc 15:08 " mama to ja juz jestem bo mam dzieci, i mam nadzieje zostac ponownie . Sam/a jestes trollem i jesli temat cie nie dotyczy to sie nie udzielaj.

Gość gość
Dalam dooopy po pijaku i nie wiem kiedy rodze............... Z was to sa szczesciary,wieta kiedy wsadzil,kiedy wyjal,a moj nic.

Gość gość
Same rozjebichy tu pisza,a ja mam dopiero zajsc w ciaze. Nie moj klimat.Dowidzenia wszystkim Gieniom.Pa.

Gość gośćkoralina
Kupilam dzis test....czeka i lezy do poniedzialku