Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek na odległość

Polecane posty

Gość gość

Jestem w związku na odległość 3 lata. Dzieli nas 300km, widujemy się raz na miesiąc, bo on ma na tyle czas. Jest strasznie kiepsko. Tylko rozmowy przez telefon. Jego ciągły brak czasu, ale nie chce zerwać! Nie wiem o co chodzi. Ktoś ma podobnie? Myślicie, że partner kręci/ flirtuje z innymi jak jesteście daleko?

Gość gość
To nie ma sensu. Znajdz sobie innego

Gość gość
3 lata trwa związek czy 3 lata trwa związek na odległość

Gość gość
Tyle lat na odległość. Nie znam nikogo kto by wytrzymał tak długo i widząc się tylko od czasu do czasu.

Gość gość
3 lata trwa związek

Gość gość
Jeżeli typ początek i ogólnie jesteście 3 lata i od 3 lat to związek na odległość to to nie ma szans

Gość gość
Zwiazki na odległość to strata czasu i katowanie się. Prędzej czy później występuję potrzeba bliskośći.

Gość gość
A ktoś z Was był w takim związku? Albo znacie kogoś?

Gość gość
Byłam w związku na odległość rok, między nami 1,5 tys. km. widzieliśmy się co dwa tygodnie. Przy 300 km można się widzieć na każdy weekend. Jeśli facetowi nie zależy, to się nie stara. Jak widać - żadne z was się nie stara.

Gość gość
tak, flirtować to każdy będzie ale jak kocha to dochowa wierności

Gość gość
rozmawiajcie rano i wieczorem zawsze 30 minut przynajmniej, starajcie się coś robić razem gierka online itp.

Gość gość
Też przez ponad trzy lata żyłam w związku na odległość, ale nas dzieliło "tylko" 100km, widywalismy sie przy jakiej kolwieknokazji chociaż na chwilkę

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź. Zerwałam z nim kilka dni temu, bo już tak dalej nie mogłam (2 tyg się nie odzywał, tylko pisał sms w stylu: Co tam? Nie miał czasu rozmawiać). Teraz chce do mnie wrócić, błaga mnie o kolejną szansę, przez kilka dni otrzymałam mnóstwo błagalnych wiadomości. Wcześniej jeździłam do niego częściej, ale on nie miał czasu. Studiuje medycynę i mieszka z rodzicami, żeby pojechać do mnie musi prosić o pozwolenie mamę. Jest mega ciężko. Nie ma czasu na rozmowę. On jest nauczony w rodzinie, że praca jest najważniejsza. Kiedyś miał dziewczynę na odległość Jeździł do niej co tydzień, zawalił maturę, przeprowadził się do jej miasta, okazało się, że laska go zdradza. Zastanawia mnie, czy dać mu kolejną szansę. Jeżeli chce się widzieć raz na miesiąc to nie widzę tego związku. Nie zależy mu, albo boi się samotności.

Gość gość
Skoro nie chce się widywać i nie chce mu się rozmawiać, to mu nie zależy. Ale po co chce ze mną być. *

Gość gość
Bo ile mozna gadac na odleglosc.To jak lizanie loda przez szybe. Trzeba sie widywac i zameiszkac razem.

Gość gość
bez spędzania czasu rano i wieczorem będzie ciężko. musicie coś razem robić chociażby grać w pasjansa online

Gość gość
no to powiedz mu to. skoro chce z tobą być to musicie rozmawiać, coś tam razem robić

Gość gość
Racja :( Albo rozstanie albo widywanie

Gość gość
Zawsze jesteś bezpieczniejsza po co ci realny facet? do kłopotów? tak to macie kłopoty ale na odległość, fajne związki są taki i szczere.

Gość Carycka
To nie zwiazek. Zerwij. Skoro p.o. 3 latach spotykacie sie 1 raz na mies. Nie czujesz sie wykorzystywana?

Gość gość
musicie mieć wspólne plany na przyszłość, i robić coś razem przez internet codziennie by utrzymać więź

Gość gość
Lepiej tak niż samemu

Gość gość
Ja mam swoje życie. Nie podoba mi się to, że zero planów, wakacji itp. Ciągle mówi, że jeszcze czas. Jestem z nim bo go kocham, ale cierpię