Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kącik do lat 18

Polecane posty

Gość gość

Postanowiłam założyć temat specjalnie dla nas:) Zapraszam dziewczyn i chłopaków do pisania o swoich przeżyciach i doświadczeniach, będziemy sobie pomagać i doradzać w różnych sprawach, także w "tych" sprawach:) hihi

Gość gość
Dobra, to może ja zacznę i napiszę coś o sobie. Mam na imię W....... i za cztery miesiące będę miała 17 lat. Piszcie coś też o sobie.

Gość gość
Serio nie ma tu ludzików w takim wieku?:(

Gość gość
Hej, a samotny ponad 30sto latek może się przyłączyć? Lepeij mi się dogaduje z takimi młodymi ludźmi niż z kimś w moim wieku i przez to jestem bardzo, bardzo samotny:(

Gość gość
Sorry ale o czym ty chcesz rozmawiać z ludźmi w moim wieku?

Gość gość
Mam już jakieś doświadczenie życiowe więc mógłbym dużo wnieść do waszych ewnetualnych rozmów, pomóc w rozwiązaniu jakiegoś problemu emocjonalnego.

Gość gość
A jak mam już skończone 18 ale nie mam 19stu to się jeszcze zaliczam do kącika?

Gość gość
gość dziś A jak mam już skończone 18 ale nie mam 19stu to się jeszcze zaliczam do kącika? xxx Tak:) zdecydowanie TAK. Masz chłopaka?

Gość gość
Nie mam niestety:( byłam z jednym rok temu, był ode mnie starszy i wkurzało mnie to, że cały czas dążył do seksu, teraz nie mam nikogo. A ty masz już chłopaka?

Gość gość
Ja mam:):):) i właśnie się chciałam pochwalić, że robiłam to już dwa razy z moim chłopakiem i było fantastycznie:):):) Czemu nie chciałaś tego robić?

Gość gość
Oho temat się rozkręca, zostanę z wami trochę i chociaż poczytam, nie będę nic pisał ja nie chcecie ze mną gadać ale mam prośbę, możesz opisać szczegółowo swój pierwszy raz, jesteś anonimowa to co Ci szkodzi. Pozdrawiam.

Gość gość
Ja jednak nie będę tu pisała bo tu siedzi jakiś stary zboczeniec.

Gość gość
Sama jesteś zboczeńcem głupia k****, mam kolegę hakera i poproszę go o znalezienie po twoim IP gdzie mieszkasz, znajdę cię, zgwałcę i zakopie w lesie gdzie cie nikt nie znajdzie nigdy i twoi rodzice cie nie pochowaja normalnie, ze mną będziesz miała swój pierwszy raz ale bardzo brutalny wstrętna szmato.

Gość gość
Uspokuj się sboczencu.

Gość gość
Jest jeszcze ktoś w tym temacie? chciałem przeprosić, trochę mnie poniosło ale już mi przeszło, przepraszam was dziewczyny:(