Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odejsc od toksycznego partnera?

Polecane posty

Gość gość

Z ktorym jestem juz kilka lat i wlasciwie to te kilka lat przy nim stracilam. Jak on ma noz na gardle i ja chce odejsc to staje sie partneram idealnym, ale portrafil w czasie tego calego zwiazku byc tez chamski, wyzywac mnie, nawet raz mnie kopnal, choc naszczescie nie uderzyl, ale choc to bylo takie lekkie kopniecie to jednak zly znak. teraz jest przemily bo chce zebym za niego wyszla... Ale po slubie jestem pewna, ze nie bedzie lepiej, a gorzej. Jak znalezc sobie sile zeby to zakonczyc i szukac kogos nowego?

Gość gość
Po prostu odejdź, on sam wie co traci, jego znajomi, brat, bratowa tez mu to uzmysłowią, że jesteś najlepszym co.mu trafiło się w życiu a czego przez lata nie potrafił docenić i zamienił na kogoś kogo ani oni ani inni tak na prawde nie lubią i nie szanują, bo wielszosv twierdzi ze jest interesowna, brzydka prostaczką pozbawiona współczucia i empatii ale zakłamaną i udająca te uczucia, tylko nikt się na to nie nabiera.

Gość gość
Jak odejść oz toksycznego związku? Hm, jak dla mnie SZYBKO I NIE OGLĄDAJ SIĘ ZA SIEBIE! !!

Gość gość
A w czym problem ? zabieram manele dziękuję za "współpracę" i wychodzę.