Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza

Polecane posty

Gość gość

piescilismy sie z partnerem, on dotykal swojego sluzu i pozniej wkladal mi palce do srodka... czy jest mozliwosc zajscia w ciaze? 9 dzien cyklu

Gość gość
Nie, nie ma. Niby teoretycznie jest, ale w praktyce nie ma.

Gość gość
Jak to nie ma? Jest, bo jeśli pobrudzil sobie palce płynem i wepchnął Ci je do pochwy to możliwe ze plemniki przedostały się dalej, każde takie zbliżenie może wiązać się z ryzykiem ciąży.

Gość gość
idiotko, tych plemników musi być dość sporo, żeby doszło do zapłodnienia, wbrew pozorom, jeden nie wystarczy. Poczytaj, niektórzy mają mało plemników w s*****e i jest to przyczyną ich bezpłodności.

Gość gość
Po co plujesz jadem, skąd taka pewność ze akurat na pałacach nie było wystarczająco dużo, aby zapłodnić? Rozumiem ze z pochwy ma się wylewać sperma aby mówić o poczęciu? Nawet w płynie który poprzedza wytrysk są plemniki skłonne do zapłodnienia komórki, wiec o czym tu jest mowa?

Gość Cleo1976
Jest, ale niewielka.Owulacja w 9 dc się zdarza (mnie się zdarzyła, choć zazwyczaj mam cykle ponad 40-dniowe).Zaszłam jednak w ciążę z pełnego stosunku, nie z pettingu.W preejakulacie (bo tak fachowo nazywa się ten płyn) jest znacznie mniej plemników. 14 dni po fakcie zrób test, ale sądzę, że będzie negatywny.

Gość gość
Oczywiście że jest szansa ponieważ jeśli były plemniki to one mogą przeżyć kilka dni i nawet jeśli owulacji będzie dzień,dwa później to plemnik mógł przeżyć i zapłodnić jajo.Szanse na ciążę są małe ale są ;-)

Gość gość
Obawiasz się, że jesteś w ciąży? Masz pytania? www.netporadnia.pl