Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamis159

Kwiaty dla nieznajomej

Polecane posty

Gość kamis159

Witam. Ostatnio dokonywałem zakupów w jednej z sieciówek. Podczas obsługi przy kasie, wiadomo kolejka zamęt itd, wpadła mi w oko bardzo ładna dziewczyna, którą chciałbym poznać. Wiadomo pisanie o niej na Spotted czy zagadanie, że ładna itd, pokaże tylko, że jestem jak większość facetów. Pomyślałem o wysłaniu kwiatów do jej pracy, z liścikiem aby trafiło do niej. Imienia nie znam, ale chciałem wspomnieć o dniu i pracy na kasie w danej godzinie. Myślałem wspomnieć o tym, że chciałbym ją poznać no i zostawić do siebie nr, gdzie jeśli by chciała aby napisała sms, ku umówieniu na wspólną kawę. Teraz pytanie do Was czy taka metoda może mieć powodzenie, czy nie wyjdę na jakiegoś 50letniego kawalarza. Z góry dziękuje za odpowiedź.

Gość gość
Takie numery tylko dla odważnych kobiet :D te wrażliwe mogą pomyśleć że mają jakiegoś przesaldowce i dupa z randki. Spróbuj, zawsze to coś ciekawszego niż denne ogłoszenia w necie pt. widziałem cię jak bla bla.

Gość kamis159
O tym samym pomyślałem, widziałem cie itd. to może dobre ale dla 16 latków :) Dzięki za odpowiedź :)