Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

19 letnia córka ma mdlości.

Polecane posty

Gość gość

Moja córka ma 19 lat, w tym roku pisze mature. Przeżywa to strasznie, przed ostatnie dwa tygodnie ciągle uczyła się, nie spala w nocy. Od piątku miała mdłości,boli ją żołądek, je na siłę. Zapytałam czy jest możliwość ciąży- Jest,więc zrobiłyśmy test, ale negatywny,zabezpieczyli się (stosunek 10 i t dni temu). Jeśli nie ciąża to stres ? Co poradzić?

Gość gość
Chyba nic nie poradzisz. Ja przez maturę schudłam 14kg. Przydałaby mi się teraz jeszcze jedna ;)

Gość gość
Przyczyną może być stres , grypa żołądkowa i niestety ciąża . Wynik testu wiarygodny wychodzi dopiero po 20 dniach od zapłodnienia . Jeśli to stres niech łyka Nerwomix control , trochę ją uspokoi.

Gość gość
Codzinnie uprawia sport- joge, treningi siłowe. Niby to powinno pomóc na stres.

Gość gość
yyy bez przesady nie ma co przezywac matura

Gość gość
Jeśli jesteście pewne, że to stres, to może załatw córce parę sesji u psychologa? Teraz matura, za rok sesja/pierwsza praca. Dobrze wiemy, że stresów w życiu będzie przybywać, a nie ubywać. Powinna nauczyć się opanowywania nerwów, bo się wykończy. Oczywiście jest jeszcze opcja, że to grypa żołądkowa.

Gość gość
Sama umówiła się do psychologa. Jeszcze nie miała wizyty. Grupa żołądkowa nie pasuje mi,ponieważ nie wymiotuje,nie siedzi w toalecie.