Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chemia miedzy mężczyzną a kobietą

Polecane posty

Gość gość
Chemia to tylko hormony. Działa jak narkotyk. To nie ma związku z uczuciem. Tylko pożądanie. Za to człowiek głupieje więc wybór takiego partnera może się okazać ogromną porażką.

Gość gość
No niestety, prawda w oczy kole?? Zamiast chlonac wiedze to to nieuki zajmuja sie albo paznokciami, albo sztucznymi rzesami, albo wlasnie facetami. Pisac poprawnie nie potrafia, ale rozpinac rozporki juz jak najbardziej. Widac to zwlaszcza jak sie czyta czyjes komentarze, poprawnie trzech zdan sklecic nie potrafia. Zeby sie nie nauczyc pisac we wlasnym jezyku, to trzeba wyjatkowego tłumoka.

Gość gość
Purystka językowa, która nie używa polskich znaków, paradne. Spadaj, bo rozwalasz wątek.

Gość gość
Nikt tu nikogo nie obrazal i nie wyzywal oprocz Pani / Pana profesora jezykoznastwa . Ludzie pisza o ogolnie o chemii , a nie otym ze lataja za rozporkami , bo wbrew pozorom nawet przy takiej chemii mozna sie pohamowac i ochlonac . Ktos sie mocno zdenerwowal , tylko po co i dlaczego ? Jak na razie Ci co pisali o chemii dali wyraznie do odczucia , ze nie zrobili nic wiecej . Pan profestor niech zmieni forum . Bledy , byly , sa i beda .Zwykle pomylki , literowki , nieznajomosc gramatyki , ortografii czy klawiatura. Czy to takie wazne ? Jak ktos nie ma nic do powiedzenia i jest sfrustrowany , odsyla na lekcje , do slownika lub wyzywa od nieukow . Ups . Nie uzywam polskich znakow i co to znaczy ? Mam studiowac slownik ?

Gość gość
13:07 o co ci chodzi ? Nie poczules chemii czy zazdrosc cie zzera ?

Gość gość
Jaki to rodzaj błędu? Oświeć mnie, geniuszu, odpowiadający za to, kto się tu wypowiada, a kto nie, bo uważasz, że masz monopol na wyrzucanie bądź zapraszanie do tego tematu. Teraz użyłam tych znaków, w jaki sposób zatem tym razem odszczekniesz? Chcesz rozmawiać o chemii między ludźmi, to są te wyżyny intelektualne, na które potrafisz się wzbić? Zwłaszcza, ze to przelewanie z pustego w próżne, bo wszystko już zostało powiedziane. To dopiero paradne.

Gość gość
"gość dziś Czy ma się wiedzę czy nie to i tak chemia działa na każdego a obrażanie ludzi i wyzywanie od latających bab za rozporkami świadczy tylko o jakiś kompleksach i braku kultury." X Tez nie rozumiem tych wpisow . Ludzie normalnie pisali , bez obrazania . Chemia to nie znaczy , ze sie za rozporkiem lata . Zreszta prawdziwa rzadko sie zdarza , mozna ja poczuc tylko 1, 2 razy w zyciu , a tylu ludzi na codzien mijamy , tylu poznajemy ...

Gość gość
gość dziś Kobieto daj na luz. Jesteś kobietą i też za jakimś tam rozporkiem latałaś lub będziesz latać bo taka jest natura, no chyba,że idziesz do zakonu i nie zamierzasz wyjść za mąż i urodzić dzieci.

Gość gość
13:07 ja myslalam , ze to facet , ale w sumie to moze byc kobieta . Jakas sfrustrowana .

Gość gość
Wiem doskonale, co to chemia, poczułam ją pewnie więcej razy, aniżeli Ty :) ktoś, komu przeszkadzają błędy w pisowni, musi być od razu zazdrośnikiem? Co to za prymitywne myślenie. O tym też mówię - brak logicznego myślenia, zaczerpnijcie troszkę wiedzy z podręczników do logiki praktycznej. Czytanie nie boli i jest darmowe :) a znaków polskich też czasem nie używam, zatem reprymendy Ci nie udziele osobo, która z taką lubością nazywa mnie Profesorem :) jestem zaszczycona :)

Gość gość
13 :23 wez sie kobieto nie osmieszaj :D

Gość gość
13:26 Wiedziałam, że tylko na takie prostackie odzywki rodem z gimbazy mogę tutaj liczyć:) na więcej Cię nie stać? czekam jednak na jakieś mądre osoby i ich komentarze, bo temat jest ciekawy, wbrew temu, o czym wcześniej pisałam, ale dobrze czyta się tylko te elokwentne komentarze, jako tako zbudowane. Jakieś połsłówka z błędami nie dość, że nie wyczerpują tematu, to blokują możliwość wypowiedzenia się inteligentnym osobom, które przez nieuków są tutaj obrażane. I nie, nie każda kobieta latała za rozporkami, o niektóre to facet zabiegał, więc nie obrażajcie kobiet i nie mierzcie wszystkie swoją miarą.

Gość gość
gość dziś Mamy zrozumieć,ze jak już facet cie zdobył to leżałaś jak kłoda bo do rozporka nie wypadało mu się dobrać ;)

Gość gość
Mylisz latanie za facetem z seksem w związku. Dla Ciebie naprawdę nie stanowi to różnicy? Niestety, ale zmysł psychologiczny masz zerowy:(

Gość gość
Mój po dwudziestu latach małżeństwa po wiedział że nie ma chemii i odszedł do młodszej sąsiadki.

Gość gość
Za to ty czytać nie umiesz. Pisza tu kobiety co chemie przezywają ale nic z tym nie robią a ty nazywasz to lataniem za rozporkiem.

Gość gość
Piszę tylko o tych, które nie umieją się wysłowić. Kto tu czytać nie umie, zlituj sie... z tobą kończę dyskusje, bo ze ścianą też nie zwykłam rozmawiać.

Gość gość
I te osoby co piszą nie poprawna polszczyzna to latają za rozporkami ? Logika kobiety z przerośniętym ego.

Gość gość
Przypominam, że temat nie jest o ortografii czy pisowni . Piszemy na temat chemii między ludźmi.

Gość gość
14:47 Nieporawna pisze się razem ty mondziole...

Gość gość
Tym sposobem sympatyczny wątek zakończył się jak większość tutaj. Dziękuję Ci bardzo, może i posługujesz się językiem polskim poprawnie, ale osobą jesteś wyjątkowo paskudną. Na równi z tym kretynem, który z nudów zakłada tu nocami po kilkadziesiąt wątków dezorganizujących wszystko. Mniej razi chaotyczny wpis z błędami niż wizyta takiego toksycznego człowieka jak Ty.

Gość gość
gość dziś No i co z tego, ze pisze sie razem ? Czy to coś wnosi do tematu ? Taka mądra niby jesteś a zachowujesz sie jak przemądrzała prymuska z podstawówki.

Gość gość
Ludzie, nie potraficie pojąć, że jako goście pisze tutaj mnóstwo osób? Ja rzeczywiscie wcześniej pisałam o poprawnej polszczyźnie, ale pojawiły sie tutaj w międzyczasie inne osoby ktore podnoszą tę kwestię, co ja. Dla ułatwienia - mnie nazwano tutaj wcześniej Panią Profesor :);)Także nie wypisuje tutaj jedna osoba, a kilka i bardzo dobrze, bo o polszczyznę trzeba dbać.

Gość gość
Niektorzy maja dysleksje, niektorzy potrzebuja automatycznych poprawiaczy (tak jak ja - a tu ich nie ma). A kogo to obchodzi! Wazne ze czuje chemie po raz pierwszy w zyciu, a do mlodych nie naleze. To nie tylko pozadanie, to przerabialam wiele razy I to tez jest fajne. Ale taka chemia ze az iskrzy i powietrze staje sie geste, i nic nie mozna na to poradzic jak on jest w poblizu - to jest NIESAMOWITE

Gość gość
15:08 Przeczytaj swoje ostatni komentarz to będziesz wiedzieć o co chodzi... Albo i nie.

Gość gość
Kiedys nie bylo dysleksji, a debilizm i analfabetyzm. A do tematu- chemia to super odczucie. Tylko, ze powiedziane to juz zostalo tutaj pierdyliard razy :)

Gość gość
Co za naiwniaczki... oni maja chemie miedzy nogami i tam ja kumuluja, a wy sie ze zludnego romantycznego odczucia unosicie nad ziemia... jak nastapi wytrysk, to chemia znika i jestescie zwyklymi znajomymi :D

Gość gość
13:33 najbardziej prostackie odzywki tutaj to masz ty . Nazeanie profesorem przez male "p" to nie komplement , ale sarkazm . Przyszla dewota i umoralnia :D

Gość gość
"bo temat jest ciekawy, wbrew temu, o czym wcześniej pisałam, ale dobrze czyta się tylko te elokwentne komentarze, jako tako zbudowane. Jakieś połsłówka z błędami nie dość, że nie wyczerpują tematu, to blokują możliwość wypowiedzenia się inteligentnym osobom, które przez nieuków są tutaj obrażane. I nie, nie każda kobieta latała za rozporkami, o niektóre to facet zabiegał, więc nie obrażajcie kobiet i nie mierzcie wszystkie swoją miarą" X :D :D :D :D :D :D :D :D hahaha . Jaka elokwenta " ę i ą " Haha . Dzieki za poprawienie humoru .Dawno mnie tak ktos nie rozsmieszyl swoimi pseudo inteligenckimi wywodami :D

Gość gość
Jak mozna pisac, ze ktos "ma odzywki"? Do szkoly nieuku!!! Nie dyskutuj z inteligentnymi ludzmi, bo to nie jest poziom dla ciebie. Jeszcze jakies 50 lat czytania i moze im dorownasz :classic_cool: