Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz nie chce chodzic do kosciola

Polecane posty

Gość gość

Dziwi mnie to. Ostatnio byl tylko wtedy kiedy bralismy slub.

Gość gość
jej a kto normalny chodzi do kościoła by potępić swoją duszę? jeżeli ty chcesz się załapać na grilla u Lucyfera po śmierci to twoja sprawa nie wciskaj tam innych bałwochwalco

Gość gość
Bawlochwalco co ty gadasz. Nawet nie wiesz co te slowo oznacza.

Gość gość
Nie akceptoje zasad wiary. Wiec przysiegi malzenskiej tez pewnie nie akceptoje.

Gość gość
A moj maz slucha radia maryja

Gość gość
gość dziś x oddajesz cześć szatanowi modląc się do figur i obrazów w kościele poczytaj sobie dekalog bałwochwalco x 4 Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! 5 Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył, ponieważ Ja Pan, twój Bóg, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze występek ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia względem tych, którzy Mnie nienawidzą. 6 Okazuję zaś łaskę aż do tysiącznego pokolenia tym, którzy Mnie miłują i przestrzegają moich przykazań. x x tak to drugie przykazanie

Gość gość
To nie chodzi o figurki koscielne albo swiete obrazy. Nie daj sie zmylic. A pozatym trzeba uwazac bo pismo swiete jest przerabiane w tych czasach. A obraz Milosierdzia Bozego to co sam Jezus Faustynie kazal aby zostal namalowany.

Gość gość
Skoro ci te figorki i inne przeszkadzaja to sie zastanow gdzie slub bralas. A moze szatanowi skladalas przysiege ze bedziesz wierna.

Gość gość
A wiecz co to znaczy grzech o kara az do czwartego pokolenia. To ze grzechy ktore ty popelnisz odbija sie na twoich przodkach wnukach itp. Tak jak grzech adama i ewy my tez gonmamu czyli grzech pierworodny.

Gość gość
To jest problem dla Ciebie? Dlaczego?

Gość gość
Bo skladal mi przysiege w ktora on nie wiezy.

Gość gość
I bardzo dobrze. Przynajmniej jest normalny. W dzisiejszych czasach chodzenie do kosciola katolickiego to obciach. Ja nie mam ochoty w swoim otoczeniu miec ciemnoty umyslowej, a ci, ktorzy w XXI wieku wierza w takie brednie to zera umyslowe bez odrobiny nawet umiejetnosci myslenia, laczenia faktow i rozumowania

Gość gość
chciałbym już zobaczyć jak umarli wstają z grobów podczas pierwszego zmartwychwstania . po jakimś czasie ma być drugie.

o jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! 5 Nie będziesz oddawał im pokłonu a ty rozumiesz co czytasz , jest wyjasnione jakich figurek o obrazów nie wolno malowac o jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! i tych wymienionych nie ma w kościele bo te co sa to w niebie w niebie jest jezus jego matka w wszyscy sw i aniołowie i Bóg kazał ich wyrzezbic na arce przymierza