Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wątek o radiu Hamiec znów zlikwidowane.

Polecane posty

Gość gość
gość 2018.01.14 Marek k alias guru kończył właśnie nocne nagrywanie audycji dla swojej sekty Braci Samców. Puścił już posklejany na odwał audiolog by się redenerował. Wygodnie rozparł się na krześle obserwującą pasek postępu. Wciągnął nosem powietrze przesycone aromatem zasychającego ejakulatu, stolca, potu, butelek z moczem, taniego piwa i golonki pieczonej krakus -Czas ukoić skołatane nerwy-powiedział do siebie łapiąc za myszkę i wybierając z zakładki kolejny epizod japońskiego serialu animowanego o wdzięcznym tytule "Bible Black". Pociągnął łyk wygazowanego piwa marki VIP zagryzł garścią psychotropów i zabrał się za rozpinanie spodni. Gdy już chciał ściągnąć swoje zmurszałe cootonworldy nie dokończył coś zrzuciło go z krzesła-Co jest k**w…- nieznana siła trzepnęła nim o podłogę. Oszołomiony jakby się piwa napił leżał na brzuchu pojękując. Wtem poczuł że coś ściska jego poślady z siłą imadła, wył jak zarzynana świnia po chwili do ściskania pośladów dołączyło uczucie wciskania w pierścień o***tu rozżarzonego pręta.-Sławek ty c***u-wykrzyczał gdy ból ustąpił a z jego dupska popłynął wartko strumień fekaliów. W tym czasie w jednej z piwnic krakowskich kamienic szpakowaty mężczyzna w sile wieku otoczony kręgiem świec wpatrywał się w kryształową kulę obserwując wygibasy guru i co jakiś czas inkantując kolejne zaklęcia ze starego tomu oprawionego w ludzką skórę gdzie złotymi zgłoskami wygrawerowano tytuł "Kuklonomicon potęga bólu kulk

Gość gość
gość 2018.01.07 Seks Dzi**i i szwagry / zaliczanie pasztetów / zaliczanie mężatek To powyżej to hasła jakie można znaleźć na forum samców.Najbardziej interesuje mnie - zaliczanie mężatek...ciekawe czyje to żony dostępują zaszczytu rozłożenia nóg przed braćmi. Normalni Męźczyzni!!!! sami powinniście zutylizować guru bo jak się ta zaraza rozpleni to również wasze żony będą narażone na tego typu podrywy a potem będzie płacz,że kobieta nie dobra bo dała się zapłodnić innemu.Np Markowi.Racja... przecież to będzie zaszczyt

Gość gość
• gość 2018.01.08 A ja czegoś nie rozumiem,Marek ma IBS , nie może pracować , nie może normalnie funkcjonować i nawet ma problemy z zakupami w Biedronce.Jednocześnie jest w stanie jeździć na motorku kilka godzin dziennie.Tak samo ten boks.Czy chory człowiek może uprawiać taki sport???Coś mi się nie wydaje... A 100 słynnych kobiet? Kiedy niby one były?Pomiędzy wizytami w toalecie? Coś mi tu mocno cuchnie.I to bardzo. A w ostatniej audycji Marek się pochwalił,że sobie kupił najdroższy papier toaletowy -Velvet.Gratulacje.Proponuję zostać twarzą firmy .Zapewne byli by zachwyceni współpracą Aha i jeszcze powiedział,że jest znanym pisarzem i wie ,że jest w czołówce .A pogadanki na skype traktuje jako doświadczenie zawodowe. Brawo Marek Przecież to wszystko się kupy nie trzyma. Brawo Marek

Gość gość
OMG on jest opanowany całkowicie dogłębnie i totalnie Sławkiem.Każdy monolog sprowadza się do jednego.Mianowicie do swoich przeżyć z blogierem. Jak w 90% audycji są przechwałki jakich to on nie ma znajomych.Nawet Pana Jarka.Jestem znużona i przestaję słuchać tego chłopaczynę. Nuuuda

Gość gość
Stulejman Wspaniały Napisano 5 Sierpień 2014 Co robicie jak chce wam się pierdnąć w sklepie, obok nikogo nie ma, ale może ktoś usłyszeć? Ja jednocześnie kaszlnąłem i hałasowałem folią psiego smakołyku, po czym szybko odszedłem.

Gość gość
gość 2018.01.09 Kiedyś słuchałem Marka codziennie, na początku było to fajne, wszak trafnie on pokazywał manipulacje kobiet to wszystko otworzyło mi oczy i teraz stałem się bardziej uważny w relacjach z kobietami. Chwała mu za to. Ale ostatnio zauważyłem że ma on jakąś fanatyczną obsesję na punkcie swoich Hejterów, wszędzie węszy on jakiś spisek prawie w każdej audycji musi wstawić jakąś uszczypliwą uwagę na temat Sławka, podejrzewam że popada on w jakąś paranoję, to robi się naprawdę chore. Nie raz wspominał że interesuję się biografią Stalina, te czystki które działy się ostatnio na forum przypominają mi Stalinowskie intrygi

Gość gość zatroskany
Ja słuchaczka trenuję z Mistrzem słabsze partie ciała, mam na myśli ciało mentalne i emocjonalne, od 2011 roku kawał czasu. Znalazłam przypadkiem jego komentarz do pewnego artykułu na onecie i wydał się absolutnie celny i zgodny z moją logiką i obserwacjami otoczenia kobiecego szczególnie. Po nitce do kłębka znalazłam mistrza blog i jego filozoficzno- ezoteryczno- społeczno życiowe notatki. Dziwiło mnie czasem, że on tak wprost bez zażenowania wali prosto w pysk, a to cham se myślę, jedzie po ludziach jak ruski czołg, po trupach wręcz- świnia w rude ciapki... po jednej z audycji mało nie zemdlałam... no ale co się dziwić fascynacja Marka metodami Stalina spod znaku zawzietego Koziorożca , podziw dla charyzmy i podłej strategii zniewieściałego Hitlera, ekscytacja seksapilem libijskiego despoty Kadafi'ego, podniecenie końsekwencją i determinacją naszego Pudziana, dodajmy również frywolny styl życia Benego Hilla oraz Kalibaki i tęsknotę za wolnościowcem Buddą .....odcisnęły swe pięt/k/no . Mieszanka nie z tego świata. Jednego jestem pewna guru nie może się ze sobą nudzić, jego ekshibicjonistyczna potrzeba uwalniania w eter każdej z "przyjętej " osobowości nigdy nie zostanie zaspokojona. Także kochane nie wiecie z kim zadzieracie. Toż to najprawdziwszy potwór, ba, wielotwór , Wieloryb ...Rekin . Czarna dziura ! a wydawał się taki niewinny :P Ps. Plotka niesie iż guru Kotoński od poniedziałku będzie tylko sobą, niewinnym czułym, elastycznym ale prawdziwym... mądrym i przewidującym człowiekiem, wnikliwym obserwatorem, obiektywną stacją zawiadOwczą ! I nigdy nie zdepcze naszych wrażliwych i nadymanych ego, egów, egłów? wrzucając wszystkich do jednego ciasnego wora . Wesprzyjmy Mistrza, dajmy mu jeszcze jedną szansę ;P

Gość gość zatroskany
Wesprzyjmy Mistrza, dajmy mu jeszcze jedną szansę . Niech wraca do siebie prawdziwego, wszyscy wiemy że lubuje się w temacie dziecinnych pierdów, ale wiemy również że mógłby podzielić się czymś znacznie potężniejszym, pożyteczniejszym, i na to czekamy. Powodzenia Mistrzu.

Gość gość
Czymś potężniejszym? Czyli czym ? Bąkiem w sklepie ?

Gość gośćinniee
gość dziś Czymś potężniejszym? Czyli czym ? Bąkiem w sklepie ? ojej Doopa Słońca nie widziała ;) Mnie podobają się markowe opowieści o " świetle ", przyjazny kierunek, porównać można z własnymi odczuciami boskiej iskry https://www.youtube.com/watch?v=5rJTxKzg9to

Gość gościniec
Chciałam zadać króciuteńkie pytanko specjaliście, patrzę... gabiNecik psychologa Kanki pęka w szwach od nadmiaru zdezorientowanych pacjentów ( tych od Marka ) i nawet pan Vs od zjawisk paranormalnych pojawił się...Odpuściłam, zaczekam no. https://www.youtube.com/watch?v=68bNuwLeJN4

Gość gość
16.01.2018 Radio Samiec przeszło do historii. 16.02.2018 fanpage Samcze Runo przeszedł do historii.

Gość Dr prof Sigmund Shlomo Freud
Autor tematu ma nerwice natrectw.

Gość gość
No proszę.Pan góru wszechwiedzący chce nowy kanał na youtube robić.

Gość gość
Stulejman (nie)wspaniały, ustosunkuj się proszę do tych pytań. 1. Czy masz jako superadmin uprawnienia do czytania prywatnej korespondencji WSZYSTKICH użytkowników Twojego forum? 2. Czy kiedykolwiek skorzystałeś z tej opcji? 3. Czy miałeś multi na wykopie, skoro tak to jest napisane przy twoim koncie @samiec? Użytkownik zbanowany permanentnie za naruszenie regulaminu, naruszenie dóbr osobistych, liczne multikonta - notoryczne wykorzystywanie multikont w celu publikowania danych osobowych oraz niepotwierdzonych i obraźliwych informacji na temat jednego z użytkowników serwisu, uporczywe nękanie, próba wykorzystania Wykopu w swojej prywatnej "wojnie", manipulacje głosami: @skodopel @100L3Y @WielkiStulejarz 4. Czy masz/miałeś kiedykolwiek multi na bs? 5. Czy masz jako superadmin możliwość szybkiego przełączania się między różnymi kontami? 6. Czy używasz multikont, do tworzenia tematów, a następnie dyskutujesz sam ze sobą, tworząc sztuczny tłum? To by wyjaśniało, czemu co jakiś czas pojawiają się nowi użytkownicy, doskonale obeznani w temacie spraw damsko męskich. 7. Czy jest możliwe, że logujesz się również na konto MoszeRed? 8. Jaka jest liczba mnoga od słowa samiec? Czemu na forum z błędem gramatycznym w nazwie można dostać punkty karne za brak kropki? 9. Dlaczego nie usuniesz słowa "CIAASNE ŚWINIE" ze swoich zainteresowań, skoro tak bardzo kochasz kobiety oraz zabroniłeś słowa losszka na bs? Czemu odpowiadasz bratu na forum, że to tylko ironia? 10. Czy kłamstwem jest to co piszą bracia, że za konstruktywną krytykę i niewygodne pytania od razu dostają bana? 11. Czy rozliczyłeś z US dotacje forum? http://braciasamcy.pl/index.php?/donate/view- top-donors/ Czy wśród tych osób są Twoje multikonta? Czy wiesz, że jeśli napisaleś, że otrzymałeś tyle i tyle pieniędzy, to trzeba od tego zapłacić podatek? Czy zapłaciłeś podatek od kwoty 1300zł, którą wpłacił TheFlorator, czy też zarówno ta kwota jak i user to są wymyśleni? 12. Czy rozliczyłeś z fiskusem całą sprzedaż sygnetów? 13. Czy to prawda,że na podstawie prowadzonej działalności nei jesteś zobowiązany do wystawiania paragonów za twoje ksiażki, zarówno w wersji cyfrowej jak i wydrukowanej? 14. Czy domyślasz się, czemu ktoś straszył Tobą byłych braci w skasowanym temacie? 15. Czemu, jeśli jesteś tak bardzo chory na IBS, spożywasz na wizji sok jabłkowy z cukrem w takiej ilości, o wyglądzie piwa z pianką? Czemu często jesz ciastka? Dlaczego nie trzymasz diety? 16. Czy naprawdę choroba IBS nie pozwala Ci pójśc do sklepu ani na pocztę, a pozwala na dłuższe podróże motocyklem?

Gość gość
„ROZUMIEM, ALE MARECZEK TEŻ ŚWIĘTY NIE JEST I NIE SIEDZI ZE STARA BABĄ Z MIŁOŚCI DO NIEJ CHYBA CO? ZWĘSZYŁ KASĘ I ŻE ŁATWO NIĄ MANIPULOWAĆ I SOBIE NIĄ RZĄDZI. A Wiki ZAWSZE MIAŁA JEBCA I JAK SOBIE COŚ Up!$?%%!IŁA TO DOPÓKI SIĘ NA G*****E NIE PRZEJECHAŁA NIE MOŻNA JEJ BYŁO WYTŁUMACZYĆ!!!! TERAZ TEŻ TAK BĘDZIE TYLKO Z TĄ RÓŻNICĄ, ŻE MARECZEK JEJ JUŻ NICZEGO NIE ZOSTAWI NAWET NIE BĘDZIE MIAŁA GDZIE MIESZKAĆ. TERAz zap#$?%%?a sama na mareczka a on siedzi i rozkazy wydaje. ja ciebie podiwiam, ze tam wytrzymujesz mialam nadzieje ze przy tobie poczuje troche milosci takiej wiesz uczciwego zrozumienia a nie zaklamania i ze przejzy na oczy ale juz tarce nadzieje! JAK SIE BABACIA CZUJE???? POZDRAWIALAS JA OD NAS? TO POZDROW PROSZE!!!! CZEKAM NA WIADOMOSCI I POZDRAWIAM, SZKODA ZE NIE MOZEMY SIE SPOTKAC” Jest to zatem opinia jej rodziny o niej, którą @samiec skwapliwie wykorzystał, by mieć wygodne życie po tym jak skłóci swoją sponsorkę z członkami jej rodziny :) Ma to sens – od tego czasu, czyli od czterech lat siedzi sobie @samiec u swojej gospodyni - Wiki, która karmi go, płaci za niego rachunki, a on sam może pisać sobie jakie fajne jest życie BEZ KOBIETY

Gość gość
RedBull1973 1 rok 1 mies. temu +1 Witajcie! Przez ponad rok byłem bywalcem forum braciasamcy.pl, pod takim samym nickiem, jak zarejestrowałem się tutaj, czyli RedBull1973... Pisałem dość dużo, ponieważ jestem po przejściach - zdrada, rozwód i te sprawy... Uwierzyłem prawie we wszystko, co wykładał @samiec i jego świta, bo prawdę mówiąc, nadal uważam , że w bardzo wielu kwestiach mają rację. Szczególnie co do natury kobiet i schematów ich zachowań... Raz pozwoliłem jednak sobie nie zgodzić się z szefem, jakieś parę tygodni temu, w wątku o dresiarzach w autokarze... Odczułem od razu, że takim zachowaniem strasznie go zdenerwowałem.... Od razu coś tam zaczął mi wypominać, ogólnie widać było, że chorobliwie nie znosi osób, które ośmielają się w jakikolwiek sposób nie zgodzić się z nim. Tym niemniej, żadnego warna (ostrzeżenia) nie dostałem. Tuż przed Wigilią nagle dostałem...perm bana! (dożywotniego), za rzekome multikonto ! Nigdy nie miałem tam (i nigdzie indziej) oczywiście żadnego multikonta! Po co ? Na moje wielokrotne maile z prośbą o wyjaśnienie , w ogóle nie dostawałem żadnej odpowied*******ońcu po jakichś dwóch tygodniach odpisano mi tylko: "Ban za multikonto jest dożywotni"...:-) Wysłałem im w celu wyjasnienia tej jak sądziłem pomyłki - swoje fotki, namiary na FB, adres służbowy e-mail, nr telefonu, a także przypomniałem ,że przecież kupowałem książkę i dałem datek, więc nawet i konto można sprawdzić, że to wszystko jest moje, a nie jakiegoś gościa Rysiek Judasz, o co mnie BEZPODSTAWNIE oskarżono....

Gość gość
Ruda'90 LUTY 20, 2018 O 7:33 PM Ja w ogóle zauważyłam, że bracia stajenni mają taką tendencję do przeczenia samym sobie. A dlaczego? Już to wyjaśniam. Ich guru, mareczek cały czas tłucze im do głowy, jakie to kobiety są złe, jak czyhają na majątki mężczyzn, jak to puszczają ich z torbami, rozwalają im całe życie, jakie to są mściwe i wredne harpie i w ogóle od kobiet do jak najdalej, a stawiać należy na samorozwój i bycie niezależnym. Ok. Przejrzałam całe forum, przeczytałam tematy na nim i co? Jak poderwać kobietę, gdzie tu ją poderwać, podrywanie kobiet w pracy, klubie, na ulicy, podrywanie na portalach randkowych, a co za tym idzie – jakie tu sobie zdjęcie zrobić, żeby wyrwać ich jak najwięcej, czy lepsza na fotce poza taka czy taka, jak bajerować panie, jak podwyższyć swoją atrakcyjność, czy lepiej wyrywać młode czy starsze, jak się ubierać by kobiety zwracały na nas uwagę, ratunku jestem gruby i żadna kobieta mnie nie chce, jestem prawiczkiem, laska mnie odrzuciła na tinderze, itd., itp. No heloł, panowie! Przecież trzeba być niezależnym od kobiety, a tu z tego, co widać całe wasze życie kręci się wokół tych wstrętnych, obrzydliwych bab xDD Skoro tak nienawidzicie kobiet, to ćwiczcie sobie te sztuki walki, uczcie się języków obcych, oglądajcie mecze, stawiajcie Tarota, ale na miłość boską – nie tykajcie kobiet nawet patykiem! Bo z tego, co widzę po waszym forum, to jesteście totalnie uzależnieni od płc***ięknej! xD I gdyby nie kobiety, to byście nie mieli o czym paplać na tym waszym jakże „męskim” forum xD Bo niestety, ale to, co na nim znalazłam ma się nijak do nauk waszego guru – czyli uznania nas za złe do szpiku kości i budowania swojego szczęścia bez kobiety. Ale co tutaj się dziwić, skoro wasz guru sam jest na bakier z tym, co głosi – mieszka u kobiety, stołuje się u niej i gości. A to podobno kobiety niczego nie mają, niczego się nie potrafią dorobić i pasożytują na mężczyznach xDD Oj braciszkowie, braciszkowie, coś tu mi się widzi, że teoria teorią, a praktyka pokazuje zupełnie co innego xD

Gość gość
z jakiego forum pochodzi komentarz z ostatniego postu?

Gość gość
Anna Janiak LUTY 25, 2018 O 9:31 PM Panie Sławomirze, prosiłam o skasowanie bloga. Teraz zajmuje sie Panem grupa bojowa Marka. A ja wspomogę te działania jak tylko bedę mogla. To że mój adres znacie jakiegoś źródła to nie znaczy że wyjdziecie żywo jak tu wpadniecie. Ostatni raz ostrzegam! Blog ma zniknac bo zajmiemy sie Panem i tą Pana skodziną… Przykro by było jakby taki znany hejter i omnibus częstochowski skonczyl w dziwnych okolicznosciach. Pozdrawiam normalnych i całe forum ktore to czyta mimo wszystko. Marek trzymaj się! Wiem że jest Ci ciężko ale pracuje z chłopakami nad tym abyś w koncu mogl normalnie pracowac.