Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Partner słucha rad matki zapominając przy tym o mnie.

Polecane posty

Gość gość

Macie jakies sposoby na to aby partner liczył sie z moim zdaniem i moimi uczuciami a nie jego matki? Swietnie sie dogadujemy układamy życie do póki nie pojawi sie jej zdanie i czasem jego brata ... ostatnio wypowiedzieli sie na temat moich studiów medycznych nie mając nigdy z żadnymi studiami nic wspólnego nie wiedza nawet ile trwają wykłady a mi planują czas. Nie proszę tu o ocenianie mnie jego czy sytuacji tylko konkretne rady tylko w tym kierunku w jaki sposób z nim porozmawiać zeby mnie zrozumiał dobrze. Nie chce aby odebrał to ze traktuje jego rodzine jak wroga

Gość gość
Chyba twego prostactwa i nimfomanii, to drugie dziwi u 60latki prawie jak i oddanie jego zachciankom seksualnym:p, może nie podoba im się ze związał się z prostacka szmatą, chcieliby dla niego kogoś lepszego? Nie powinno to cię dziwić jako krytykującej synowa, która przy tobie jest królewna, choc tez zaraziła się już od ciebie snobizm em i prostactwem.

Gość gość
Najlepiej powiedz mu wprost co cię boli i czego od niego oczekujesz

Gość gość
Walczę z tym u żony, mama na 1 miejscu i zawsze ma rację, a jak ewidentnie nie ma racji to i tak trzeba jej ulec bo nie można jej zrobić przykrości. Tak zostali wychowani i nie ma szans tego zmienić, potrzebne kilkanaście lat. Ja uderzyłem w teściową spokojnie ale stanowczo uświadomiłem ją że wszystko na ustalać ze mną a nie z ukegłą córka bo potem są kłótnie, jestem u kresu wytrzymałości i jak chcę by córka wróciła do niej to tylko tak dalej. Uspokoiło się, przynajmniej w ważnych sprawach.