Sernike 11 Napisano 43 minuty temu 19 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: No widać po emocjonalnych wysrywach większych niż twój łysy łeb Po prostu znudziło mi się już bycie milym, a i tak wszyscy na mnie szczaja i obrazaja To teraz ja będę wszystkich obrazal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 21 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Bo masz mental babki. Piszę o latach wtecz minimum kilkanaście. Wtedy już myśleli że mam 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 42 minuty temu I w doopie mam że nie wszyscy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 42 minuty temu Do kiedy ten Kubuś ma opłaconą reklamę? Jak mnie ona wkutwia, bo nie można strony na niej przewijać. A uj wam w dochody, teraz tym bardziej tego badziewia nie kupię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 21 Napisano 41 minut temu Przed chwilą, Sernike napisał: Po prostu znudziło mi się już bycie milym, a i tak wszyscy na mnie szczaja i obrazaja To teraz ja będę wszystkich obrazal Ja cie nie szczalam więc nie kłam ty gadzie a i tak mnie kopiesz po głowie zbukowino ale dosyć tego nie ma miłosierdzia już ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 41 minut temu Ja mam wyłączone reklamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 41 minut temu 1 minutę temu, mk777 napisał: Starzy zboczeńcy muszą umieć w elokwencję Przez elokwencję do ejakulacji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 21 Napisano 41 minut temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Do kiedy ten Kubuś ma opłaconą reklamę? Jak mnie ona wkutwia, bo nie można strony na niej przewijać. A uj wam w dochody, teraz tym bardziej tego badziewia nie kupię Odpisal mi poczta Kubuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 41 minut temu 19 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: Ja cie nie szczalam więc nie kłam ty gadzie a i tak mnie kopiesz po głowie zbukowino ale dosyć tego nie ma miłosierdzia już ode mnie W chooyu to mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabet napisał: Piszę o latach wtecz minimum kilkanaście. Wtedy już myśleli że mam 50 I co z tego, ty już się babką urodziłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 21 Napisano 40 minut temu 2 minuty temu, mk777 napisał: Starzy zboczeńcy muszą umieć w elokwencję Co to wgl za zwrot umieć w? Dziady tak by nigdy nie napisały prehistoryczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 107 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Przez elokwencję do ejakulacji... No wiesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 21 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, Sernike napisał: W chooyu to mam Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: I co z tego, ty już się babką urodziłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 39 minut temu Załóż zbroję anty pociski i bierz to na klatę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No wiesz... Podobno wiem, ale to tylko złośliwe pomówienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 39 minut temu Litości dla biednej babki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 21 Napisano 38 minut temu A se sråj łysy mam klatę ze stali a Twoje klocki to jest pikuś dla ubogich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 38 minut temu Nie chcę mi się Srac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 38 minut temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: No i co się smucisz, świat bez babek byłby uboższy. Mogem być twoją wnuczką przerośniętą. Jestem wystarczająco opóźniona w rozwoju. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 38 minut temu (edytowany) Nic nie jadłem dzisiaj poza paroma chrupkami Edytowano 37 minut temu przez Sernike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 21 Napisano 36 minut temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: No i co się smucisz, świat bez babek byłby uboższy. Mogem być twoją wnuczką przerośniętą. Jestem wystarczająco opóźniona w rozwoju. Jestem bendzamin babka i odwrotnie życie mi się toczy tera zas mam lat 12 i elzbieta mi kupuje poduszkę z brzuszkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 21 Napisano 35 minut temu I spieszcie się bo niedługo będę miała 2 lata i nie pogadamy tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 35 minut temu Chciałbym mieć 12 lat znowu, chociaż cieszy mnie to, że jak byłem dzieckiem to nie było smartfonów i internetow. Kiedyś znowu sobie przerwę zrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 21 Napisano 35 minut temu 2 minuty temu, Sernike napisał: Nic nie jadłem dzisiaj poza paroma cebulkami Smierdziel cebulak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 34 minuty temu 5 tygodni nie miałem neta w namiocie, trochę mi brakowało neta, ale w końcu przyjdzie ten moment że znowu sobie detoks zrobie Ale bardzo samotnie się czułem bez telefonu i internetu. Dziwny okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 34 minuty temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabet napisał: Jestem bendzamin babka i odwrotnie życie mi się toczy tera zas mam lat 12 i elzbieta mi kupuje poduszkę z brzuszkiem Co to jest poduszka z brzuszkiem? Ja chcę taką z dziurą na środku i rogami do rąk. To dla kalek kręgosłupowych. Widziałaś tako? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 34 minuty temu 20 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: Smierdziel cebulak Chrupkami, słownik mi napisał cebulkami, ale lubię cebulę Niedługo sobie kupię kilka i wpieerdole jak jablka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 56 Napisano 33 minuty temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabet napisał: I spieszcie się bo niedługo będę miała 2 lata i nie pogadamy tak 2 lata to jeszcze karmić piersią można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 49 Napisano 33 minuty temu 6 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: Co to wgl za zwrot umieć w? Dziady tak by nigdy nie napisały prehistoryczne O, to może jeszcze nie jestem taki stary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach