Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość0009

Ciąża ?

Polecane posty

Gość gość0009

Witam, podczas 3 Dniu okresu chłopak włożył mi penisa pare razy nie doszło jednak do wytrysku czy mogę być w ciąży ?

Gość gość
OMG. Dziecko weź się lepiej za naukę a nie seks. Jeśli chłopak podniecony mógł wypłynąć preejakulat gdzie są plemniki. Więc tak istnieje możliwość zajęcia w ciążę.

Gość Cleo1976
Zależy, jak przebiega Twój cykl .Jeżeli masz ZAWSZE cykle 28 dniowe lub dłuższe, pierwszym dniem potencjalnie płodnym jest dopiero 7 dzień cyklu.Ciąża ze współżycia 3 dnia cyklu jest bardzo mało prawdopodobna.Ale: 1) plemniki mogą przeżyć w ciele kobiety 3-5 dni.Owulacja 8 dnia cyklu rzadko, ale się zdarza.2) przy cyklach krótszych niż 24 dni nawet ten 3 dzień miesiączki może już nie być w pełni bezpieczny.3) stosunek przerywany to bardzo niepewna metoda antykoncepcji.

Gość gość
Czyli mogę być w ciąży ? Ale okres mam dalej i dzisiaj jest 6 dzień

Gość gość
Obawiasz się, że to ciąża? Masz pytania? www.netporadnia.pl

Gość gość
Masakra normalnie. Uprawiałaś seks to może się to wiązać z ciążą. Tak ciężko zrozumieć? Zawsze istnieje jakieś ryzyko. Nie ma 100% metody i tyle w temacie.

Gość Cleo1976
Zawsze można zajść w ciążę, ale czasami-tak jak u Ciebie-prawdopodobieństwo jest bardzo małe.Minimum 14 dni po tamtym stosunku zrób test.Jestem przekonana, że będzie negatywny.