Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jasna porażka,święty spokój i myślenie co dalej

Polecane posty

Gość gość

jest o wiele lepsza niż lata fikcyjnej narracji,zwłaszcza jak ona się rypnie kiedyś

Gość gość
czasy kiedy mi nie było wielu rzeczy wolno,kiedy nawet miałem jakieś kompleksy nie były jakieś super,ale na pewno nie tragiczne,nawet kto wie czy nie miały dobrych skutków,miałem swój świat,natomiast taka fikcyjna,bajkopisarska rzeczywistość to jest coś gorszego niż po prostu zwyczajna porażka

Gość gość
Zdecydowanie, nie należy tego klasyfikowac jako porazki, tym bardziej że latami nie wiedziałeś czego chcesz:p

Gość gość
tak jak lepiej jest się przeziębić,posiedzieć w domu i wykurować się niż zarazić sobie czymś również żołądek i chcieć rzygać

Gość gość
a po rodzinie pewnej E.D wiem,że i tak w mojej rodzinie z fikcyjną rzeczywistością poradziliśmy sobie niezle,chociaż miałem myśli samobójcze,u niej to nie ma co zbierać

Gość gość
Ty nie chcesz porażki, więc dąż do sukcesu. poradzę sobie, tylko przestań o tym pisać. do mnie też przestań pisać. może kiedyś Ci wybaczę, że zostawiłeś mnie właśnie wtedy, kiedy Cię najbardziej potrzebowałam. ale tchórzem dla mnie będziesz już zawsze.

Gość gość
a ja E D zostawiłem,kiedy już aż tak mnie nie potrzebowała,ja nie muszę mieć sukcesu,jasna,optymalna porażka mi starczy,a o tym co się stało w rodzinie E.D będę pisać,bo to jest coś szokującego,do czego wariactwo fikcyjnej rzeczywistości,jaką tragedią to się może skończyć

Gość gość
a wspominałem o tym teraz bo nie wiem czy Honorata nie ma podobnych z teściem,coś wspomniała

Gość gość
tak myślisz, że Cię nie potrzebowała? a może właśnie było zupełnie odwrotnie tylko Ty nie miałeś o tym bladego pojęcia. może potrzebowała Ciebie w takim samym stopniu jak inna/inne, albo jeszcze bardziej niż niektóre, z którymi się spotykałeś

Gość gość
mam swój osąd rzeczywistości i pozwól świrze,że pozostanę przy nim

Gość gość
nie chodzi mi o to,żeby mielić temat tej nieszczęsnej rodziny,ale opisać skutki takiego wariactwa,w którym ktoś chce uchodzić za kogoś kim nie jest

Gość gość
pozostań sobie drugi świrze przy swoim osądzie, ale miej też na uwadze, że możesz się mylić

Gość gość
o.k pozostanę

Gość gość
a ja nie do ciebie piszę,tylko o życiu i o tym,że z dwojga złego wolałem czasy jasnej porażki,kompleksów,ale również świętego spokoju,swojego świata

Gość gość
było to jednak lepsze niż bajkopisarstwo

Gość gość
no to proszę bardzo. wracaj sobie do swojego świata. po co tu jeszcze odpisujesz?

Gość gość
bo snuję tu życiowe refleksje,no właśnie za bardzo nie mam gdzie wrócić,bo nie ma już tamtych czasów

Gość gość
ten świat jasnej porażki został zastąpiony bajkopisarstwem

Gość gość
a nowe, sensowne czasy? zamiast pisać kolejne tematy na kafeterii, może powinieneś wreszcie zacząć dążyć do tych nowych sensownych czasów z kobietą dla Ciebie. przecież czeka na parterze, nogi już dawno rozłożyła :P