Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatka26lat

Czy też macie takiego chłopaka?

Polecane posty

Gość Agatka26lat
Ok, to z nim zerwę dzisiaj.... Beznadziejnie się czuję. Z nikim się już nie związę bo widzę brak szans na normalnego faceta.

Gość gość
Gratuluję mądrej decyzji. Zwiążesz się z kimś normalnym, potrzeba tylko czasu.

Gość gość
Spotykają się 3x w tygodniu, z czego 1-2 w tygodniu jest sex :D Jak dla mnie jesteś jego materacem, którego się wstydzi przedstawić rodzicom!

Gość Agatka26lat
Nie rozumiem dlaczego mnie nie przedstawił skoro mówił, że kocha i jestem niby najważniejsza :/

Gość gość
Jakbys byla najwazniejsza, to by chcial z toba spedzac czas. Kazda godzina, ba minuta bez ciebie by byla dla niego straszna. A on ma cie gleboko w doopie. Wpadnie na seks i skoro nawet rodzicom nie chce cie pokazac i przedstawia jak kolezanke, to moze byc tez tak ze juz im przedstawil inna dziewczyne. Watpie zeby rodzice robili mu przytyki, ze ma dziewczyne. w tym wieku to predzej robia przytyki, ze nie ma! A ty jestes slepa i glupia, ze dajesz sie tak traktowac.

Gość gość
Kim trzeba być żeby wciskać kobiecie takie kłamstwa wiedząc że to kompletna bzdura? Nie pojmuję.

Gość gość
raczej kim trzeba być zeby w to wierzyc?:D i pytać sie na forum czy takie zachowanie jest normalne. Widać że autorka to to totalna desperatka

Gość gość
Przecież ona nawet nie widzi powodów do zerwania :D Zostawcie ją, może kiedyś sama zmądrzeje, a jeśli nie, to widocznie taka jej karma ;)