Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje sie upokorzona

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Mam 22 lata. Jakiś czas temu zmieniłam prace i tam poznałam fajnego 24-letniego faceta. Odrazu wpadł mi w oko. Nie jestem typem dziewczyny,, zdobywaj mnie " więc poprostu podbiłam do niego i zagadałam. Chłopak inteligentny, ambitny no i bardzo przystojny. Zaczęłam kręcić się koło niego bliżej. On jednak trzymał dystans. Kilka razy zapraszałam go na drinka lub kawę po pracy. Zawsze miał coś ważniejszego. Po kolejnym nie udanym zaproponowaniu spotkaniu, siedziałam z winem przy laptopie na fb, patrzę a tam D. skomentował zdjęcie jakiejś gówniary,, najpiękniejsza

Gość gość
Nie wytrzymałam i wbijam jej na profil. Pod każdym zdjęciem od pół roku jego komentarze patrzę, a ona 17 lat ma ! Wściekła następnego dnia zaczełam wypytywać o nią jego kolege. Powiedział mi, że D. chce być z tą gówniarą, że bardzo mu na niej zależy, że to taka ambitna i inteligentna dziewczyna, że uczy się w najlepszym liceum u nas w mieście, że chce być lekarzem itp. Fakt bardzo ładna jest. Blondyna o nienagannej figurze. Ale do cholery co on widzi w takiej gówniarze? Co mogę zrobić w tej sytuacji? Nie chce go sobie odpuszczać

Gość gość
Nie chce dać za wygraną za smarkuli

Gość gość
Bo widać lubi ambitne dziewczyny ,ty taka nie jesteś , powinnaś się rozwijać uczyć języków uprawiać sport ,wtedy będziesz konkurencyjna

Gość gość
Jestem ambitna i halo STARSZA. Nie mam pojęcia co ta gówniara mu zrobiła, że wszyscy mówią, żebym dała sobie spokój bo z nią nie mam szans w jego przypadku. No kurde przecież to smarkula jakoś musi się dać coś zrobić

Gość gość
Kiedy laski w końcu zrozumieją ze jak będą bluszczem bez ambicji nigdy nikogo nie poznają ,facetom i kobietom imponują ludzie zaradni z pasją ciekawą osobowością ,właśnie to właśnie widzi w tej "smarkuli"

Gość gość
A może właśnie dla niego to wada ze jesteś starsza ? Może on lubi młodsze ?

Gość gość
Może teraz wydaje się być bluszczem bo jestem zdenerwowana. Nigdy nie myślałam, że będę musiała walczyć z dzieckiem o względy u jakiegoś faceta. Szlag mnie trafia jak sobie pomyśle, że może teraz razem gdzieś są bo z tego co wiem to on poświeca jej każdą wolną chwilę, biegają razem, a nawet nie jednokrotnie pomaga jej w domu przy układzie bo ona jest tańczy taniec towarzyski. Może z nią porozmawiać na boku?

Gość gość
Daj spokój temu chłopakowi i tej dziewczynie i sie nie pchaj z tym swoim ryjem tam gdzie cię nie chcą. Nie chce chłopak ciebie to znaczy że nie chce

Gość gość
21:16 nie wpierniczaj się komuś w miłość ,ty jesteś jakaś wariatka ,kocha ją bo ma do tego prawo

Gość gość
provo -0/10

Gość gość
zaden normalny facet nie lubi kobiet namolnych.sam woli zdobywac i wtedy ceni taka.kobieta ktora podrywa faceta jest zalosna. zapamietaj to sobie.

Gość gość
No ale kto woli dziecko mieć koło siebie niż dorosłą osobę. Może mu minie ta fascynacja?

Gość gość
Facet sobie upatrzył piękną, młodą wybrankę, a tu mu się wpierdziela jakaś podstarzała koleżanka. No sorry, ale takiego upierdliwca trzeba jakoś zbyć! Na szczęście dobrze sobie facet radzi. Zostaw go w spokoju i zajmij się emerytami.

Gość gość
21:20 prezentujesz sobą taki sam poziom żenady jak autorka

Gość gość
Ale was to nie zastanawia dlaczego wybrał akurat gówniare 7lat młodszą?

Gość gość
Bo jeszcze przez 5 lat będzie dążyć do Twojego wieku. A wtedy Ty już będziesz miała 27! Dobrze facet robi, przybiłbym mu piątkę.

Gość gość
Bo pewnie nie zachowuje się jak maniaczka tak jak ty ,damski natrecie bez honoru

Gość gość
7 lat roznicy jest w sam raz.

Gość gość
Nigdy nie wygrasz z młodą, piękną dziewczyną. Nawet nie próbuj, bo to strata czasu.

Gość gość
Tak właśnie kończą kobiety które narzucają się facetom. Przejęłas inicjatywę, potem kilka razy go zapraszalas- po cholere, skoro widzialas ze się wymiguje od spotkania? Faceci są zdobywcami, tak było, jest i będzie a jeśli to Ty będziesz im wlazic w d...e to żadnego nie znajdziesz (chyba ze zakompleksionego prawika który boi się choćby spojrzeć na kobiete a co dopiero przejąć inicjatywę). On zwyczajnie nie jest Toba zainteresowany, woli inna i pogodz się z tym bo brzmisz jak desperatka. Odpusc go sobie i nie pograzaj się. A jeszcze jeśli ten drugi kolega przekaze mu ze wypytywalas o ta ,,gowniare" to będzie miał tylko satysfakcję i będą się z Ciebie śmiać jak to przezywasz :D.

Zachowujesz się jakbyś była zdesperowana. Zgadzam się z jedną osobą, zachowaj odrobinę godności i olej go.

Gość gość
Ale o czym on z nią rozmawiać może? O lalkach, szkole?

Skromna Ja dziś Z opisu wygląda jakby ona go olewała wiec on się "zawziął"

Gość gość
Nie chodzi tutaj o twój wiek a o twoją żałosna postawę ,tamtą dziewczyna się nie narzuca a ty tak ,lazisz za nim jak jakaś stalkerka, facet musi zdobywać a ty mu się dajesz

Gość gość
Prowo jak wuj :)

Gość gość
Nie jestem zdesperowana. Ale facet na poważnie wpadł mi w oko i nie dam rady przeżyć tego, że przegrywam z gówniarą