Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje sie upokorzona

Polecane posty

Gość gość
Okłamuje go! Więc jaka to klasa?

Gość gość
Autorka powinnaś jej dobrą kawę postawić bo gdyby dla mnie tak narzeczona powiedziała, że nawiedzona wariatka wyzywa ją z mojego powodu to by życia nie miała

Gość gość
Nie róbcie z niej takiej idealnej cnotki. Ona walnięta jest!

Gość gość
Ona ma klasę a Ty nie.masz ani klasy ani godności za grosz, ona Ci wręcz współczuje pewnie, czuje się lepsza bo jest lepsza od Ciebie. Jesteś desperatka, to widać na kilometr (jeśli to Nie.Provo), pewnie teraz ze swoim chlopakiem.cisnie beke z Ciebie :D. Brawo, pograzylas się jeszcze bardziej.

Gość gość
W czym ona do cholery ma więcej klasy? W tym, że bronić się nie umie? Że jest mameją? Co ten chłop w niej widzi, jeszcze i okłamuje go

Gość gość
Widzi coś czego ty nie widzisz. A co to jesteś to już raczej nie twój biznes. Gdyby była brzydka jak psia dupa to pewnie inaczej byś reagowała :D nie ma nic lepszego niż brzydsza kobieta z naszym obiektem westchnień :D haha

Gość gość
Nie jestem brzydka! Jestem normalną kobietą. A ta dziewczyna ma wodę w głowie skoro zablokowała mnie na fb i instagramie. Jedynie na snapie ją mam bo chyba nie wie że to ja. I te jej żałosne filmiki jak tańczy z nim -. -

Gość gość
Każdy normalny by cie zablokował. Nawet stalkowac nie umiesz dyskretnie. Trol.

Gość gość
Oni mi to chyba na złość robią..

Gość gość
18.46 w tym, ze nie znizyla się do Twojego poziomu, nie zwyzywala Cie bo nie jest wulgarną sfrustrowana desperatka jak Ty :D. Pokazala.opanowanie, a tym samym pokazala ze ma w d...e Twoja opinie i to Cie zabolalo najbardziej :D brawo dla niej. Ona ma pewnie teraz satysfakcję i oboje śmieją sie z Ciebie :D.

Gość gość
Raczej nie skoro okłamała go, że trzymam za nich kciuki!

Gość gość
nie narzucaj sie potem z ciebie jeszcze dziwke zrobi! nie chce to nie!

Gość gość
Nie narzucam się poprostu nie wytrzymałam jak zobaczyłam ją taką zadowolona i roześmianą jak po niego idzie.

Gość gość
Leki weź.

Gość gość
Nie narzucasz się? Ha ha dobre desperatko bez honoru :D takie jak Ty są potem obiektem plotek i kpin. Ten facet pewnie już śmieje się z Ciebie i zrobi Ci ,,niezłą" opinie...

Gość gość
gość dziś Ona go nie okłamała, ona cię zripostowała. Nie martw się, on na pewno wie o twoim 'występie'.

Gość gość
Coś nie sądzę, żeby wiedziała co to jest riposta albo sarkazm.

Gość gość
Poza tym nie czaisz ironii? :D

Gość gość
Jak dla mnie blondyneczka go okłamała i manipuluje nim. Dziwne, że jeszcze kontaktu jemu ze mną nie zabroniła..

Gość gość
Pewnie mameja nie ma odwagi :D bo wie że tego nie uzyska :D

Gość gość
Prowo nie prowo:) smiejecie się ale niestety tacy ludzie naprawdę istnieją i przekonałam się o tym na własnej skórze. Sytuacja przedstawiała się na początku tak jak u autorki. Starałam się spławić faceta kulturnie. Nie docierało. W końcu musiałam powiedzieć "spi*******" bo czułam się tak osaczona, nie wytrzymałam. Nie docierało. Zaczęły się sms-y naprzemian z wyznaniami miłości, wyzwiskami, groźbami. W stronę mojego chłopaka również. Śledził nas, wystawał pod moim domem. Po czasie bałam się gdziekolwiek sama wychodzić... Sprawa miała swój finał na policji i w sądzie.

Gość gość
*kulturalnie

Gość gość
Gówniara się poskarżyła dla Damiana bo napisał do mnie SMS, że jeszcze jedna zaczepka w jej stronę, a sprawa trafia do szefostwa i policję bo ona mi,, nic" nie zrobiła. Pff księżniczka pewnie telefon jego dorwała i sama to napisała :D

Gość gość
Ale co w tym dziwnego bluszczu? Ja też nie pozwoliłbym obrażać mojej kobiety z mojego czy innego powodu. Szacunku nie masz za grosz.

Gość gość
niezły trolling daje 9/10. poza tym to imię Damian to mnie zawsze rozwalało - imię największych gimbusów to właśnie Damian:D

Gość gość
20;07 skoro uważasz, że trolling to po co czytasz? Zawijaj dupke i tyle.

Gość gość
dajesz dajesz - coraz lepiej ci idzie:)

Gość gość
Wy naprawdę ludzie serca nie macie! Chciałam pomocy, a zwyzywaliście mnie tylko!

Gość gość
Bo zachowujesz się jakbyś miała mniej lat niż ta twoja "rywalka" . Pomysł w końcu ,jeśli 90% ludzi co Ci pisze ma z Twojego zachowania beke to chyba coś w tym jest ,nie ?

Gość gość
Trolować też trzeba umieć. Wrzucasz temat na kilku forach raz jako laska raz jako facet. Rozdwojenie jaźni czy nudne ferie? Współczuję takiego życia. Słabe.