Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje sie upokorzona

Polecane posty

Gość gość
Nie rzuciłabym się z łapami. Mam swoją kulturę. Ale gdyby tak przyszła do niego do nas do pracy to miła bym nie była bo trochę zabolało jak by nie było.

Gość gość
Nie rozumiem o co chodzi z tym honorem. Facet mnie olewa to zwyczajnie strzelam focha i ignora mu daję dożywotniego, no kurcze, tego kwiatu jest pół światu!

Gość gość
Teraz przynajmniej wiem dlaczego tak często pada imię Patrycja podczas przerwy między nim , a kolegami

Gość gość
Niby jest pół światu ale dla mnie ciężko przychodzi zainteresowanie się jakiś facetem, a jak wkońcu któryś wpadł mi w oko, miły był i wgl to pojawia się pusta blondyneczka

Gość gość
Tu nie ma co dywagować. Nie chcę Cię i już. The end. Kaput.

Gość gość
Fin.

Gość gość
Moje najgorsze obawy się potwierdziły. Przyszła dzisiaj po niego do pracy , wsiedli do jego samochodu i gdzieś pojechali razem. Na żywo jest jeszcze ładniejsza :/ długie prawie do pasażerów blond włosy, wzrost ok. 170 , długie nogi , sylwetka widać że dopracowana, wyćwiczona, niebieskie duże oczy i taka naturalna. A uroku dodaje jej aparat na zębach. Praktycznie ze wszystkimi witała się przytuleniem, a z D. Tekstem,, hej tygrysów " I buziak w policzek. Szlag mnie zaraz trafi

Gość gość
Autorko jesteś NAWIEDZONA. Miej trochę godności i pogódź się z tym. Wiek nie ma tu nic do rzeczy, koleś też jeszcze szczeniak.

Gość gość
Poza tym wygląda na to, że tamta typiarka jest dojrzalsza emocjonalnie od ciebie.

Gość gość
zastanawiam sie czy to juz nie jest jakas obsesja, moze by tak psycholog/psychoterapeuta autorko?

Gość gość
Żadna obsesja. Przestałam się do niego odzywać, traktuje jak powietrze licząc, że zrozumie co traci ale mimo wszystko zazdrosna jestem

Gość gość
16.18 taaa zrozumie co traci :D skoro wczesniej Cie olewal to i Twoja olewka nie zrobi na nim wrażenia ;). Może nawet się ucieszy ze już nie gnebisz go propozycjami spotkań :D. Miej trochę honoru, pogodz się z tym ze on woli inną, pewnie jest w niej zakochany a Ciebie ma w d...e. Bywa. Ja sama tak mam ze rzadko kiedy spodoba mi się facet a jeśli ktoś w końcu mi się spodoba i on nie zwraca na mnie uwagi to się wsciekam ale zaraz mi przechodzi, nie będę walczyła o faceta który mnie nie chce bo mam swoja godność. Tobie tez radze.

Gość gość
Żaden normalny facet nie lubi kobiet namolnych.sam woli zdobywac i wtedy ceni taka.kobieta ktora podrywa faceta jest zalosna. zapamietaj to sobie. x Brednie. Jeżeli dziewczyna jest fajna, to każdy facet będzie zachwycony, gdy taka dziewczyna zagada.

Gość gość
Tak właśnie kończą kobiety które narzucają się facetom. Przejęłas inicjatywę, potem kilka razy go zapraszalas- po cholere, skoro widzialas ze się wymiguje od spotkania? Faceci są zdobywcami, tak było, jest i będzie a jeśli to Ty będziesz im wlazic w d...e to żadnego nie znajdziesz (chyba ze zakompleksionego prawika który boi się choćby spojrzeć na kobiete a co dopiero przejąć inicjatywę). x Brednie królewien z drewna. Jeżeli zagada fajna dziewczyna każdy facet będzie zachwycony.

Gość gość
Prowo. Jak większość bredni tutaj.

Gość gość
18.03 taaa tak sobie tłumacz prawiku. G...no wiesz o facetach, ale takich z jajami bo Tobie ich brakuje. Tacy jak ty nic tylko Czekają aż kobiety zaczną za nimi latać bo sami nie potraficie wykazać inicjatywy. Zachwyceni będa głównie sfrustrowane prawiki takie jak Ty, sadzisz po sobie. Ja mam doświadczenia i uważam ze faceci lubia zdobywać, tak zawsze było i to sie nie zmienilo, gdy kobieta się narzuca, przejmuje role faceta to ich to nudzi. I pewnie wiele kobiet sie ze mną zgodzi a takich jak Ty tutaj nikt nie słucha ;).

Gość gość
Właśnie drapie się po jajach więc jak mogę ich nie mieć?

Gość gość
gość dziś głupia jesteś królewno - ja lubię jak do mnie zagadują dziewczyny,nie widzę w tym nic złego a takie generalizowanie to wrzuć se w majty - ani kobiecie korona z głowy nie spadnie ani facetowi.

Gość gość
Jak można 'lubić' coś, co się nie zdarza? :D

Gość gość
rzejmuje role faceta to ich to nudzi. No nudzi ich to,ale wtedy gdy kobieta wygląda jak smok wawelski:) W innym przypadku fajnie obserwować jak fajna laska robi jakieś niesmiałe kroki i aluzje. A jak facet przystojny to nie musi specjalnie zdobywać:) Same wchodzą na ku....sa hehehehe.

Gość gość
gość dziś ehe,bo ty tam wiesz co się zdarza.

Gość gość
Mnie to zastanawia jak panowie potrafią zgrabnie wybierać sobie różne kwestie i układać je jak puzzle według własnego widzimisię. Cytują i sztywno trzymają się słowa świętego które mówi że kobieta ma być kobietą, ma być posłuszna niewiasta i pozostawić to co męskie mężczyźnie. Gdy w przychodzi natomiast do kwestii zdobywania kobiety która jak świat światem leży w rękach facetów to nagle wyjeżdżają z równouprawnieniem. Ba, wręcz burza się i nazywają drewnianymi księżniczkami te które jak na biblijne niewiasty przystało czekają aż mężczyzna, chłop z jajami, głowa rodziny i główny zarządca zrobię to co do nich należy. Jaki wniosek? Peezdy bez własnego zdania.

Gość gość
Niestety odnoszę wrażenie, że większość facetów to albo pisdy, albo namolne prostaki. Normalnych brak ;(

Gość gość
Chcą by kobiety pozostały kobietami w pełnym tego słowa znaczeniu a zachowują się jak sami jak one czekając aż któraś łaskawie poderwie księcia z bajki :D albo albo. Każdy musi pozostać przy swojej roli z całym inwentarzem :D beka z was

Gość gość
gość dziś po prostu nikt do takich prostaczek jak Wy nie uderza bo i po co?;) Normalny facet będzie zdobywał normalną kobietę,a kobieta bez kultury jak wy czyli taka chłopka to właśnie dla takiego chłopa;)

Gość gość
ależ wy jesteście sfrustrowane:) Po prostu normalny facet widzi jakie jesteście puste to po prostu ma was w dooooopie. A nie że sie boi podbijać. podbija do takiej do której warto. Ciężko u was z prostym myśleniem.

Gość gość
Tak, opinie prawików zawsze w cenie :D

Gość gość
gość dziś czyli jak nie uderza to niesmiałą peeesda a jak uderza - namolny prostak:) Bądź tu mądry i pisz wiersze:D

Gość gość
gość dziś ehe,tak se tłumacz. Chodż w sumie masz rację - lepiej jechac na ręcznym niż walić takiego pustaka jak ty.

Gość gość
18.08 - wiadomo było, że odezwie się głupawa królewna z drewna ze swoimi "mundrościami".