Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje sie upokorzona

Polecane posty

Gość gość
Co w tym złego, jak dziewczyna zagada do chłopaka? Pewnie 99 procent facetów nie miałoby nic przeciwko temu. Wbrew wymysłom różnej maści kretynek z przerośniętym ego.

Gość gość
Nie rozumiem co takiego złego zrobiłam, że to ja zagadałam, a nie czekałam aż on może mnie zauważy. No kurde. 2 miechy za nim latałam ale nie narzucając sie, po prostu prowadziłam rozmowy. Nie miałam pojęcia, że on do 17-nastki startuje. A teraz wycofowac się jest trudno bo jednak bardzo mnie zainteresował sobą. Autorka

Gość gość
18.45 wiadomo było ze zaraz odezwie sie jakiś sfrustrowany prawik i zacznie wyzywac kobiety od krolewien z drewna :D. Dla Ciebie królewna nie byłaby tylko taka która lata za Toba i włazu Ci w d...e. Chloptasie Twojego pokroju (bo mezcyznami to wy nie jestescie) boja się cokolwiek zrobić w stronę kobiety i liczycie ze to one odwala za was ,,brudną robotę" i zaczną was zapraszać na randki :D. Jasne...myśl tak dalej a do usranej śmierci zostaniesz sam.

Gość gość
Hej.ja tez bylam zakochana w koledze.I on wybrał inną niestety bolalo baaardzo.Ale no niestety musialam wytrzymać i nie dalam poczuć mu, ze czuję się źle.. Potem spotkałam innego który mnie chciał i teraz żyje w związku.Nie pozadam obecnego jak tamtego ale się staram by było dobrze miedzy nami.

Gość gość
Tak właśnie się narzucalas, nie tylko zagadywalas ale kilka razy zapraszalas go na drinka, gdybyś miała honor i była kumata to po pierwszej jego odmowie dalabys sobie spokój. Tylko się pograzasz, pogodz sie z tym ze nie podobasz mu sie, on woli inna. Nie wlaz mu już w d...e bo tylko będziesz obiektem kpin wśród jego kolegów gdy im to opowie, jak koleżanka za nim lata. O ile juz nie jesteś...

Gość gość
Trudno jest udawać, że wszystko jest okej jak ta małolata wiecznie przy nim się kręci. Szlag mnie trafia kiedy widzę jak on ją przytula w mojej obecności! Nie jestem nawet pewna czy oni przypadkiem już razem nie są.

Gość gość
Pytałam znajomego jak blondi poznała się z D.... I ona też do niego pierwsza zagadała na urodzinach jej siostry (jej siostra i on to dobrzy znajomi) tyle, że ona po cichu wsadziła mu kartkę ze swoim numerem do marynarki, a on napisał i przejął inicjatywę. Więc jakim cudem narzucałam się bardziej niż ona!

Gość gość
Oho kolejny wulgarny ciapowaty prawik

Gość gość
18.59 widzisz, widocznie ona od razu mu się spodobała, nawet jesli to ona przejęła inicjatywę to on od razu zareagował, potem on przejął pałeczkę bo po prostu chciał. Zainteresowała go sobą. Ona przejela inicjatywe a Ty się mu narzucasz, bo mimo tego ze był zdystansowany i odmawiał spotkania to NADAL za nim latalas. To jest podstawowa różnica miedzy nią a Toba.

Gość gość
No tak napewno spodobała mu się po krótkiej rozmowie.. Poprostu zaskoczyła go i dalej się potoczyło

Gość gość
19.06 pewnie ze mogła się mu od razu spodobac, po prostu kręci go fizycznie, czy to takie dziwne?

Gość gość
Jeszcze temu trolowi odpisujecie? Trzeba naprawdę być mózgowo niedoj****a by się na chama pchać przed szereg wiedząc że koleś wybrał inna... Jak cię boli dupa co jest dość zrozumiałe gdy na kogoś lecimy to polecam maść. Posmarujesz i przejdzie.

Gość gość
Ale czy taka małolata może cokolwiek wiedzieć o życiu? Przecież on może mieć każda, nie dość że przystojny, mądry, inteligentny, ambitny to jeszcze przy kasie.

Gość gość
Ludzie przecież to prowokacja nie rozumiecie tego? To znowu ta sama osoba wymyśliła kolejny debil ny temat a wy odpisujecie jak..

Gość gość
Strasznie tępa jesteś, nie dziwię się kolesiowi, że się odganiał od ciebie jak od muchy. Ta małolata jest z pewnością mądrzejsza od ciebie, a znajomość życia nie jest wyznacznikiem atrakcyjności! Tym bardziej dla takiego młodziaka!

Gość gość
Jak mawiał Włodzimiecz Czarzasty "Jak nie idzie to nie idzie" Pogódż się z tym że roooocha inną. może w myslach robi ostatnie pchnięcie za ciebie - dobre chociaż to,nie uważasz?

Gość gość
Fakt, temat debilny, wychodzę, szkoda życia

Gość gość
gość dziś a ty wogóle masz chłopaka?

Gość gość
Żadne do cholery prowo. Liczyłam, że może ktoś był kiedyś w takiej sytuacji i może mi pomóc.

Gość gość
Nic nie zrobisz, tamta mu się podoba bardziej. Poszukaj innego, dobrze że nie jesteś typową Polką-kretynką, która nie potrafi zagadać faceta, bo by jej korona z głowy spadła. Więc do dzieła.

Gość gość
Problem w tym, że ja nie chce innego a ten konkretny typ. Jesteś w stanie zaoferować mu więcej. Może poczekać aż się rozstaną albo przy niej okazywać mu duże zainteresowanie i miażdzyć ją kobiecością, inteligencją i sprytem przy nim

Gość gość
No inteligencją i sprytem raczej nie zabłyśniesz, co do trzeciego nie mamy możliwości weryfikacji :D

Gość gość
Jeśli ktoś chce to może na privie byśmy pogadali podesłałabym zdjęcie smarkuli i może ktoś obiektywnie umiałby stwierdzić czy jest uzasadniony szał na tą gówniare

Gość gość
Napisałabym do niego ale na snapie u gówniary widziałam, że jest teraz z nią..

Gość gość
głupia jesteś jak kilo gwożdzi Grażyna - dotarło do ciebie że on ma na ciebie wypier...ne? Temat prowo,ten sam gość co załoył temat "ni chce isc do pracy".

Gość gość
Człowieku czy ty siebie słyszysz? Po co miałabym zakładać temat prowo? Zależy mi do cholery na nim, a nie jestem przyzwyczajona do tego żeby przegrywać, drażni mnie ten jej uśmiech, to jak ją przytula na zdjęciach, jak zwraca się do niego tygrysku albo żabciu, jak przyszła dzisiaj po niego do pracy to myślałam, że oszaleje. Zastanawiam się nad zmianą pracy bo nie wyrobie w jednym budynku z nim.

Gość gość
Jak jesteśmy na palarni to albo ona albo on dzwoni specjalnie do niej i umawiają się na wieczór, jakby chciał abym była zazdrosna, a ona chyba specjalnie wrzuciła z nim zdjęcie na insta : najlepsza kawusia z mężusiem " a on jej serduszka w komentarzu. Mam dość tej blondyneczki !

Gość gość
To zmien prace i nie miałcz. Jesteś prymitywna i bez godności, Nie dziwie się ze on ma Cie w d...e. Żadnym sprytem ani inteligencja nie grzeszysz :D

Gość gość
Nie dość że ma super kontakt z jego przyjaciółmi to oni nie raz niby dla żartu zwracają się do niej jego nazwiskiem

Gość gość
Jutro spróbuje doprowadzić do sytuacji sam na sam z nim i nakręce temat nas ;)