Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś kiedys wracał do ex?

Polecane posty

Gość gość

Hej :) Wróciłam do swojego chłopaka, rozstaliśmy się na tydzień. Nie układało się nam. Nie wiedział, czy chce ze mną być. Postanowiłam z nim zerwać i uciąć kontakt. Walczył o mnie tydzień, błagał i płakał. Powiedział, żebym dała mu ostatnią szansę, której nie pożałuję, a on zrobi wszystko, żeby było dobrze. Wróciłam do niego, a on się nie odzywa, zero słów Kocham Cię, czasami napisze wiadomość Co tam? Zadzwoni i zapyta Co u mnie? naburmuszonym głosem Czy takie zachowanie jest normalne? Mam do Was pytanie, czy wracaliście do swoich byłych i jak było po powrocie?

Gość gość
Starałam się z nim o tym porozmawiać przez telefon. Powiedział podniesionym glosem: O co Ci chodzi? Muszę kończyć. Po czym się rozłączył.

Gość gość
Haha dobre sobie. Facet, jak z nim zerwalas, poczuł nagle stratę i chciał Sie niby starać. Niestety, widzisz, ze gowno z tego i to zwykły palant, bo nie taka sie zachowuje osoba, Ktora chce to naprawić. Chyba nie trzeba Ci tłumaczyć? Założę sie, ze jesli nie będziesz sie sama Odzywała, to on nie zrobi nic i wasza znajomosc rozejdzie sie po kościach. Olej dziada, bo szkoda zycia.

Gość gość
Nieźle co ? :D Co za idiotyzm. Dziękuję za odpowiedź :)