Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak ma mnie gdzieś

Polecane posty

Gość gość

Jestem na co dzień uśmiechnięta osobą. Dla swojego chłopaka staram się być miła, wyrozumiała, nawet gdy nie jest mi z tym po drodze, ponieważ ma on często swoje humorki. Niestety nie dostaje od niego tego czego ja oczekuje i tego co jest chyba podstawą w związku. Olewa mnie. Praktycznie nie ma ochoty ze mną pisać, spotykać się, rozmawiać. Tylko ja to inicjuje. Jak mówię mu o problemie zarzuca mi wieczne narzekanie i zamiata sprawę pod dywan. Wtedy się do mnie nie odzywa i znowu to ja muszę nawiązywać kontakt. Mam problemy w domu i gdy mu się żale i mówie o problemach jak w normalnym związku to również mogę usłyszeć, że wiecznie narzekam i "nie chcę z tobą rozmawiać, nara". Niech mi ktoś powie o co chodzi i z kim tutaj jej coś nie tak, bo nie wytrzymuje :) zawsze muszę wszystko ratować i obchodzić się z nim jak z jajkiem, bo się "obraża", olewa mnie, nie odzywa się i ciągle musze robić to ja. Tylko i wyłącznie.

Gość gość
No i po co drugi temat założyłaś? Myślisz, że coś nowego usłyszysz? Koleś ma cię w doopie, a ty mu się narzucasz. Aż tak zdesperowana jesteś?

Gość gość
Jeszcze mu o***t wyliz. Wtedy na pewno się zainteresuje. Ale wy jesteście głupie :)

Gość gość
Ja też tak mam;( cierpię niesamowicie!

Gość gość
Zostaw go