Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcę pracować.

Polecane posty

Gość gość
Nie mam pogardy do ludzi biedniejszych. :o Dlaczego tak mnie oceniacie? Mam nie kupić sobie czegoś drogiego bo ktoś inny nie ma na to kasy? To bez sensu.

Gość gość
tzn jakie to te towje wymagania? mozesz sie przespac z kimkolwiek i wtedy nabierzesz ochote do zycia, to sie nazywa kuracja seksem

Gość gość
Nie mam jakichś nierealnych oczekiwań. Ja po prostu lubię starszych mężczyzn i nie za bardzo wiem gdzie miałabym kogoś poznać jak ja kursuję głównie między mieszkaniem, a uczelnią.

Gość gość
gość dziś Teoretycznie masz wszystko - tak naprawdę nie masz nic.

Gość gość
jak bardzo starszych? 20 lat?

Gość gość
Nie pójdę do łóżka z byle kim. Dla mnie to brak szacunku do samej siebie. :o

Gość gość
ale twoje problemy wynikaja z braku seksu! i dlugiego dziewictwa?!

Gość gość
Minimum z 15 lat... na innych to nawet nie patrzę.

Gość gość
19:05 - Dlaczego tak uważasz? Co jest w tym złego, że ja lubię taki tryb życia? Czy robię komuś krzywdę, że pojadę specjalnie do Warszawy do Vitkaca i kupię sobie torebkę Louis Vuitton?

Gość gość
19:08 - Jak się ma jedno do drugiego?

Gość gość
Otwórz bloga o wizażu, modzie itp, szukaj pracy w mediach, choćby jako makijażystka albo otwórz jakiś sklep z ekskluzywnymi towarami. Wkręcisz się w takie środowisko, będą imprezy i ścianki to i maż bogaty się znajdzie.

Gość gośćrE
Dziewczyno. I dobrze, ze nie szukasz, bo nie masz po co. Gdybym była facetem, to, jesli jestes ładna i faktycznie masz takich dzianych starych, to jedyne powody z jakich bym sie z toba "związała", byłoby korzystanie z tej kasy i bzykanie. Serio. Nic z tego, ze studiujesz. Zobacz co piszesz i jak. Zero pędu do pracy, jakies dyrdymały o byciu modelka (jesli myślisz, ze to lekki chleb, to sie mylisz; i nie podawaj mi za Przykład modelek "top of the top", które zostały zaczepione gdzies na ulicy i to one były proszone, zeby spróbować swoich sił - reszta przechodzi horror, jesli chcą chociaz chodzić w pokazach i to tak bardziej jako anonimowe Twarze badz czasem w jakies sesji z ciuchami dla jakiejś tam gazetki, to przechodzą z łóżka do łóżka - czesto kończąc jako prostytutki); dbasz tylko O wygląd od małolaty, podjechałas na jakis kurs, tylko po to, zeby sie poduczyć jak sie malować:-//// a na studia tylko po to, zeby ci starzy kurka z kasa nie zakręcili (tylko mi nie pisz, ze zdobywać dobre noty - to nie jest wyznacznik inteligencji, a założę sie, ze masz duże braki w wiedzy ogolnej o świecie). Prowadzić interesu rodziców nie zamierzasz, bo sie nie znasz i zero chęci, zeby sie tego nauczyć :-/ Jesli to nie prowo, to jestem zazenowana:O

Gość gość
gośćrE dziś no ja właśnie bym ją bzykał tylko dla tych pieniędzy,ale już pewnie jej tata ma tutaj baczenie kto się na zięcia będzie wpraszał do zagrody.

Gość gość
Moje pierwsze studia, które ukończyłam to kosmetologia. Wybrali mi je rodzice bo każdy widział jak dużą wiedzę mam w tym zakresie. Poszłam na te studia z braku innych perspektyw. Z tym, że zawsze interesowało mnie co zrobić żeby wyglądać jak z okładki i zawsze podchodziłam do tego tak typowo pod siebie. Nie chciałabym pracować w gabinecie i zajmować się poprawianiem czyjegoś wyglądu. Na studiach bardzo nie lubiłam zajęć praktycznych ponieważ nie lubię pracować z ciałem innej osoby jakby nie patrzeć, dotykanie kogoś jest dla mnie okropne! Poza tym studia szły mi łatwo bo wiedzę zgłębiałam od wczesnych lat, dodatkowo mam bardzo dobrą pamięć, jestem słuchowcem. Wystarczy, że słucham co się do mnie mówi i pamiętam wszystko. Nigdy nie musiałam się specjalnie jakoś uczyć bo dużo wynosiłam z zajęć. Tak czy inaczej nie widzę siebie w tym zawodzie. Poszłam teraz na inne studia i to jest już w ogóle parodia bo to coś totalnie oderwanego od moich głównych zainteresowań. :D

Gość gość
co z tego że masz kasę jak jesteś kompletnie bez ikry ani ambicji? Jesteś leniwa bo po prostu jesteś rozpuszczona - twoi rodzice zrobili ci straszną krzywdę (która oczywiście wynikała z dobrych intencji - aden rodzic nie chce by jego dzieku coś brakowało). Tyle że to zabiło w tobie chęć do własnej autokreacji i kreacji własnego zycia - wszystko masz podane na tacy,nie umiesz sama się na nic zdobyć. Nie ma nic złego w byciu zamożnym,ale nie ma nic gorszego niż mieć już jakiś majątek i nie wiedzieć co robić dalej.

Gość gośćE
19:23 Oby, bo ciemno widze jej przyszłość:D

Gość gość
Myślałam o blogu urodowym. Mam wiedzę, doświadczenie, na pewno na bogato jest moja szafka z kosmetykami i dużo mogę w tym zakresie powiedzieć, ale kompletnie nie wiem jak bym miała to rozkręcić i jak zacząć na tym zarabiać.

Gość gośćE
Autorko, jednak mam dla ciebie radę - jesli od dzieciństwa tak ci zależy na byciu celebrytka, to pokaz c****o gdzies w internecie, zaraz zaczną pisać o tobie plotkarskie strony i będziesz sławna :D

Gość gość
Miałam ambicje żeby zostać modelką, ale teraz jak już się poprawiłam na tyle, że mogłabym próbować to jest już za późno z racji mojego wieku. :o

Gość gość
Masz dwie lewe rece i do niczego sie nie nadajesz, pozostal ci tylko wyglad, do tego z takim podjsciem do wydawania pieniedzy marnie skonczysz, juz wielu bylo takich januszy. Jestes kompletnie do niczego i sama nie potrafisz podejmowac decyzji skoro jeszcze zapraceanych rodzicow obarczasz ze "nie popchneli cie w strone showbinesu", jakie to zalosne... popatrz na ambitne dziewczyny w showbiznesie z malo zamoznych rodzin, np margaret, jemerced, tylko one maja pasje, ambicje i co potrafily. Twoi rodzice podajac ci wszystko na tacy nawet nie wiedza jak cie skrzywdzili

Gość gośćE
Dziewczyno, przeciez pisze do Ciebie - jak ty tak NIC nie umiesz i NIC NIE WIESZ - pokaz Cipe i po kłopocie, sława przed toba!!

Gość gość
Ja od dziecka byłam wpatrzona w kobiety - gwiazdy, które wyglądały jak ideały i sama zapragnęłam tak wyglądać. Widziałam tą ogromną przepaść między ludźmi z realnego życia, a nimi. One przy zwykłych ludzi wyglądały jakby przyleciały z innego świata. Taki wygląd był dla mnie czymś lepszym.

Gość gość
gość dziś Może zacznij od kanału na youtube?

Gość gość
19:36 - Jak Monika Pietrasińska gdy debiutowała na imprezie promującej serial? :D

Gość gość
gość dziś Nie pitol, ich wygląd to głównie tapeta, styliści i fotoszop. Gdyby nie były "zrobione", za większością z nich nikt by się nawet na ulicy nie obejrzał, zejdź dziewczyno na ziemię!

Gość gość
Nie wszystko da się skorygować makijażem, a chirurgia plastyczna, medycyna estetyczna i kosmetologia daje naprawdę duże możliwości jeśli ktoś już na starcie ma dobrą bazę.

Gość gośćE
Nieeee czytam i czytam i to musi byc prowo:D nie karmmy trola - Autora nie jest żadna spadkobierczynią fortuny, a jedynie trolem Kafe, ktory Zarabia 5 gr od kazdego posta:D

Gość gośćE
19:41 - yes :D

Gość gość
autorko pusta jesteś i tyle - jedynie wygląd o ile masz ok stanowi twój atut i postaraj sie go wykorzystać - ten blog to chyba jedyne co cie ratuje,do pracy masz dwie lewe ręce taka prawda,nie masz pomysłu na siebie,może po prostu zajmij sie jakimś wolontariatem, z twoim podejściem żadnych pieniedzy nie zarobisz bo zwolnią cie już po paru dniach. jesteś porażką wychowawczą,nie wiem czy bardziej mi cie szkoda czy szkoda mi twoich rodziców że uchodowali sobie takiego pasożyta.

Gość gość
Zdolna jestem. Tylko mam mało chęci. Pewnie mogłabym robić coś innego i sobie radzić, ale po co? Skoro i tak by mnie to wcale nie usatysfakcjonowało. Teraz chodzę na państwowe studia, na uniwersytecie, na coś kompletnie oderwanego od moich zainteresować. Poszłam tam dlatego żeby rodzice się nie czepiali i nie kazali mi pracować. Trochę też dla żartu i pierwsza sesja za mną i dałam radę. Można?