Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcę pracować.

Polecane posty

Gość gość
Ja po prostu chciałabym spędzić resztę życia na dbaniu o siebie i odpoczywaniu. Nie chcę martwić się o pieniądze. Podoba mi się w moim życiu to, że nie muszę o tym myśleć, liczyć, zbierać tylko idę i kupuję co chcę.

Gość gośćE
To sobie nie pracuj, dbaj o siebie i odpoczywaj. Tylko rodzicom powiedz o swoich planach

Gość gość
"Skąd wiesz, że ona się do niczego nie nadaje ?" x Stąd, że jest leniwa, próżna i nie ma żadnych zainteresowań?

Gość gość
Jak nie mam żadnych zainteresowań? Pełno mam tylko, że zbytnio nie przyniesie mi to zysku. :o

Gość gość
Takie jak np. poprawianie swojego wyglądu?

Gość gość
To, że sprowadza się to do poprawiania wyglądu mojego to jedno, ale bardzo interesuje mnie kosmetologia, medycyna estetyczna, chirurgia plastyczna... Mam ogromną wiedzę w tych dziedzinach, ale wiem, że nie sprawdzę się w takiej pracy bo nie lubię robić czegoś fizycznie przy kimś, źle się z tym czuję, dotknięcie kogoś podczas wykonywania zabiegów sprawia mi ogromne trudności. Sprawdziłabym się za to np. jako wykładowca żeby przekazywać wiedzę.

Gość gość
niezle niezle trollu:) czekamy na więcej dajesz

Gość gość
To się ucz i wykładaj. Przygotuj się jednak na to, że wielkich pieniędzy w tym kraju ci to nie przyniesie.

Gość gość
Wiem, że nie, ale to jest coś co wychodziłoby mi łatwo. Tylko pewnie trudno zostać wykładowca.

Gość gość
Dlaczego trudno? Jak będziesz miała dobre oceny, pójdziesz na studia doktoranckie to wszystko przed tobą.

Gość gośćE
Widze, ze Trol dalej ciągnie, wiec mając mgr juz mozesz zostać wykładowca, ale przy okazji musisz rozpocząć doktorat, zeby zostać pracownikem uczelni. Powodzenia pipko

Gość gość
Czy ja wiem? W tej kosmetologii czuję się dobrze, a te drugie studia, które robię i dają mi możliwość pójścia na studia doktoranckie to tak średnio mnie interesują bo poszłam na nie bardziej dla zabawy. Po kosmetologii ciężko zrobić doktorat z tego co wiem.

Gość gość
Może spróbuj zostać szafiarką? Kup sobie jakieś fajne ubrania, zatrudnij fotografa i zacznij wrzucać zdjęcia na insta. Obserwuj innych ludzi, lajkuj in zdjęcia, wtedy oni też będą tak robić z Tobą, a jeśli te zdjęcia i stylizacje będą naprawdę dobre, to się dorobisz wielu obserwujących. Nie jest za późno na showbiznes! Akurat modelki jako takie to nie są wielkie gwiazdy. Zobacz na taką Małgorzatę Rozenek - przez czterdziestką, a właśnie zarabia wyglądem i jej zazdroszczą. Spróbuj może w reklamie, filmie, jakieś reality show, żeby zostać prezenterką telewizyjną?

Gość gość
Ooo prawdziwa księżniczka, ja księciu tylko że bez kasy :(

Gość gość
@Autorka Popatrz, na prowadzeniu kanału na yt i pisaniu bloga można nieźle zarobić: https://www.youtube.com/watch?v=rLUvoSmLKEM Zacznij prowadzić kanał związany z twoimi zainteresowaniami, a może zaciekawisz nimi innych bądź znajdziesz odbiorców już zainteresowanych tą tematyką.