Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tu pojawia się możliwość zapłodnienia

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Ostatni okres miałam od 22.01 dostałam go około 16/17 a w czasie tego okresu miałam rozpocząć branie tabletek antykoncepcyjnych. Wzielam tabletkę 23.01 około 16 Wiec w ciągu 24h tak jak powinno się wziąć żeby zabezpieczenie było od 1 dnia. W czwartek bodajże zapomniałam tabletki i wzielam ją godzinę później niż powinnam. W sobotę skończył mi się okres. W tym dniu kochałam się z moim narzeczonym bez zabezpieczenia i skończył we mnie. Od poniedziałku tego tygodnia do teraz mam takie rzadko występujące brązowe upławy (takie jak się ma jak kończy się okres) myślicie ze mogłam zajść w ciąże?

Gość gość
Dodam ze brałam tabletki już wcześniej, takie same jak teraz ale miałam miesiąc przerwy ponieważ nie miałam jak dojechać do swojego ginekologa po receptę

Gość gość
Zastanawiasz się, czy to ciąża? www.netporadnia.pl

Gość gość
Zastanawiam się czy to możliwe ze mogłabym zajść w ciąże, czy mogło coś zle wpłynąć. Np to ze wzielam we wtorek pierwsza tabletkę a nie w poniedziałek, to ze wzielam godzinę później tabletkę niż powinnam a to dopiero początek opakowania był itd Chciałabym poznać wasza opinie czy wy byście się martwiły/li czy raczej wszystko jest Ok