Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lalastylova

Nie chce umierać !!!

Polecane posty

Hej Kochani  Bardzo wiele w życiu przeszłam i doświadczyłam, wiele trudności. Wychowawczych oraz szkolnych. Jednak nie dałam się ukończyłam szkołę. obecnie jestem na ostatnim roku. Bardzo się cieszyłam ponieważ zaczynam pracę w zawodzie oraz chcę otworzyć swoją działalność. Moje zdrowie niestety spędza mi sen z powiek!!! Jestem zupełnie załamana, jutro idę do lekarza. od jakiegoś czasu co jakiś czas mam zaparcie często związane z cyklem do tego od silnego parcia i twardego stolca pęka mi (chyba) o***t ponieważ zauważam ślady krwi i ból przy załatwianiu się  boje się, że to rak, albo coś :'( strasznie się stresuje. Marzę aby być zdrowa ponieważ dopiero zaczynam najfajniejszy okres życia. Ktoś miał coś podobnego i wyszedł z tego??? Okropnie jestem wystraszona :"( Poradźcie coś błagam!!!

Gość gość
Dziecko, za dużo sie naczytałas na necie, lekarz postawi diagnoze.

Gość gość
Hemoroidy

Gość gość
Lekarz i badania Jak tego nie zrobisz to może być tysiąc pięćset sto dziewięćset przyczyn

Gość gość
Ten Trol juz chyba dziesiąty temat założył:O durna babo, robisz wielkie kupsko i o***t lekko krwawi, bo pęka przy oddawaniu wielkiego gowna :O

Gość gośćjahepi
Więcej warzywek i owoców. Precz ze słodyczami i białym pieczywem a będziesz zdrowa jak rybka. Poczytaj jakie pożywienie sprawia, że nie ma zaparć.